Alimentație publică - Hotel Codrisor

Proiect
7/10 (1 vot)
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 25 în total
Cuvinte : 4514
Mărime: 4.65MB (arhivat)
Publicat de: Adrian C.
Puncte necesare: 8
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Gaurean Dana Livia

Extras din proiect

ARGUMENT

Masa de Revelion este o adevarata provocare pentru fiecare dintre noi, mai ales daca dorim sa ne impresionam invitatii.

Desigur, amenajarea salonului si mesei de Revelion nu difera cu mult fata de cele specifice Craciunului, insa sunt necesare cateva schimbari de decor. Putem incepe prin a renunta la obiectele decorative cu reni sau Mosi Craciun si sa inlocuim culoarea rosie, specifica Nasterii Domnului.

Chiar daca a trecut Craciunul, nu inseamna ca sarbatorile de iarna s-au terminat. Daca cei mici sunt nerabdatori in privinta venirii lui Mos Craciun, adultii asteapta cu mare entuziasm sa se bucure de trecerea in noul an. Aceasta a capatat o importanta deosebita in intreaga lume si este sarbatorita cu mare fast, in locuri cat mai atipice.

In cazul in care unitatea organizeaza petrecerea de Revelion, va trebui ca masa si intregul decor sa fie pe masura. Masa de Revelion este o adevarata provocare pentru fiecare dintre noi, mai ales daca dorim sa ne impresionam invitatii. Pentru mesele de Revelion sunt necesare cateva schimbari de decor fata de cele de Craciun. Acest lucru nu presupune renuntarea la brad si la intreaga amenajare de Craciun, insa va trebui sa renuntam la obiectele care fac aluzie in mod direct la Craciun.

Asadar, puteti incepe prin a renunta la obiectele decorative cu reni sau Mosi Craciun si sa inlocuiti culoarea rosie, specifica Nasterii Domnului. Intregul decor poate fi accentuat, astfel, prin decoratiuni aurii, argintii, albastre, verzi si, de ce nu, grena. Fundele rosii pe care le-ati utilizat in diverse aranjamente sau la bradul de Craciun vor fi inlocuite cu unele argintii sau aurii, iar ghirlandele pot fi redecorate cu ajutorul unui spray, cu putin sclipici, fructe uscate si fundite argintii sau albe. In ceea ce priveste bradul, obiceiurile spun ca acesta trebuie scos de Sfantul Ion, asadar tot ce trebuie sa faceti este sa renuntati la ornamentele cu motive de Craciun si sa le lasati doar pe cele aurii sau argintii, beteala si instalatia.

Inveseliti incaperea realizand propriul aranjament, folosind crengute de brad vopsite, conuri, cuisoare, nuci, puteti umple un bol cu globulete de marimi diferite sau, pe un platou, formati o coronita din crengute de brad, in mijlocul carora asezati diverse fructe, impactul cromatic fiind unul deosebit. Printre elementele care nu trebuie sa lipseasca din decorul dumneavoastra se numara si lumanarile. Folositi-va imaginatia si creati aranjamente cat mai inedite, utilizand materiale pe care le aveti la indemana: margele, voal, panglica, funde, pietre, betisoare de scortisoara, petale de flori, staniol, toate pot constitui materie prima pentru micile dumneavoastra compozitii.

CAPITOLUL I

DESCRIEREA UNITATII

Hotel Codrişor este amplasat în Bistriţa, oraş situat în NE Transilvaniei, pe DN E576 (CJ-SV), drum ce face legătura dintre nordul Transilvaniei şi renumitele mănăstiri din Bucovina, ce sunt incluse în patrimoniul UNESCO.

Situat în zona rezidenţială a Bistriţei, lângă parcul central, Hotel Codrişor oferă servicii la un înalt standard într-o ambianţă relaxantă de intimitate şi confort.

Hotelul este construit pe două etaje şi are 10 camere duble, 16 camere cu pat matrimonial şi 3 apartamente. Fiecare cameră este dotată cu TV, cablu TV, telefon, minibar,seif şi conexiune la internet.

La Hotel Codrişor se pot organiza cine festive, program folcloric, simpozioane, expoziţii şi târguri. Dacă aveţi întâlniri de afaceri, vreţi să ţineţi un curs, să susţineţi ideile şi proiectele în faţa unor specialişti sau vreţi să sărbătoriţi un eveniment în familie sau unul social, Hotel Codrişor este locul ideal pentru dumneavoastră.

Aici găsiţi tot ce aveţi nevoie: VCR, proiector multimedia, ecran de proiecţie, sonorizare, flipchart.

Preview document

Alimentație publică - Hotel Codrisor - Pagina 1
Alimentație publică - Hotel Codrisor - Pagina 2
Alimentație publică - Hotel Codrisor - Pagina 3
Alimentație publică - Hotel Codrisor - Pagina 4
Alimentație publică - Hotel Codrisor - Pagina 5
Alimentație publică - Hotel Codrisor - Pagina 6
Alimentație publică - Hotel Codrisor - Pagina 7
Alimentație publică - Hotel Codrisor - Pagina 8
Alimentație publică - Hotel Codrisor - Pagina 9
Alimentație publică - Hotel Codrisor - Pagina 10
Alimentație publică - Hotel Codrisor - Pagina 11
Alimentație publică - Hotel Codrisor - Pagina 12
Alimentație publică - Hotel Codrisor - Pagina 13
Alimentație publică - Hotel Codrisor - Pagina 14
Alimentație publică - Hotel Codrisor - Pagina 15
Alimentație publică - Hotel Codrisor - Pagina 16
Alimentație publică - Hotel Codrisor - Pagina 17
Alimentație publică - Hotel Codrisor - Pagina 18
Alimentație publică - Hotel Codrisor - Pagina 19
Alimentație publică - Hotel Codrisor - Pagina 20
Alimentație publică - Hotel Codrisor - Pagina 21
Alimentație publică - Hotel Codrisor - Pagina 22
Alimentație publică - Hotel Codrisor - Pagina 23
Alimentație publică - Hotel Codrisor - Pagina 24
Alimentație publică - Hotel Codrisor - Pagina 25

Conținut arhivă zip

  • Alimentatie Publica - Hotel Codrisor.doc

Alții au mai descărcat și

Organizarea și tehnica servirii mesei de revelion

1.Mese festive-generalitati Mesele festive sunt organizate in timpul pranzului,dupa-amiaza sau seara,pentru sarbatorirea unor evenimente mai...

Tehnologia obținerii berii

Berea este o bautura alcoolica nedistilata, obisnuita prin fermentarea cu drojdie a unui must realizat din malt, apa si fiert cu hamei. Unii...

Prezentarea și promovarea unei unități de alimentație publică din Iași - Restaurantul Il Giardino

1. Prezentarea generală a unităţii Restaurantul – Il Giardino, alături de brandul deja celebru în oraşul Iaşi, Magic Pizza, alcătuiesc un local...

Te-ar putea interesa și

Politica de produs turistic la SC Coroana Tourism SA

INTRODUCERE Turismul reprezintă un fenomen economico-social propriu civilizaţiei moderne, manifestându-se ca o componentă distinctă a economiei,...

Politica de produs turisitic și soluții de creștere a eficienței produselor turistice

Introducere Industria turistică este un sector important al economiei locale, regionale şi mondiale , având implicaţii majore în dezvoltarea...

Ai nevoie de altceva?