Plan de afaceri - Centru SPA - S.C. WELL&FIT S.R.L.

Proiect
9.5/10 (2 voturi)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 25 în total
Cuvinte : 4951
Mărime: 77.32KB (arhivat)
Publicat de: Lelia Bejan
Puncte necesare: 8

Cuprins

  1. 1. Descrierea companiei .2
  2. 1.1. Misiune ..3
  3. 1.2. Obiective ..3
  4. 2. Piata . .4
  5. 2.1. Pozitia geografica ..4
  6. 2.2. Segmente de clienti ..5
  7. 3. Activitati cheie ..6
  8. 3.1. Analiza SWOT 8
  9. 4. Canale de comunicare .. 9
  10. 5. Relatia cu clientii ..11
  11. 6. Resurse 12
  12. 6.1. Resurse umane . 12
  13. 6.2. Resurse materiale ..14
  14. 6.3. Resurse financiare .15
  15. 6.3.1. Analiza financiara . ..16
  16. 7. Surse de venituri 16
  17. 8. Structura de costuri .. .22
  18. 9. Furnizori . 24
  19. 10. Planificarea activitatilor ..25

Extras din proiect

S.C. WELL&FIT S.R.L. este o firma ce are ca principala activitate sectorul tertiar, respectiv al serviciilor si anume un centru SPA de relaxare si remodelare corporala. Este o societate cu raspundere limitata cu 5 asociati, cu un capital social in valoare de 5000 lei divizat in 100 de parti sociale, cu valoare nominala de 50 de lei,partile sociale fiind impartite in mod egal intre asociati. Codul CAEN principal aferent este 9604 “Activitati de intretinere corporala”. Codul CAEN secundar este 8690 “Alte activitati referitoare la sanatatea umana”.

Odata cu cresterea veniturilor si cu schimbarea conceptiilor populatiei, s-a inceput sa se puna accentul pe nevoile ce au un caracter secundar. Printre acestea se numara: mentinerea sanatatii, ingrijirea corpului,refacerea psihica si relaxarea. Din acest motiv in tara noastra a inceput sa se dezvolte rapid acest sector, acoperind aceste nevoi si reusind sa fie profitabil si in perioadele de criza economica.

Tendintele actuale ale clientilor sunt indreptate catre SPA si WELLNESS si in randurile urmatoare vom defini cele 2 concepte.

Centrele de SPA au menirea de a elibera organismul uman de starile de stres si totodata sa il revitalizeze prin diverse terapii. Prin acestea se trateaza diferite afectiuni medicale, se calmeaza durerile, se imbunatatesc procesele organismului si se obtine o stare de relaxare si confort.

Cuvantul “SPA” provine din abrevierea unei expresii latine “Sanitas Per Aquam”. El reprezinta o destindere pentru muschi si minte, relaxare totala, rasfat al trupului si confort al spiritului.

Cuvantul “SPA” desemneaza in primul rand un jacuzzi, un bazin cu apa intre 37 si 40 de grade Celsius filtrate, tratata si improspatata in permanenta. Acest bazin este plin de bule produse prin injectia apei sau a aerului. Bulele au efect hidromasant. Mai contine de asemenea sauna(umeda si/sau uscata), servicii de masaj, infrumusetare, tratamente corporale si terapii alternative(meloterapie, luminoterapie, aromaterapie, cromoterapie).

Referitor la WELLNESS, acesta reprezinta o stare de echilibru intre trup, minte si mediul inconjurator. Aceasta stare se poate asigura printr-o alimentatie echilibrata si sanatoasa, prin miscare, relaxare, odihna, ingrijire a corpului si altele.

Urmarind atent si activ aceasta indreptare a clientilor catre sanatate si relaxare, am decis intemeierea unui centru multifunctional ce contine pe langa centrul SPA ce cuprinde 2 jacuzzi, 2 saune, una uscata si una umeda si 5 cabine de masaj precum si o piscina cu apa la temperatura de 30 de grade.Avem zilnic evenimente si activitati pe care le vom detalia ulterior.

1.1. MISIUNE:

Misiunea noastra este de a oferi in primul rand servicii de masaj estetic într-un mediu modern, plăcut și profesional. Masajele pe care le propunem clienților acoperă o gama larga de stiluri: de la cele de relaxare si remodelare corporala pana la cele medicale. Personalul nostru specializat pune la dispozitie cele mai noi tratamente pentru piele si pentru intregul corp, alaturi de terapii anti-imbatranire. Pentru cei care vor pur si simplu sa se relaxeze si sa faca o baie calda si placuta ii invitam la piscina noastra disponibila in orice anotimp alaturi de bauturile special preparate si mancarurile cele mai alese. Alte tipuri de tratamente care nu percep un cost suplimentar sunt baile in jacuzziurile cu minerale(sare, magneziu si zinc, calciu).

1.2. OBIECTIVE:

Obiectivele firmei noastre se prezinta astfel:

- 1.000.000 ron venituri la 3 luni dupa deschidere, oferind serviciile de masaje si piscina

- Dublarea numarului de clienti dupa 6 luni de activitate

- O rată de revenire a clienților locali de 50 % după primele 2 luni

- Obtinerea pozitiei de lider in privinta cotei de piata din regiune

2. PIATA

Piata are un potential de cateva milioane de euro pe an, iar marjele de profit se situeaza in general in jurul valorii de 20%.

Piata a inceput abia recent sa se dezvolte, desi initiative de afaceri au aparut inca de acum cativa ani. S-a trecut de faza incipienta a pietei, acum deja putem vorbi de o dezvoltare destul de puternica. Potentialul este foarte mare, dar exista cateva impedimente care franeaza cresterea. Inca se spune ca Romania nu este pregatita pentru acest tip de piata, in special datorita mentalitatii populatiei. Publicul nu este suficient de educat si de informat referitor la astfel de servicii, majoritatea oamenilor asociind centrele de relaxare cu simple centre de infrumusetare. A fost estimat ca în tara noastră, peste 45% din persoane nu au beneficiat de un masaj niciodatasi li se pare inutil sa cheltuiasca o suma de bani pentru acest tip de serviciu care necesita totusi un efort financiar destul de ridicat.Trebuie profitat insa de faptul ca piata produselor anti-imbatranire cunoaste în prezent o dezvoltare accelerata la nivelul Romaniei.

Preview document

Plan de afaceri - Centru SPA - S.C. WELL&FIT S.R.L. - Pagina 1
Plan de afaceri - Centru SPA - S.C. WELL&FIT S.R.L. - Pagina 2
Plan de afaceri - Centru SPA - S.C. WELL&FIT S.R.L. - Pagina 3
Plan de afaceri - Centru SPA - S.C. WELL&FIT S.R.L. - Pagina 4
Plan de afaceri - Centru SPA - S.C. WELL&FIT S.R.L. - Pagina 5
Plan de afaceri - Centru SPA - S.C. WELL&FIT S.R.L. - Pagina 6
Plan de afaceri - Centru SPA - S.C. WELL&FIT S.R.L. - Pagina 7
Plan de afaceri - Centru SPA - S.C. WELL&FIT S.R.L. - Pagina 8
Plan de afaceri - Centru SPA - S.C. WELL&FIT S.R.L. - Pagina 9
Plan de afaceri - Centru SPA - S.C. WELL&FIT S.R.L. - Pagina 10
Plan de afaceri - Centru SPA - S.C. WELL&FIT S.R.L. - Pagina 11
Plan de afaceri - Centru SPA - S.C. WELL&FIT S.R.L. - Pagina 12
Plan de afaceri - Centru SPA - S.C. WELL&FIT S.R.L. - Pagina 13
Plan de afaceri - Centru SPA - S.C. WELL&FIT S.R.L. - Pagina 14
Plan de afaceri - Centru SPA - S.C. WELL&FIT S.R.L. - Pagina 15
Plan de afaceri - Centru SPA - S.C. WELL&FIT S.R.L. - Pagina 16
Plan de afaceri - Centru SPA - S.C. WELL&FIT S.R.L. - Pagina 17
Plan de afaceri - Centru SPA - S.C. WELL&FIT S.R.L. - Pagina 18
Plan de afaceri - Centru SPA - S.C. WELL&FIT S.R.L. - Pagina 19
Plan de afaceri - Centru SPA - S.C. WELL&FIT S.R.L. - Pagina 20
Plan de afaceri - Centru SPA - S.C. WELL&FIT S.R.L. - Pagina 21
Plan de afaceri - Centru SPA - S.C. WELL&FIT S.R.L. - Pagina 22
Plan de afaceri - Centru SPA - S.C. WELL&FIT S.R.L. - Pagina 23
Plan de afaceri - Centru SPA - S.C. WELL&FIT S.R.L. - Pagina 24
Plan de afaceri - Centru SPA - S.C. WELL&FIT S.R.L. - Pagina 25

Conținut arhivă zip

  • Plan de afaceri - Centru SPA - S.C. WELL&FIT S.R.L..docx

Alții au mai descărcat și

Plan de afaceri - sală de fitness

Majoritatea tinerilor de azi prefera ca un nou hobby body-building-ul pentru a isi imbunatati aspectul fizic si forma sportiva.Ei doresc sa isi...

Plan de Afaceri - SC Spa SRL

Prezentul plan de afaceri este întocmit de catre firma S.C. Spa S.R.L. Baia Mare, în vederea optimizarii cresterii si dezvoltarii serviciilor atât...

HappyDonuts SRL

DATE DE IDENTIFICARE 1. Numele firmei: HappyDonuts 2. Numar de inregistrare: La Oficiul Registrului Comertului: J23/237/25.03.2018 Codul Fiscal:...

Mediul extern al SC Agdesy SRL - oportunități și restricții

Analiza macro-mediului intreprinderii Studiul macro-mediului intreprinderii permite depasirea orizontului mediului concurential deoarece...

Întreprinderea în era globalizării

In era globalizarii, specialitii in domeniu vorbesc despre “intreprinderea digitala”, “intreprinderea virtuala” sau “intreprinderea mileniului...

România în ecuația integrării europene

Reforme institutionale si politice in U.E. inaintea procesului de largire. Actuala forma de organizare ce cuprinde 15 tari membre nu mai...

Ai nevoie de altceva?