Plan de Afaceri - Chocolove

Proiect
8/10 (3 voturi)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 10 în total
Cuvinte : 2091
Mărime: 29.55KB (arhivat)
Publicat de: Eftimie Mirea
Puncte necesare: 7

Extras din proiect

Aceasta afacere a pornit , in primul rand , de la o placere personala: consumul de ciocolata. Fiecarui om ii place in mod deosebit sa faca ceva: sa danseze, sa cante, sa schieze etc. Pt mine insa a avea parte de o ciocolata cu adevarat buna era o incantare mereu. De multe ori am avut nesansa sa gust diverse sortimente de ciocolata care nu corespundeau a ceea ce imi place mie.

Si , mai ales in Romania, care nu este una din cele mai mari consumatoare de cicolata importanta a ceea ce exista totusi pe piata e vitala pentru a atrage cat ma multi consumatori. Totodata ceea ce exista in prezent pe piata , in materie de ciocolata e o varietate larga de produse in forma rece si ambalata. Insa ciocolata inseamna mult mai mult. Este legata de : pasiune, daruire, eleganta , tandrete , finete si tot ceea ce inseamna cu adevarat dragoste.

Si cand pornesti de la ceva facut cu dragoste va rezulta mereu ce e mai bun. Si intrucat am vrut sa ofer celor din jurul meu ce consider eu ca este mai bun cand vine vorba de ciocolata am decis sa infiintez o ciocolaterie. Aici , nu numai ca se produce o gama larga de sortimente unice de ciocolata, care au luat nastere datorita talentului oamenilor care concep retetele dar si datorita ingredientelor aduse de pretutindeni pt a satisface cele mai variate nevoi ale consumatorilor.

Aceasta ciocolaterie va fi unica si numai prin simpla ei infiintare, in municipiul Cluj nemaiintalnindu-se acest gen

de afacere. Sunt multe persoane pentru care a degusta o

ciocolata e o adevarata rutina dar o vom face sa devina ceva cu adevarat special. Nu se adreseaza unei anumite varste sau numai unui gen de consumatori. Ciocolata este ceva care incanta la orice varsta. Iar mediul ambiant in care va fi servita ciocolata va creste si mai tare interesul pt aceasta delicatesa.

In tari ca Franta, Elvetia se acorda o mai mare importanta acestui domeniu. Asa ca am decis sa preiau anumite idei de acolo si sa aduc si in Romania acest element de NOU, de MODERN.

Aceasta ciocolaterie va fi situata in inima Clujului, unul dintre cele mai frumoase si mai representative orase ale Romaniei unde alaturi de elementele de istorie care ii aduc glorie tind sa aduc ceva care ramana in inima turistilor care vor vizita acest oras . Vreau sa ramana un punct de referinta nu numai pentru ei dar si pentru cei care locuiesc permanent aici, pentru studentii care se perinda de-a lungul anilor in acest mare centru universitar. Sunt mai mult decat sigura ca isi vor aduce aminte de clipele cand erau indragostiti si petreceau clipe de magie savurand cea mai fina ciocolata in cel mai elegant loc din oras .

Momentele extraordinare ne marcheaza pe fiecare in parte iar CHOCOLOVE este un loc UNIC CREAT SPECIAL PT TINE

Firma

Aceasta ciocolaterie se numeste CHOCOLOVE. Numele provine de la modul in care a fost gandita, preparata si servita aceasta ciocolata.

Nu detin o experienta veche in acest domeniu dar am cerut sfatul unor oameni care se ocupa cu asa ceva din strainatate si mi-au destainuit cateva mici secrete ale acestei afaceri. Cel mai important lucru insa este daruirea intr-u totul pentru a oferi ce este mai bun. Iar aceasta daruire vine atunci cand faci ceva ce iti place. Si atat eu cat si oamenii cu care lucrez ofera ce este mai bun pt a ajunge printer preferintele consumatorilor. Sloganul nostrum este CHOCOLOVE, UNICA CREATA DOAR PENTRU TINE.

Preview document

Plan de Afaceri - Chocolove - Pagina 1
Plan de Afaceri - Chocolove - Pagina 2
Plan de Afaceri - Chocolove - Pagina 3
Plan de Afaceri - Chocolove - Pagina 4
Plan de Afaceri - Chocolove - Pagina 5
Plan de Afaceri - Chocolove - Pagina 6
Plan de Afaceri - Chocolove - Pagina 7
Plan de Afaceri - Chocolove - Pagina 8
Plan de Afaceri - Chocolove - Pagina 9
Plan de Afaceri - Chocolove - Pagina 10

Conținut arhivă zip

  • Plan de Afaceri - Chocolove.doc

Alții au mai descărcat și

Plan de Afaceri - SC Chocolate&Sugar SRL

CAPITOLUL 1 Firma noastra isi propune sa creeze diverse obiecte din ciocolata si zahar:de la mici figurine (iepurasi,ursuleti) pana la immense...

Mediul extern al SC Agdesy SRL - oportunități și restricții

Analiza macro-mediului intreprinderii Studiul macro-mediului intreprinderii permite depasirea orizontului mediului concurential deoarece...

Întreprinderea în era globalizării

In era globalizarii, specialitii in domeniu vorbesc despre “intreprinderea digitala”, “intreprinderea virtuala” sau “intreprinderea mileniului...

România în ecuația integrării europene

Reforme institutionale si politice in U.E. inaintea procesului de largire. Actuala forma de organizare ce cuprinde 15 tari membre nu mai...

Ai nevoie de altceva?