Plan de Afaceri SC Lons SA

Proiect
4.5/10 (2 voturi)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 14 în total
Cuvinte : 3074
Mărime: 28.89KB (arhivat)
Publicat de: Ioan Grigoraș
Puncte necesare: 7
S.C LonS S.A

Cuprins

  1. 1. Descrierea afacerii;
  2. 2. Planul de marketing;
  3. 3. Planul managerial;
  4. 4. Planul de management financiar;

Extras din proiect

1. Descrierea afacerii:

Descrierea propriu-zisă a afacerii

S.C. LonS S.A. s-a deschis la începutul anului 2008, acţionarii societăţii fiind 6 persoane fizice: Cete Izabela, Chende Cristina, Chira Anca, Ciobîcă Adina,

Cioltan Roxana, Corcoz Bogdana.

În conformitate cu forma de organizare juridică, cei 6 parteneri trebuie să semneze un contract de societate şi statut. Anexa1.

Societatea este constituită sub forma unui parteneriat între cei 6 acţionari , obiectul de activitate fiind producţia şi comercializarea produselor din piele ( încălţăminte, îmbrăcăminte, genţi). Producţia se va realiza în spaţiul proprietate personală a unuia din parteneri, o hală situată în cartierul Iris, ce va fi amenajată corespunzător cu maşinării şi unelte pentru un proces de producţie la standarde înalte.

Ne propunem să deschidem o afacere nouă, cu produse din piele de cea mai bună calitate, astfel încât să ne evidenţiem printre firmele de profil de pe piaţa clujeană.

Pentru început se va inchiria un spaţiu în centrul oraşului, pe str Regele Ferdinand nr.6, ca punct de desfacere a hainelor, încălţăminţii şi genţilor de piele.

Capitalul social este realizat de cei şase acţionari prin cote de participare reprezentate de titluri (acţiuni) în valoare totală de 120.000.000 RON şi răspund pentru obligaţiile sociale numai în limita aporturilor lor.

Întrucât este un S.A.(societate pe acţiuni) semnatarii actului constitutiv vor subscrie integral şi simultan capitalul social necesar, reprezentat de acţiunile nominative emise de societate. Acţiunile vor fi emise pentru valoarea nominală de 40000 RON.

Total: 3000 acţiuni;

Individual: 500 acţiuni

Acestea nu pot fi emise decât dupa înmatricularea societatii in regsitrul comerţului. Emiterea de acţiuni noi, pentru majorarea capitalului social, va fi interzisa până nu vor fi complet achitate cele din emisiunea precedenta. Conducerea se va realiza prin intermediul adunărilor generale, ordinare si extraordinare. Consiliul de administraţie şi comitetul de direcţie realizează activitatea de conducere operativă a societăţii, întâlnindu-se periodic (odată la 3 luni).

Conducerea curentă a societătii este asigurată de directorii executivi; administrarea societatii se realizează de unul sau mai multi administratori, temporali si irevocabili. Mandatul administratorilor, dacă nu s-a prevăzut altfel prin actul constitutiv, este de 2 ani, acestia putînd fi realeşi.

Mizăm pe calitate. De aceea preţurile vor fi în conformitate cu standardul de calitate al produselor noastre. Astfel vom beneficia de sume mari într-un timp foarte scurt, având posibilitatea de a recupera fondurile investite şi, mai mult, de a fi profitabili.

Firma noastră îşi propune să aducă o linie originală şi de calitate pe piaţă. Ca parteneri ce ne livrează materii prime avem firma S.C Bantut S.R.L. producătoare de toate tipurile de piei. Specialştii angajaţi ai firmei aplică tratamente speciale pieilor astfel încât acestea sa devină uşor de prelucrat in conformitate cu ideile inovatoare ale designerilor.

Firma dispune de 6 designeri specializaţi în străinătate care, cu profesionalism şi experienţă vor da o notă unică produselor .

Există de asemenea şi oportunităţi de dezvoltare atâta timp cât clienţii, puţini la început, vor experimenta produsele de calitate oferite de firma noastră, acest lucru ducând la un prestigiu al firmei atât în rândul clienţilor din targetul nostru, cât şi în rândul altor firme concurente cu dorinţă de asociere. În plus, obţinerea de venituri mari si a profitului, estimate la…., există posibilitatea deschiderii unor noi magazine de desfacere in oraş sau chiar în alte oraşe.

Preview document

Plan de Afaceri SC Lons SA - Pagina 1
Plan de Afaceri SC Lons SA - Pagina 2
Plan de Afaceri SC Lons SA - Pagina 3
Plan de Afaceri SC Lons SA - Pagina 4
Plan de Afaceri SC Lons SA - Pagina 5
Plan de Afaceri SC Lons SA - Pagina 6
Plan de Afaceri SC Lons SA - Pagina 7
Plan de Afaceri SC Lons SA - Pagina 8
Plan de Afaceri SC Lons SA - Pagina 9
Plan de Afaceri SC Lons SA - Pagina 10
Plan de Afaceri SC Lons SA - Pagina 11
Plan de Afaceri SC Lons SA - Pagina 12
Plan de Afaceri SC Lons SA - Pagina 13
Plan de Afaceri SC Lons SA - Pagina 14

Conținut arhivă zip

  • Plan de Afaceri SC Lons SA.doc

Alții au mai descărcat și

Plan de Afaceri - Be Uniqhe

Descrierea Ideii de Afacere (Descriere produs/serviciu) “BE UNIQHE”este o firma care are are ca obiect principal de activitate comercializarea de...

Plan de Afaceri - SC PasCuPas SRL

I. DATE DE IDENTIFICARE ALE INTREPRINDERII : 1. Numele complet al intreprinderii: S.C.PASCUPAS S.R.L 2. Coordonatele intreprinderii: 1 Sediul:...

Mediul extern al SC Agdesy SRL - oportunități și restricții

Analiza macro-mediului intreprinderii Studiul macro-mediului intreprinderii permite depasirea orizontului mediului concurential deoarece...

Întreprinderea în era globalizării

In era globalizarii, specialitii in domeniu vorbesc despre “intreprinderea digitala”, “intreprinderea virtuala” sau “intreprinderea mileniului...

România în ecuația integrării europene

Reforme institutionale si politice in U.E. inaintea procesului de largire. Actuala forma de organizare ce cuprinde 15 tari membre nu mai...

Ai nevoie de altceva?