Studiu de Fezabilitate - SC All Travel SRL

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 30 în total
Cuvinte : 2891
Mărime: 129.94KB (arhivat)
Publicat de: Geanyna G.
Puncte necesare: 9
Universitatea Stefan cel Mare,Suceava Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica

Cuprins

  1. 1.Motivul alegerii de a infiinta societatea
  2. 2.Prezentarea firmei SC.ALL TRAVEL.SRL
  3. 3.Analiza SWOT
  4. 4.1Bilant initial al firmei
  5. 4.2 Analiza economico-financiara
  6. 5.Procurarea resurselor financiare
  7. 6.Previzionarea a 3 variante de proiect de investitii
  8. 7.Calculul indicatorilor statici de fundamentare a eficientei economice a investitiilor
  9. 8.Calculul indicatorilor ai imobilizarilor
  10. 9.Calculul indicatorilor actualizati la momentul inceperii lucrarilor de investitiii(n=0;a=20%)
  11. 10.Calculul indicatorilor propusi de Metodologia Bancii Mondiale
  12. 11.Centralizarea indicatorilor,varianta optima

Extras din proiect

1.Motivul alegerii de a infiinta societatea

Ideea investirii in turismul bucovinean a venit relativ usor,in urma observarii mai atenta a pietei.S-a constatat o dispersare si o neorganizare generalizata a serviciilor turistice din zona,motiv pentru care am hotarat sa cream acest centru turistic “All Travel”.

In ultimii ani se investeste masiv in turism,si mai ales in turismul rural,unic in lume.Acest lucru a dus la cresterea numarului de turisti in zona.Totusi, inca nu se poate vorbi de o industrie turistica.In zona Sucevei se poate trai din turism si acesta este un obiectiv al societatii noastre.Ne vom ajuta angajatii si ei ne vor ajuta pe noi,astfel progresand ambele parti.

Turismul va continua sa se dezvolte, vor aparea noi unitati de cazare,dar cel putin pentru urmatorii 3-5 ani societatea noastra va avea avantajul bazei materiale impresionante,organizarii si conducerii de exceptie,dar poate cel mai mare avanta este cel legat de personal.Echipa S.C.”All Travel”SRL. va fi cea mai pregatita si va atrage cei mai multi clienti.Satisfacerea cerintelor clientilor fiind de fapt scopul primordial al oricarui angajat.

2.Prezentarea firmei SC.ALL TRAVEL.SRL

S.C. “All Travel” SRL.este un proiect de foarte mare anvergura ce presupune mari investitii in domeniul turistic.

Sediul societatii este pe Strada Calea Bucovinei nr. 15,loc.Campulung, Jud.Suceava,avand un sector de activitate bazat pe turism,hoteluri si restaurante.

Societatea noastra alcatuieste si pachete turistice,le vinde catre agentiile de turism detailiste,presteaza servicii de cazare,alimentatie si agreement la cele mai inalte standarde.Aceste servicii se adreseaza in special turistilor straini,dar si celor autohtoni,calitatea prestarii fiind asigurata de pregatirea de exceptie a personalului.

Datorita investitiilor masive necesare demararii afacerii profitul nu este asteptat imediat,fiind necesari aproximativ 2 ani pentru a recupera benii investiti si pentru a obtine profit.

Pentru inceput investitia va fi foarte mare(constructia bazei materiale,echipare precum si pentru publicitate),insa si veniturile vor fi pe masura.Profitul obtinut va fi folosit intr-o mare masura(50%) in vederea modernizarii si reabilitarii hotelului,iar pe termen lung ne gandim si la o extindere in alte zone turistice din Romania.

Afacerea se afla la inceput,insa ne propunem sa ne dezvoltam repede.Activitatea intreprinderii se deruleaza intr-un hotel nou renovat de 4*.Afacerea este foarte complexa incluzand un hotel cu o baza de agrement bine dotata,precum si un compartiment tur-operator.

Clientii nostri pot beneficia de cazare,alimentatie,agrement si excursii de cea mai buna calitate,toate acestea realizate de un personal profesionist la un pret mai mult decat rezonabil.Gazduirea se face la cele mai inalte standarde de calitate si confort,intr-un hotel de 4* in Campulung Moldovenesc.Gama noastra de servicii este destinata turistilor straini si autohtoni,de orice varsta,ce doresc sa petreaca o vacanta unica in inima Bucovinei,sa cunoasca istoria zonei sau sa se relaxeze.

Colaborand cu agentii de turism din multe state europene(Anglia,Germania,Italia,Franta,Spania,Cehia,Austria,Elvetia,Belgia,Olanga),dorim sa aducem cat mai multi turisti straini,fapt ce va transforma regiunea Bucovinei intr-o destinatie turistica europeana.

In viitor ne propunem sa incheiem contracte de colaborare si cu alte agentii europene,dar si de pe alte continente,fapt ce va duce si la extinderea bazei materiale.Acest lucru este posibil datorita potentialului turistic unic din aceasta regiune,Bucovina.Firma noastra isi propune pentru urmatorii 5 ani sa aduca peste 10.000 turisti straini si sa satisfaca cerintele acestora.

Ne dorim de asemea sa organizam excursii si in celelalte regiuni istorice ale tarii si chiar sa construim si alte hoteluri in alte judete.Implinirea acestor obiective se va realiza datorita tehnicilor agresive de marketing pe care le folosim.In fiecare din tarile in care avem colaboratori am incheiat contracte cu societati de publicitate.Prin intermediul acestora ajungem mai usor la potentialii si viitori clienti.

O alta metoda prin care vrem sa ne implinim obiectivele este legata de personal.In cazul serviciilor, personalul reprezinta mai mult de jumatate din calitatea prestarii si de aceea recrutarea personalului se face de catre o echipa foarte bine specializata.Personalul trebuie sa fie constient ca totul trebuie facut bine de prima data,si ca orice greseala in relatie cu clientul inseamna pierdere.

In cadrul societatii noastre exista un compartiment tur-operator ce concepe circuite turistice pentru clientii hotelului nostru.Acest compartiment a fost gandit si conceput pentru a suplini existenta unei agentii turistice distincte.De asemenea la nivelul acestui compartiment se incheie contractele de colaborare cu agentiile detailiste in vederea vanzarii pachetelor de baza.

Preview document

Studiu de Fezabilitate - SC All Travel SRL - Pagina 1
Studiu de Fezabilitate - SC All Travel SRL - Pagina 2
Studiu de Fezabilitate - SC All Travel SRL - Pagina 3
Studiu de Fezabilitate - SC All Travel SRL - Pagina 4
Studiu de Fezabilitate - SC All Travel SRL - Pagina 5
Studiu de Fezabilitate - SC All Travel SRL - Pagina 6
Studiu de Fezabilitate - SC All Travel SRL - Pagina 7
Studiu de Fezabilitate - SC All Travel SRL - Pagina 8
Studiu de Fezabilitate - SC All Travel SRL - Pagina 9
Studiu de Fezabilitate - SC All Travel SRL - Pagina 10
Studiu de Fezabilitate - SC All Travel SRL - Pagina 11
Studiu de Fezabilitate - SC All Travel SRL - Pagina 12
Studiu de Fezabilitate - SC All Travel SRL - Pagina 13
Studiu de Fezabilitate - SC All Travel SRL - Pagina 14
Studiu de Fezabilitate - SC All Travel SRL - Pagina 15
Studiu de Fezabilitate - SC All Travel SRL - Pagina 16
Studiu de Fezabilitate - SC All Travel SRL - Pagina 17
Studiu de Fezabilitate - SC All Travel SRL - Pagina 18
Studiu de Fezabilitate - SC All Travel SRL - Pagina 19
Studiu de Fezabilitate - SC All Travel SRL - Pagina 20
Studiu de Fezabilitate - SC All Travel SRL - Pagina 21
Studiu de Fezabilitate - SC All Travel SRL - Pagina 22
Studiu de Fezabilitate - SC All Travel SRL - Pagina 23
Studiu de Fezabilitate - SC All Travel SRL - Pagina 24
Studiu de Fezabilitate - SC All Travel SRL - Pagina 25
Studiu de Fezabilitate - SC All Travel SRL - Pagina 26
Studiu de Fezabilitate - SC All Travel SRL - Pagina 27
Studiu de Fezabilitate - SC All Travel SRL - Pagina 28
Studiu de Fezabilitate - SC All Travel SRL - Pagina 29
Studiu de Fezabilitate - SC All Travel SRL - Pagina 30

Conținut arhivă zip

  • Studiu de Fezabilitate - SC All Travel SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Mediul extern al SC Agdesy SRL - oportunități și restricții

Analiza macro-mediului intreprinderii Studiul macro-mediului intreprinderii permite depasirea orizontului mediului concurential deoarece...

Întreprinderea în era globalizării

In era globalizarii, specialitii in domeniu vorbesc despre “intreprinderea digitala”, “intreprinderea virtuala” sau “intreprinderea mileniului...

România în ecuația integrării europene

Reforme institutionale si politice in U.E. inaintea procesului de largire. Actuala forma de organizare ce cuprinde 15 tari membre nu mai...

Ai nevoie de altceva?