Plan de Afaceri - FE Conservfruct SRL

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: pptx
Pagini : 40 în total
Mărime: 726.02KB (arhivat)
Publicat de: Iacov Negru
Puncte necesare: 8

Extras din proiect

Informaţii Generale

FE Conservfruct SRL

Liceul Economic "Vasile Conta"

Strada Radu Teoharie 3, Târgu Neamţ, jud. Neamt

Telefon:0757990701

E-mail:conservfruct_srl@yahoo.com

Website:www.feconservfruct.wordpress.com

DESCRIEREA FIRMEI DE EXERCIȚIU

Domeniu de activitate

Cod CAEN

Viziune, misiune, strategie

DomeniuL de activitate

CONSERVFRUCT este o companie înființată în anul 2011, specializată în comerţul cu ridicata al conservelor din legume și fructe.

Cod CAEN 4631

CONSERVFRUCT cuprinde o gamă variată de: gemuri, dulcețuri, compoturi, murături, produse pe bază de tomate, mixturi de legume în oțet, ulei și apă, precum și multe produse tradiționale românești.

Misiunea firmei este de a satisface nevoile imediate ale clienţilor oferindu-le o gamă variată de produse. Societatea intenţionează să îmbunătăţească viaţa dumneavoastră, oferindu-vă cele mai gustoase conserve din legume respectiv fructe, de calitate superioară şi la preţuri scăzute. Strategia de dezvoltare a societăţii se bazează pe adoptarea unor tehnici manageriale complexe, care vizează creşterea competitivităţii produselor comercializate, menţinerea beneficiarilor interni tradiţionali şi externi şi cucerirea unor noi segmente de piaţă externă. Calitatea este fundamentul viziunii de afaceri a CONSERVFRUCT, considerându-se că numai prin intermediul calităţii desăvârşite se pot atinge obiective strategice ale companiei.  

OBIECTIVELE PROIECTULUI

Obiective cuantificabile, cifra de afaceri, profit, număr de salariaţi.

Durata de implementare

Obiective: SC CONSERVFRUCT SRL se străduieşte să-şi extindă segmentul de piaţă ocupat şi să-şi sporească profitabilitatea;SC CONSERVFRUCT SRL doreşte să fie considerată etalonul pieţei pentru produsele oferite clienţilor săi ; SC CONSERVFRUCT SRL va angaja cel mai mic număr posibil de persoane, cu cea mai bună pregătire, prin care să se poată realiza primul obiectiv ; SC CONSERVFRUCT SRL va crea un mediu prin care să corespundă unor cerinţe diversificate, indiferent de sex, rasă, cultură, atât în ceea ce priveşte proprii angajaţi, cât şi furnizorii şi beneficiarii săi.

Obiective cuantificabile, cifra de afaceri, profit, număr de salariaţi.

Cifra de afaceri

Cuprinde suma totală a veniturilor din operaţiunile comerciale efectuate de firmă, respectiv vânzarea de mărfuri şi produse într-o perioadă de timp determinată.

Profit/Pierdere

Contul de profit şi pierderi este una dintre cele mai importante situaţii care reflectă activitatea firmei. Orice firmă are ca obiectiv final generarea de profit. Ca urmare a investiţiei se aşteaptă generarea de profit de pe urma acestei afaceri.

Durata de implementare  ACTIVITĂȚI DESFĂȘURATE

Activitățile desfășurate în F.E.CONSERVFRUCT încă de la începutul afacerii au fost de a atrage clienţii, de a-i satisface si mulțumi în același timp. În acest timp s-au desfășurat diferite târguri la care oamenii participau, degustau din delicioasele noastre produse și cumpărau cu plăcere, mulțumindu-ne că existăm.

F.E. CONSERVFRUCT a participat, deasemenea, și la diferite concursuri culinare cu scopul de a face această întreprindere cunoscută de toată lumea.

Site-ul firmei are un forum unde toată lumea poate să-și exprime părerea referitor la produsele noastre, acolo se vor adăuga diferite rețete culinare, participând la concursul ,,Cea mai originală reţetă”.

DESCRIEREA RESURSELOR UMANE

Echipa F.E. CONSERVFRUCT:

Director general - Timișescu Costel

Director de vânzări – Nistor Daniel

Director de marketing – Tătărușanu Răzvan

Manager resurse umane – Dăscălescu Raluca

Director funanciar-contabil – Mantea Claudia

Asistent manager – Oșlobanu Andreea

Contabil – Boacăș Cătălina

Șef birou aprovizionare – Dominte Ioan

Șef birou desfacere – Marin Gabriela

Coordonator birou securitatea muncii – Juncănaru Magda

Casier – Filip Iulia

Magaziner – Vasiliu Andrei

Șofer – IVECO – Tulan Ovidiu

– SCANIA – Cădere Lucian

Conținut arhivă zip

  • Plan de Afaceri - FE Conservfruct SRL.pptx

Alții au mai descărcat și

Strategii Antiinflationiste

Introducere Fenomen macroeconomic cu o indelungata istorie, inflatia a cunoscut intensitati diferite, cu accente deosebite in momente de mari...

Mediul extern al SC Agdesy SRL - oportunități și restricții

Analiza macro-mediului intreprinderii Studiul macro-mediului intreprinderii permite depasirea orizontului mediului concurential deoarece...

Întreprinderea în era globalizării

In era globalizarii, specialitii in domeniu vorbesc despre “intreprinderea digitala”, “intreprinderea virtuala” sau “intreprinderea mileniului...

România în ecuația integrării europene

Reforme institutionale si politice in U.E. inaintea procesului de largire. Actuala forma de organizare ce cuprinde 15 tari membre nu mai...

Ai nevoie de altceva?