Cuprins
- 1.Studiul Obiectului agentului economic şi a sistemului informaţional. 2
- 2.Asigurarea tehnică.Caracteristica ei. 3
- 3.Esenţa organizaţional-economică a problemei. 8
- 4.Caracteristica AM. De descris indicii principali ai problemei date. 8
- 5.Dezvoltarea unei Web resurse (site web) în baza problemei propuse. 8
- a) Obiectivele şi cerinţele site-ului Web 8
- b) Soluţia software a aplicaţiei 9
- Sistemul de operare 9
- Editoarele de pagini web sau WYSIWYG 9
- Limbaj de programare 10
- Serverul web utilizat 10
- Server de baze de date 10
- c) Arhitectura aplicaţiei 11
- 1.Clasificarea în module şi interacţiunea dintre ele 11
- 2.Varianta de prototip 11
- Structura logică(schema bloc) 11
- Structura fizică( directorii, tipuri de fişiere, amplasarea lor) 12
- Pagina de start (schema bloc) , amplasarea elementelor în pagină 12
- Navigare (butoane, text). Modul de organizare a navigării. 13
- Forme de înregistrare-colectare a datelor 14
- Structura BD 15
- Descriere scripturi proprii sau scripturi gata 16
- Conţinutul textual, imagini, stiluri 16
- d)Administrarea aplicatiei 16
- e)Ghid de utilizare 18
- 6.Concluzie 19
Extras din proiect
1.Studiul Obiectului agentului economic şi a sistemului informaţional.
Din anul 1997 Moldova-Belgia-Luxemburg Camera de Comerţ funcţionează în independenţa şi suveranitatea. Este o organizaţie non-profit înfiinţată de către Consulul Onorific la Belgia-Flandra din Republica Moldova dl Ghislain Lenaers. El este, de asemenea, presedinte al "Moldova-Belgia-Luxemburg Camera de Comerţ, în cazul în care este dat sfaturi pentru antreprenorii din zona de cercetare de piata, perspectivele economice, oportunităţi de investiţii, precum şi societăţile mixte.
Scopul principal al "Moldova-Belgia-Luxemburg Camera de Comert este de a crea condiţii favorabile pentru înfloritoare, comunitatea de afaceri şi de a reprezenta şi proteja membrii săi" interesele economice externe în legătură sistemul de Republica Moldova în relaţiile lor cu statul şi serviciile sale.
Moldova-Belgia-Luxemburg Camera de Comert ajută companiile straine de a găsi parteneri de afaceri in Republica Moldova, prevede orice fel de informatii despre situatia economica de pe piaţa moldovenească şi despre posibilităţile de afaceri.
A deveni un membru al "Moldova-Belgia-Luxemburg Camera de Comert puteti beneficia o varietate de servicii care pot fi de mare ajutor pentru a afacerii dumneavoastră.
Unul dintre domeniile de activitate Moldova-Belgia-Luxemburg Camera de Comert este activitate de caritate. Camera de Comert, împreună cu Belgia Compania vzw GAMcare, care oferă bunuri umanitare, ajută diferite instituţii şi organizaţii, în special copiii, cu diferite tipuri de bunuri, cum ar fi mobilier umanitare, noi haine, îngrijirea medicală, bunuri, etc.
În conformitate cu legislaţia moldovenească, GAMcare trebuie să aibă un partener local pentru a fi capabile să desfăşoare proiecte umanitare, împreună cu moldovenii. Aceasta este partenerul local al Camerei de Comerţ. În conformitate cu partenerul local, GAM care Belgia va alege propriul proiecte, să distribuie toate bunurile şi executa controale şi evaluări în orice moment.
Camera de Comert Moldova-Belgia-Luxemburg sub presedintia d-lui Ghislain Lenaers împreună cu Belgia Compania vzw GAMcare, oferite de ajutor umanitar, de a filantropice medico-sociale Fundatia "Angeles Moldova", precum şi la mai multe orfelinate, în şcoli pentru copii cu boli specifice, pentru a asylums de vârstă şi persoanele cu handicap, precum şi alte persoane au nevoie de ajutor.
Cu entuziasti ajuta copiii din sat de la scoala De Griffel, Belgia vzw GAMcare colectate de circa 300 de cutii, umplute cu diferite jucării şi articole pentru copii. Toate aceste cadouri au fost aduse in Moldova cu scopul de a fi distribuite copiilor săraci.
Dl Sergiu CAPATINA, director al "Moldova-Belgia-Luxemburg Camera de Comert distribuite de prezinta la scoala de la orfelinat oraşul Bălţi, Republica Moldova. Copiii au fost foarte fericiţi; lor au fost chipuri stralucitoare in timp ce ele au fost pronunţate în prezinta.
2.Asigurarea tehnică.Caracteristica ei.
“Euromol Management and Consulting” este inzestrat cu calculatoare performante.
La lucru se folosete un sistem de operare Windows XP SP2, softul Microsoft Visual Basic, Orcale, Microsoft Office 2000.
Componentele calculatoarelor contin:
MSI Barebone Saturn 890, Middle Tower, mATX, VIA K8M890, PCI-E x16, LAN 10/100, 4USB, K9VGM-V motherboard
CPU AMD Sempron 3000, AM2, 64 bit, SSE3, (Manila), 1000 MHz, 256 kB cache, tray
VIDEO GeForce FX 5200 128MB, AGP : 2x/4х/8x, 64bit
DIMM 512 MB DDR-II PC2-5300, 667 MHz, Kingston, CL 5
HDD 80 GB, 7200rpm, 8192k, SATA II Seagate Barracuda SATA 7200.10
CD-RW Dual Burner Aopen DW1670, black
1.Placa de baza
Placa de baza este un dizpozitiv 'de baza', un 'pamânt' pe care 'se planteaza' celelalte componente Este componenta pe care se implanteaza procesorul , pe care se afla sloturile de extensie , pe care se afla memoria cache L2 Pe langa aceasta functie , de support pentru celelalte componente , are rolul de a regla si distribui tensiunea procesorului si celorlalte componente O placa de baza de calitate are variatii mici al intensitatii curentului 'livrat' si mai multe valori ale tensiunii pe care o poate furniza Pe o placa de baza se afla urmatoarele componente :.locul pentru processor(interfata) - un 'socket' în care se introduce procesorul
Socket 1 - 169 pini , lucreaza la tensiunea de 5V suporta procesoarele 486 DX2 si DX4
Socket 2 - o minora imbunatatire facuta de intel pentru a suporta si procesoarele Pentium Overdrive(processor de upgrade) 238 pini
Socket 3 - alta interfata de la Intel 237 pini 3,3V-5V , suporta procesoarele 586
Socket 4 - trecerea la procesoare Pentium , suporta doar procesoare Pentium 60 si 66
Socket 5 - 3,3V 320 pini , suporta iPentium 75-133Mhz
Socket 6 - 3,3V 235 pini , destinat procesoarelor 486 , un Socket 3 mai avansat
Socket 7 - cel mai popular , 2,5-3,3V 321 pini suporta procesoare 75-200Mhz, procesoare Pentium MMX, K5, K6, 2x86, 6x86MMX
Socket 8 - 3,1-3,3V 387 pini destinat doar procesoarelor PentiumPro
ˇ Slot 1 - 2,8-3,3V , o schimbare radicala, procesorul se introduce în slot ca o placa obisnuita , 242 pini , este folosita doar de Intel , fiind o alegere buna pentru sistemele biprocessor ,
Preview document
Conținut arhivă zip
- Crearea unui Sistem Informatic.doc