Indentificarea strategiei de comunicare Dodo Pizza

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Litere
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 9 în total
Cuvinte : 2774
Mărime: 280.63KB (arhivat)
Publicat de: Axente C.
Puncte necesare: 7

Extras din proiect

Dodo pizza este o franciză (dreptul acordat de o întreprindere cu renume unei alte întreprinderi prin care aceasta din urmă poate să exploateze drepturile de proprietate intelectuală sau industrială ale francizorului, în schimbul unei contribuții financiare, în scopul producerii sau livrării de bunuri sau al prestării de servicii) ce operează în Rusia, Franța, România, China, Lituania, Estonia, Kazahstan, Kârgâzstan, Uzbekistan, Statele Unite și Marea Britanie. Fondatorul organizației este Fedor Ovchimnikov.

Numele “ Dodo Pizza” face trimitere la pasărea Dodo, o pasăre inocentă, blândă. Prin asocierea cu aceasta, organizația, așa cum ne-a mărturisit, își evidențiază caracteristicile definitorii și anume sinceritatea, transparența și deschiderea către clienți. Aceasta a trăit de-a lungul mileniilor pe insulele Réunion și Mauritius din Oceanul Indian. La numai două sute de ani de la venirea omului în această regiune, păsările au dispărut. Pasărea Dodo cu aspectul său neobișnuit este una din cele mai cunoscute specii dispărute. Engleza uzuală a preluat numele acestui animal în expresia: "Mort, ca o pasăre Dodo".

Dodo Pizza este o rețea internațională cu peste 300 de pizzerii în 10 țări. Aceasta reprezintă o echipă numeroasă cu oameni neobișnuiți și talentați. Implicarea fiecăruia se vede în orice detaliu Dodo Pizza pentru că aceștia inverstesc foarte mult în calitate.

Organizația Dodo Pizza face parte din industria de consum și este bazată pe produs, urmărind în aceeași măsură, prin serviciul de livrare la domiciliu, vinderea produselor.

Viziunea organizației are în centru un software propriu de tip ERP ce coordonează procesele și optimizează resursele. Rezultatul este un sistem de afaceri complet transparent, cu un avantaj competitiv puternic.

Misiunea este clar explicată pe o tăbliță care se află fix la casă, unde se achită produsele, pentru a fi ușor de înțeles pentru toată lumea. Misiunea Dodo Pizza este de a produce în mod constant pizza mai delicioasă ca niciodată, într-un timp cât mai scurt pentru a ajunge în mâinile cumpărătorilor încă fierbinte. Pentru acesta Dodo pizza se folosește de tehnologie.

Valorile sunt si ele scrise în același loc unde este expusă și misiunea pizzeriei. Acestea sunt: transparența, promptitudinea, tratarea în mod egal a tuturor clienților, dar și timpul scurt de așteptare.

De asemena, pe lângă cele două tăblițe așezate la casă, mai există și o a treia cu ”Promisiunea angajatului”, promisiune care se schimbă de pe o zi pe alta în funcție de tura angajaților. Fiecare angajat își dă cuvântul în fața clienților că îi va trata amabil, prietenos și corect, indiferent de circumstanțe și că va face tot posibilul ca experiența Dodo Pizza să fie una extrem de plăcută. Pe lângă promisiunea propriu-zisă există și o semnătură, dar și o fotografie cu angajatul respectiv pentru a oferi și mai multă încredere.

Site-ul web este deținut și operat de compania Dodo Franchising LLC, companie înființată în Federația Rusă. Dodo Franchising LLC care va fi "controlorul de date" al informațiilor furnizate pe site.

În ce privește legislația și jurisdicția, toți termenii și condițiile vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile României. Fiecare parte este de acord în mod irevocabil să se supună jurisdicției neexclusive a instanțelor din Anglia cu privire la orice revendicare sau problemă care decurge din sau în legătură cu acești termeni și condiții. Toate contractele se interpretează în limba engleză.

Avantajul competitiv constă într-un sistem de aplicații ce a fost dezvoltat pentru a spori eficiența și performanța livrării de pizza. Acesta colectează și procesează datele despre operațiuni, raportează analize de afaceri în timp real pe mai multe niveluri, ajută personalul bucătăriei și personalul de livrare să fie mai eficient. Gradul de integrare al acestuia în afaceri este fără precedent în industrie.

Preview document

Indentificarea strategiei de comunicare Dodo Pizza - Pagina 1
Indentificarea strategiei de comunicare Dodo Pizza - Pagina 2
Indentificarea strategiei de comunicare Dodo Pizza - Pagina 3
Indentificarea strategiei de comunicare Dodo Pizza - Pagina 4
Indentificarea strategiei de comunicare Dodo Pizza - Pagina 5
Indentificarea strategiei de comunicare Dodo Pizza - Pagina 6
Indentificarea strategiei de comunicare Dodo Pizza - Pagina 7
Indentificarea strategiei de comunicare Dodo Pizza - Pagina 8
Indentificarea strategiei de comunicare Dodo Pizza - Pagina 9

Conținut arhivă zip

  • Indentificarea strategiei de comunicare Dodo Pizza.docx

Ai nevoie de altceva?