Plan de afaceri - înființare firmă de organizare evenimente SC Super Event SRL

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 15 în total
Cuvinte : 4110
Mărime: 40.34KB (arhivat)
Publicat de: Aristide Oros
Puncte necesare: 9

Extras din proiect

INVESTITIA: Infiintare firma organizare evenimente

BENEFICIAR: sc super event srl

Sinteza planului de afaceri

Societatea SC SUPER EVENT SRL are ca obiect de activitate organizarea diverselor evenimente din cadrul companiilor, petreceri pentru zile de nastere, nunti si petreceri ale burlacilor si orice idee ingenioasa pe care un client ar putea sa o aiba. Capitalul social este de 5000 € . Societatea s-a înfiinţat prin aportul celor 2 asociaţi Neagu Oana Corina si Mihai Cristina Maria.

In cadrul firmei exista mai multe departamente care se ocupa cu satisfacerea nevoilor clientilor si anume:

Departamentului tema petrecerii este de a pune in aplicare orice idee a clientului, indiferent ca e vorba de o petrecere inocenta de Craciun, o petrecere infricosatoare de Halloween, o petrecere salbatica de tip African, o fierbinte petrecere Salsa, un Carnval plin de culoare, o petrecere Hippy sau orice idee ingenioasa, cum ar fi o cina romantica pentru a-ti impresiona persoana iubita.

Departamentul evenimente din cadrul companiilor se ocupa de evenimentele de afaceri din cadrul companiilor, incluzand cocktail-uri, mese oficiale, programe de trening organizate in diferite locatii, conferinte si multe alte activitati de acest gen ce pot fi solicitate.

Departamentul de petreceri pentru zile de nastere are grija de celebrari de zile de nastere, indiferent de varsta sau preferinte. Serviciile noastre includ clovni sau magicieni, baloane, decoratiuni, musica si invitatii.

Departamentul de nunti si petreceri ale burlacilor se ocupa, evident cu organizare de nunti, incepand de la invitatii, lumanari, buchetul miresei, servetele si felicitari, toate personalizate dupa cerintele clientului, la locatie – biserica, restaurant, menu, decoratii, muzica, limuzina sau alte mijloace de transport, precum si vestimentatia mirelui si a miresei. Cand spunem nunti, ne referim de asemenea si la nunta de Aur sau de Argint, optiuni pe care le poate avea clientul. Se ocupa si de organizarea petrecerii burlacilor , obicei al americanilor care a devenit familiar si in tara noastra, de a petrece cu prietenii in noaptea dinaintea nuntii, asa ca ne-am gandit, daca doresc, putem aduce un stripper (ori o fata care iese dintr-un tort imens), tot felul de jocuri, bataie cu sampanie si frisca.

Chiar daca nu a fost mentionat, pentru toate petrecerile organizate de catre SC SUPER EVENT sunt incluse decoratiunile, locatiile, mancarea, musica, scurte piese de teatru (la cerere), si dupa petrecere, curatenia, care este un lucru important.

Firma va avea sediul pe strada Pietricica, nr 30, bloc 10, sc 2, parter, ap 2, sector 3, Bucuresti.

Pentru inceput, SC SUPER EVENT SRL va aplica politica orientarii preturilor dupa concurenti, ceea ce inseamna stabilirea preturilor prin luare in considerare, ca punct de incepere, pretul concurentilor cerut pentru servicii similare.

Sunt doua alternative pentru aplicarea acestei politici de preturi: preturi promotionale , chiar si preturi competitive, corespunzand strategiei preturilor scazute si preturile asemanatoare competitiei. Am aflat cum ca unii dintre competitorii nostri incaseaza comision de la ofertanti si nu de la clienti pentru a-si asigura profitul. La inceput, SC SUPER EVENT SRL va proceda la fel, deoarece aceasta strategie are succes in randul clientilor care sunt foarte reticienti in ceea ce priveste felul in care sunt stabilite preturile la astfel de servicii.

Data fiind natura serviciilor oferite de compania noastra va fi aplicata o strategie a pretului global (pretul tuturor serviciilor prestate pentru organizarea unui eveniment/ petreceri). Castigand experienta si invatand preferintele consumatorilor, se va folosi o strategie a preturilor combinate, insemnand stabilirea unui pret de baza pentru pachetul standard de servicii, la care se pot adauga diferite servicii suplimentare.

Segmentul de piata releva ca o politica de preturi diferentiate ar putea permite companiei sa-si mareasca profitul.

Pentru inceput trebuie sa incercam sa incurajam oamenii sa ne contacteze, desi va fi destul de dificil. Segmentul de piata caruia ne adresam este format din oameni cu venituri medii si ridicate, si marile companii care isi permit sa cheltuiasca pentru imaginea lor. Trebuie sa cream cat mai curand posibil un portofoliu pentru viitorii clienti interesati care vor sa vada cateva din realizarile noastre.

Gandindu-ne la piata tinta, acestia sunt oameni care nu au timp, sau au foarte putin timp sa se uite la televizor, asadar acest timp de reclama nu reprezinta un interes foarte mare pentru noi. Vom folosi mai mult anunturi in ziarel si reviste de moda sau reviste cu rochii de mireasa. Un alt mod de promovare este reprezentat de anunturile de pe autobuze sau alte mijloace de transport.

Mai mult de atat, va trebui sa desenam cateva pliante pentru a le distribui in restaurante, camere de hotel, saloane de frumusete, chiar si in baruri si cluburi. Cateva informatii despre activitatea pe care o desfasuram vor fi trimise marilor companii prin fax, e-mail.

In urma studiului de piaţă realizat, printre competitorii cei mai importanţi de pe piaţa tinta din Bucureşti se pot menţiona: COCHET GROUPE (nunti de la A la Z), TOTAL HAPPY, BON MARRIAGE, ART COMMUNICATION, EVENT TEAM, PERFECT DAY.

Realităţile ultimilor ani certifică faptul că în România firmele de organizare de petreceri reprezinta o afacere în creştere, ritmul mediu anual fiind între 10-20%. Organizatorii de evenimente pot privi cu optimism viitorul. Se poate concluziona că România este o piaţă perfectă pentru iniţierea de afaceri în domeniul organizarii de evenimente.

Obiectivele noastre pe termen scurt sunt:

1. castigarea unei bune reputatii prin intermediul calitatii serviciilor noastre;

2. a ne face cunoscuti.

Obiectivele pe termen lung sunt:

1. castigarea unui procent pe piata

2. diferentierea fata de concurentii prezenti si cei potentiali

Pentru atingerea obiectivelor stabilite vom folosi o campanie publicitara pentru organizarea primelor petreceri. Seriozitatea si promptitudinea sunt atributele de baza ale afacerii noastre, de aceea avem de gand sa contractam cei mai buni clienti. Principalul nostru obiectiv este sa satisfacem cerintele clientilor printr-o buna comunicare si intelegere a dorintelor lor.

PLAN DE AFACERI

pentru investiţia:

Infiintare firma organizare evenimente cu sediul in strada Pietricica, nr 30, bloc 10, sc 2, parter, ap 2, sector 3, Bucuresti.

Beneficiar: SC SUPER EVENT SRL

A. DATE DE IDENTIFICARE A AGENTULUI ECONOMIC

1. Denumirea firmei: SC Super Event SRL

2. Forma juridică de constituire: Potrivit prevederilor Legii 31/1990 a societăţilor comerciale republicată şi cu modificările ulterioare, societatea SC SUPER EVENT SRL se constituie cu forma juridică de SOCIETATE CU RASPUNDERE LIMITATA cu 2 asociaţi – 2 persoane fizice cu cetăţenie romana.

3. Adresă, telefon, fax

Sediu: strada Pietricica, nr 30, bloc 10, sc 2, parter, ap 2, sector 3, Bucuresti.

Telefon: 021/4.22.54.79

Fax: 021/4.22.54.80

4. Tipul activităţii principale actuale şi codul CAEN:

Activitatea principală: oganizarea petrecerilor pentru nunti, botezuri, zile de nastere, petrecerea burlacilor, etc.

Preview document

Plan de afaceri - înființare firmă de organizare evenimente SC Super Event SRL - Pagina 1
Plan de afaceri - înființare firmă de organizare evenimente SC Super Event SRL - Pagina 2
Plan de afaceri - înființare firmă de organizare evenimente SC Super Event SRL - Pagina 3
Plan de afaceri - înființare firmă de organizare evenimente SC Super Event SRL - Pagina 4
Plan de afaceri - înființare firmă de organizare evenimente SC Super Event SRL - Pagina 5
Plan de afaceri - înființare firmă de organizare evenimente SC Super Event SRL - Pagina 6
Plan de afaceri - înființare firmă de organizare evenimente SC Super Event SRL - Pagina 7
Plan de afaceri - înființare firmă de organizare evenimente SC Super Event SRL - Pagina 8
Plan de afaceri - înființare firmă de organizare evenimente SC Super Event SRL - Pagina 9
Plan de afaceri - înființare firmă de organizare evenimente SC Super Event SRL - Pagina 10
Plan de afaceri - înființare firmă de organizare evenimente SC Super Event SRL - Pagina 11
Plan de afaceri - înființare firmă de organizare evenimente SC Super Event SRL - Pagina 12
Plan de afaceri - înființare firmă de organizare evenimente SC Super Event SRL - Pagina 13
Plan de afaceri - înființare firmă de organizare evenimente SC Super Event SRL - Pagina 14
Plan de afaceri - înființare firmă de organizare evenimente SC Super Event SRL - Pagina 15

Conținut arhivă zip

  • Plan de Afaceri - Infiintare Firma de Organizare Evenimente SC Super Event SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Plan de afaceri al înființării unei noi societăți comerciale

ARGUMENTARE Am ales tema “Planul de afaceri a unei societati comerciale” deoarece intentionez ca in viitorul apropiat sa-mi infiintez o firma....

Etapele înființării unei afaceri - SC Consvitraliu SRL

INTRODUCERE Micul business reprezintă viitorul unei economii. Afacerea proprie oferă posibilitați de manifestare a abilitaților și talentului , de...

Tehnici promoționale - rochii de mireasă

DIN PUNCTUL DE VEDERE AL PARTICIPANTILOR Targurile se adreseaza in general unei game de produse. Astfel gama aleasa de noi sunt rochiile de...

Mediul extern al SC Agdesy SRL - oportunități și restricții

Analiza macro-mediului intreprinderii Studiul macro-mediului intreprinderii permite depasirea orizontului mediului concurential deoarece...

Întreprinderea în era globalizării

In era globalizarii, specialitii in domeniu vorbesc despre “intreprinderea digitala”, “intreprinderea virtuala” sau “intreprinderea mileniului...

România în ecuația integrării europene

Reforme institutionale si politice in U.E. inaintea procesului de largire. Actuala forma de organizare ce cuprinde 15 tari membre nu mai...

Ai nevoie de altceva?