Inițiere în afaceri - Marry Me

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 23 în total
Cuvinte : 5733
Mărime: 48.90KB (arhivat)
Publicat de: Nae Bucur
Puncte necesare: 7

Extras din proiect

Rezumat introductiv

Ziua nuntii este mereu de neuitat, sau asa dorim sa fie, pregatita pâna la cele mai mici detalii. Ai visat despre asta. Ai planificat cu grija aceste clipe nepretuite. Însufletiti-va cu fluturarea aripilor de matase si fosnetul dantelei.

E ziua nuntii tale în care trebuie sa fiti originali, îndrazneti si sa va alegeti stilul care sa va prinda cel mai bine.

Ne-am propus sa pornim si sa avem o relatie aparte cu dumneavoastra, poate tocmai pentru ca noi întelegem ca prin fiecare nunta organizata de „Marry Me”, se împlineste dorinta noastra de a participa la succesul din momente unice, misterioase si fermecatoare ale acestui unic eveniment în viata fiecarui tânar, casatoria cu tot ce înseamna ea.

Adresându-va agentiei „Marry Me” veti beneficia de servicii de consultanta în ceea ce priveste organizarea evenimentului dvs. Dupa prima întâlnire cu event-managerul din cadrul agentiei veti avea o imagine clara despre ceea ce presupune ziua nuntii.

Din momentul în care s-au luat deciziile de organizare a evenimentului si s-au stabilit toate detaliile, agentia noastra se ocupa de realizarea acestuia.

Promitem sa va onoram cu toata atentia, sa va îndrumam, sa va fim alaturi ca sa va împliniti visul si sa aveti o nunta magica!

Va uram casa de piatra!

1. Descrierea generala a afacerii

Planificarea amanuntita a unei nunti este dificila si adeseori anevoioasa mai ales ca nu se face acest lucru mereu. Nunta este un eveniment deosebit si foarte important si trebuie organizat si tratat ca atare.

Conform legii Nr. 31 / 1990 care sta la baza constituirii societatilor comerciale în România, am ales ca forma juridica a firmei, Societatea cu Raspundere Limitata, conform contractului de societate si statutului, inmatriculata la Registrul Comertului sub numarul J40/10734/1999, cod fiscal R12461636, cont RO40BPOS70003043457ROL01 deschis la BRD. Capitalul social este fractionat în parti sociale, iar raspunderea asociatilor este limitata în functie de valoarea aportului adus la capital. Asociatii au contribuit la constituirea capitalului cu sume egale de 1000 RON, deci valoarea totala a capitalului subscris si varsat este de 4000 RON.

Forma de proprietate a companiei este privata, având ca principali asociati:

1. Caldarova Nadejda – manager general

2. Mihailescu Loredana – event-manager

3. Putina Nicoleta – responsabil aprovizionari

4. Zbîrnea Alina - manager resurse umane

Obiectul de activitate consta în prestarea serviciilor si anume organizarea de nunti.

Pentru a facilita primul pas în doi al noilor cupluri, „Marry me SRL” se ocupa de organizarea acestui eveniment important.

Sediul companiei: Iasi, B –dul Constantin Brâncusi, nr. 132

Tel/fax: 0232/000000

Email: @marryme.ro

1.1. Descrierea afacerii în care se doreste sa se intre

Întâmpinam viitoarele mirese cu sfaturi pretioase referitoare la documente, adrese, alegerea Oficiului Starii Civile, a Bisericii si chiar a restaurantului, cu toate lucrurile ce sunt imperios necesare în ziua cununiei si a nuntii, despre încadrarea evenimentului în bugetul respectiv dar si o agenda în varianta printabila care va va îndruma pas cu pas, începând cu anuntarea logodnei si finalizând cu voiajul în luna de miere.

1.2. Descrierea generala a serviciilor ce se vor vinde

O nunta perfecta presupune o organizare perfecta. „Marry me” ofera servicii pentru nunti precum si pachete complete care cuprind tot ceea ce este necesar pentru eveniment. Un consilier specializat va fi alaturi de client pe întreaga perioada a organizarii nuntii.

Mirii trebuie sa se bucure de aceasta zi speciala, sa fie detasati de sarcinile organizationale, acestea ramânând în atributia event-managerului.

În functie de pachetul agreat de miri, se vor angaja servicii, respectiv producerea decorului, transport, recuzita, montare decor, realizare plan eveniment, angajare catering, etc.

Serviciul de management al evenimentului se acorda în cazul pachetelor complete: decorare locatie, catering, program artistic si presupune supravegherea pe toata durata evenimentului, a realizarii în conditii impecabile a tuturor serviciilor comandate.

Pachetele – oferta sunt diferentiate în functie de serviciile prestate, numarul de invitati si veniturile consumatorilor:

Preview document

Inițiere în afaceri - Marry Me - Pagina 1
Inițiere în afaceri - Marry Me - Pagina 2
Inițiere în afaceri - Marry Me - Pagina 3
Inițiere în afaceri - Marry Me - Pagina 4
Inițiere în afaceri - Marry Me - Pagina 5
Inițiere în afaceri - Marry Me - Pagina 6
Inițiere în afaceri - Marry Me - Pagina 7
Inițiere în afaceri - Marry Me - Pagina 8
Inițiere în afaceri - Marry Me - Pagina 9
Inițiere în afaceri - Marry Me - Pagina 10
Inițiere în afaceri - Marry Me - Pagina 11
Inițiere în afaceri - Marry Me - Pagina 12
Inițiere în afaceri - Marry Me - Pagina 13
Inițiere în afaceri - Marry Me - Pagina 14
Inițiere în afaceri - Marry Me - Pagina 15
Inițiere în afaceri - Marry Me - Pagina 16
Inițiere în afaceri - Marry Me - Pagina 17
Inițiere în afaceri - Marry Me - Pagina 18
Inițiere în afaceri - Marry Me - Pagina 19
Inițiere în afaceri - Marry Me - Pagina 20
Inițiere în afaceri - Marry Me - Pagina 21
Inițiere în afaceri - Marry Me - Pagina 22
Inițiere în afaceri - Marry Me - Pagina 23

Conținut arhivă zip

  • Initiere in Afaceri - Marry Me.doc

Alții au mai descărcat și

Mediul extern al SC Agdesy SRL - oportunități și restricții

Analiza macro-mediului intreprinderii Studiul macro-mediului intreprinderii permite depasirea orizontului mediului concurential deoarece...

Întreprinderea în era globalizării

In era globalizarii, specialitii in domeniu vorbesc despre “intreprinderea digitala”, “intreprinderea virtuala” sau “intreprinderea mileniului...

România în ecuația integrării europene

Reforme institutionale si politice in U.E. inaintea procesului de largire. Actuala forma de organizare ce cuprinde 15 tari membre nu mai...

Șomajul

În termenii teoriei economice, somajul este un exces al ofertei de forta de munca fata de cererea pentru forta de munca –adica, un exces de...

Ai nevoie de altceva?