Analiza Firmei SC Full Service SRL

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 21 în total
Cuvinte : 3011
Mărime: 170.48KB (arhivat)
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

SC. FULL SERVICE.SRL este organizata ca societate comerciala cu capital integral privat, avand personalitate juridica romana, fiind inregistrat la Oficiul Registrului Comertului din cadrul Camerei de Comert si Industrie Alba Iulia sub numarul J01/592/2002.

Obiectul principal de activitate al societatii il constituie cresterea animalelor, activitatea fermelor pentru producerea laptelui

Societatea a fost infintata in anul 2002, iar in baza unui contract de vanzare-cumparare a achizitionat de la SC.SUINPROD.SA Orastie o ferma de animale. De asemenea are inregistrat un punct de lucru la Orastie in baza contractului de inchiriere cu SC.AGROTEHNICA.SA. In luna februarie 2005 societatea a achizitionat o ferma de animale compusa din 30 de grajduri, anexe, in localitatea Gelmar, judetul Hunedoara, unde a infiintat un punct de lucru care are ca obiect de activitate cultivarea cerealelor, porumbului si a altor plante furajere necesare cresterii animalelor.

Societatea isi desfasoara activitatea intr-o ferma compusa din constructii si teren afferent cu suprafata totala de s=168.493 mp, avand Sod-13440 mp, compusa din: sediu ad-tiv, cantina, cresa dispensar, 24 grajduri din caramida, tabara de vara, bucatarie furaje, 4 silozuri din beton, siloz din caramida, post trafo, remiza PSI, statie de pompare si epurare, hidrofor, alei si platform betoane. Intreg perimetrul este imprejmuit cu gard din placi prefabricate din beton.

Efectivul de animale este de 630 capete bovine.Pentru activitatea de producere si recoltare a laptelui, exista masini si utilaje specializate pentru mulgere. Zilnic se recolteaza un volum de 6.000-6.500 l lapte care indeplineste conditiile standard de calitate pentru a fii comercializata care monitorizeaza in orice moment cantitatea de lapte produs de fiecare bovina in parte, indicia de calitate, temperatura, densitatea, grasimea. Sala de muls a fost receptionata in 2007 ceea ce a dus la eficientizarea activitatii desfasurate.

Societatea efectueaza lucrarile agricole cu terte personae juridice, de profil,neavand in dotare suficiente masini agricole, ceea ce implica cheltuieli mai mari pentru obtinerea furajului si in final cresterea costurilor de productie a laptelui.

Etapele parcurse de firma in vederea imbunatatirii calitatii vor fi:

- continuarea investitiilor in utilaje de ultima generatie necesare continuitatii procesului de productie

- dotarea sectiilor cu aparatura pentru imbunatatireaa calitatii muncii

Entitate: SC.FULL SERVICE SRL

Judetul: 01-Alba

Adresa: Localitatea Alba-Iulia, str. Al Detunata, nr.26, bloc D5B, ap.9

Numar din registrul comertului: J01/562/2002

Forma de proprietate: 35-Societate comerciala cu raspundere limitata

Activitatea preponderenta (cod si denumire clasa CAEN): 0121-Cresterea bovinelor

Cod unic de inregistrare: 15044510

Macromediul firmei:

I.Factori politico-legislativi:

1.Protectia consumatorilor: reclama firmei il constituie calitatea insasi, deoarece activitatea principala a societatii este cresterea bovinelor, prin urmare nu poate fi vorba de o inducere in eroare a consumatorilo

2. Protectia societatii: in firma analizata nu se pune problema poluarii, deorece activitatile ei nu sunt nocive.Pentru a avea o eficienta mai mare firma a ales sa-si modernizeze activitatea prin computerizare, are si o sala de muls, astfel asigurand ca produsul obtinut va fi de calitate.

3. Concurenta: SC.FULL SERVICE SRL a obtinut diploma de „Top 5 Afaceri pentru Romania”,top realizat pentru localitattea Alba-Iulia,conform datelor de bilant aferente anului 2009

II.Factori economici:

In Romania recesiunea a inceput in anul 2008 avand efect asupara firmei prin scaderea productiei si a vanzarilor , efect simtit si in anul 2009.Inainte de recesiune,in anii 2006 si 2007, volumul productiei si a vanzarilor inregistra sume cu mult mai mari. Anticipam ca in urmatorii ani vanzarile vor fi in continua scadere, deoarece inca ne aflam intr-o criza economica .

Preview document

Analiza Firmei SC Full Service SRL - Pagina 1
Analiza Firmei SC Full Service SRL - Pagina 2
Analiza Firmei SC Full Service SRL - Pagina 3
Analiza Firmei SC Full Service SRL - Pagina 4
Analiza Firmei SC Full Service SRL - Pagina 5
Analiza Firmei SC Full Service SRL - Pagina 6
Analiza Firmei SC Full Service SRL - Pagina 7
Analiza Firmei SC Full Service SRL - Pagina 8
Analiza Firmei SC Full Service SRL - Pagina 9
Analiza Firmei SC Full Service SRL - Pagina 10
Analiza Firmei SC Full Service SRL - Pagina 11
Analiza Firmei SC Full Service SRL - Pagina 12
Analiza Firmei SC Full Service SRL - Pagina 13
Analiza Firmei SC Full Service SRL - Pagina 14
Analiza Firmei SC Full Service SRL - Pagina 15
Analiza Firmei SC Full Service SRL - Pagina 16
Analiza Firmei SC Full Service SRL - Pagina 17
Analiza Firmei SC Full Service SRL - Pagina 18
Analiza Firmei SC Full Service SRL - Pagina 19
Analiza Firmei SC Full Service SRL - Pagina 20
Analiza Firmei SC Full Service SRL - Pagina 21

Conținut arhivă zip

  • Analiza Firmei SC Full Service SRL.docx

Ai nevoie de altceva?