Plan de afaceri - SC Double Tuning SRL

Proiect
8/10 (2 voturi)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 9 în total
Cuvinte : 1201
Mărime: 14.04KB (arhivat)
Publicat de: Paul Gal
Puncte necesare: 9
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Emil Crisan
UNIVERSITATEA BABES-BOLYAI CLUJ-NAPOCA FACULTATEA DE STIINTE ECONOMICE SI DE GESTIUNE A AFACERILOR

Extras din proiect

3. Descrierea afacerii:

S.C. Double Tuning S.R.L se va infiinta avand forma juridica de proprietate cu raspundere limitata, obiectul de activitate constituindu-l tuning-ul auto. Se doreste infiintarea acestei firme datorita cererii mari de pe piata si a concurentei scazute la nivel national.

- Una dintre primele firme de specialitate din Romania, Double Tuning ofera orice elemente de tuning si accesorii personalizate pentru automobilul clientului. Deviza firmei este de a satisface orice cerere din acest domeniu, desemenea serviciile acesteia se doresc a fi accesibile oricarui buzunar.

- Puteti gasi atat elemente de design exterior cat si elemente de design interior, piese de schimb, deasemenea se ofera servicii de montaj sau reparatii in atelierul propriu.

- Pe langa partea estetica, fenomenul tuning auto are o mare deschidere catre zona tehnica, ce "nu se vede" dar imbunatateste simtitor performantele unui automobil. Double Tuning ofera diferite accesorii si sisteme care vor aduce automobilul clientului foarte aproape de o masina de competitii.

4. Descrierea produselor:

Suspensii sport

Un factor important al placerii de a conduce un automobil este tinuta de drum a acestuia. Suspensiile sport amelioreaza considerabil acest lucru. Fiind mai rigide decat cele de serie, permit micsorarea garzii la sol ceea ce duce la coborarea centrului de greutate deci implicit la ameliorarea tinutei de drum.

Sisteme de rigidizare

Folosite frecvent la automobilele de competitii, aceste sisteme asigura rigidizarea caroseriei in zonele unde se fixeaza suspensia, - clopote fata/spate, lonjeroane, brate, etc. Aceste sisteme cuprind bari intre clopote, bari de stabilizare la torsiune, bari intre lonjeroane.

Flanse

Elemente din aliaje de aluminiu sau otel care sunt folosite in doua scopuri. Primul este acela de a scoate rotile cat mai in exterior fata de caroserie, lucru care contribuie atat la tinuta de drum cat si la "look". Al doilea scop este acela de a putea monta pe un automobil jante a caror gauri de fixare nu sunt aceleasi cu ale masinii.

Esapamente si capete de toba sport

Un sistem de evacuare bine facut poate creste performantele unui automobil in mod considerabil. Pe langa ameliorarea de ordin tehnic conferita de aceste sisteme, capetele de toba de diferite forme, confectionate din inox asigura si un "look" sportiv automobilului. Un alt avantaj este durata de viata mult mai lunga in exploatare.

Filtre aer cu debit marit

Filtrele de aer montate de catre fabricanti sau oferite ca si piese de schimb folosesc ca material filtrant hartia. Filtrele sport folosesc ca material filtrant bumbacul sau buretele. Aceste materiale permit o trecere a aerului cu pana la 50% mai buna fata de hartie. Aceste filtre cresc puterea motoarelor cu 5-7%, deasemenea consumul de carburant este mai mic. Aceste filtre se impart in doua mari categorii: admisii directe (poza) si elemente filtrante ce inlocuiesc filtrele de serie. Un mare avantaj este faptul ca aceste filtre pot fi spalate periodic, ele avand o durata de viata foarte lunga.

Accesorii pentru motoare

Double Tuning ofera o gama variata de astfel de accesorii: chip tuning - folosit la orice tip de automobil dotat cu calculator, dar in special la automobilele turbo, benzina sau diesel - TDI, aceste microcipuri optimizeaza diagramele de functionare ale motoarelor, acest lucru ducand la o crestere a puterii cu pana 30% fara o crestere a consumului de carburant. pop-off ventil - deasemenea pentru motoarele turbo - este o valva ce se monteaza pe galeria de admisie si care scoate acel suierat specific automobilelor de competitie.

Preview document

Plan de afaceri - SC Double Tuning SRL - Pagina 1
Plan de afaceri - SC Double Tuning SRL - Pagina 2
Plan de afaceri - SC Double Tuning SRL - Pagina 3
Plan de afaceri - SC Double Tuning SRL - Pagina 4
Plan de afaceri - SC Double Tuning SRL - Pagina 5
Plan de afaceri - SC Double Tuning SRL - Pagina 6
Plan de afaceri - SC Double Tuning SRL - Pagina 7
Plan de afaceri - SC Double Tuning SRL - Pagina 8
Plan de afaceri - SC Double Tuning SRL - Pagina 9

Conținut arhivă zip

  • Plan de afaceri - SC Double Tuning SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Plan de Afaceri - SC Marion SA

CAPITOLUL I. AFACEREA 1.1. Firma Pentru realizarea planului de afaceri am avut in vedere o firmă inexistentă ca persoană juridică, S.C. “MARION”...

Managementul Proiectelor - Tuning and Sound Service

Scop: Impunerea intr-un domeniu de nisa, subdezvoltat in Romania, dar cu un potential ridicat. Obiective: - infiintarea firmei din punct de...

Mediul extern al SC Agdesy SRL - oportunități și restricții

Analiza macro-mediului intreprinderii Studiul macro-mediului intreprinderii permite depasirea orizontului mediului concurential deoarece...

Întreprinderea în era globalizării

In era globalizarii, specialitii in domeniu vorbesc despre “intreprinderea digitala”, “intreprinderea virtuala” sau “intreprinderea mileniului...

România în ecuația integrării europene

Reforme institutionale si politice in U.E. inaintea procesului de largire. Actuala forma de organizare ce cuprinde 15 tari membre nu mai...

Ai nevoie de altceva?