Lăptăria lui Enache

Proiect
4/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 12 în total
Cuvinte : 1793
Mărime: 32.65KB (arhivat)
Publicat de: Leana Chiș
Puncte necesare: 6

Cuprins

  1. Capitolul I: PREZENTAREA ÎNTREPRINDERII S.C. PRIMA CLUB S.R.L.
  2. Capitolul II: ANALIZA INDICATORILOR ECONOMICI
  3. 2.1. Cifra de afaceri
  4. 2.2. Venituri totale
  5. 2.3. Cheltuieli totale
  6. 2.4. Profit
  7. Capitolul III: ANALIZA S.W.O.T.
  8. 3.1. Puncte tari
  9. 3.2. Puncte slabe
  10. 3.3. Oportunităţi
  11. 3.4. Ameninţări

Extras din proiect

Capitolul I:

PREZENTAREA ÎNTREPRINDERII S.C. PRIMA CLUB CO S.R.L.

Înfiinţată în 1994, firma S.C. Prima Club Co S.R.L., cunoscută sub numele de „La Motoare”, este o companie certificată pentru distribuţia de produse alcoolice şi răcoritoare, servirea acestora într-un mod profesionist precum şi susţinerea de evenimente culturale în cadrul incintei unde îşi desfăşoară activitatea. Barul e înregistrat la Registrul Comerţului, C.U.I. RO9267240 cu sediul social la adresa Bd. Nicolae Balcescu, nr. 2, Et.8, telefon 315.85.08.

Barul derulează activităţi de distribuţie spre consum şi organizarea de evenimente culturale şi nu numai, ce se desfăşoară la o singură locaţie aflată la adresa relatată mai sus. Aici clienţii beneficiază de o gamă variată de produse consumabile. La ora actuală acesta se află în top 5 al celor mai populare locuri de recreere.

Este un bar care oferă servicii unei game variate de clienţi. A implementat modelul afacerilor americane aducând pe piaţa românească o viziune nouă asupra conceptului de customer service, cel mai important obiectiv pentru fiecare membru al companiei fiind mulţumirea clienţilor, strategia firmei fiind dezvoltarea unor relaţii pe termen lung cu clienţii şi crearea unei loialităţi care o va ajuta să îşi consolideze poziţia de lider pe segmentul de piaţă pe care acţionează.

Firma are ca obiective: efectuarea de programe de pregătire profesională pentru barmanii ce lucrează în incinta localului; stabilirea unor relaţii strânse cu distribuitorii în vederea creşterii gamei de produse comercializate la preţuri mai accesibile pentru clienţi; creşterea cu peste 25 – 30% a cifrei de afaceri în perioada anului 2009, faţă de anul 2008; extinderea la nivel naţional prin deschiderea unor locaţii similare în alte 4 oraşe principale din România, şi anume Braşov, Iaşi, Constanţa şi Timişoara.

Barul se adresează unei game largi de clienţi, de toate vârstele şi cu venituri mici spre medii. Clienţii barului sunt: elevi, studenţi, profesori, oameni de cultură, artişti, liber profesionişti.

Printre furnizorii barului se numără:

- furnizorii de băuturi nealcoolice: S.C. Nova Energy S.R.L., All Star Drinks S.R.L., Coca Cola România S.R.L.

- furnizori de băuturi alcoolice: Stuff Distribution Group, United Romanian Breweries Bereprod S.R.L.

- furnizori de accesorii diverse (de paie, linguriţe de plastic, şerveţele şi altele): Gold Plast Production S.R.L.

- furnizor echipamente de mobilier: S.C. Mobilă Rădăuţi S.A.

- furnizor echipamente audio: S.C. DjSperStore S.A.

- furnizori ai forţei de muncă: Oficiul pentru ocuparea forţei de muncă, şcolile de bucătari, picoli, chelneri şi barmani, site-uri specializate ca ejobs.ro, bestjobs.ro etc.

Prestatorii de servicii care contribuie la buna desfăşurare a activităţii firmei, sunt: S.C. RADET S.A. (pentru energie termică), S.C. Distrigaz S.A. (pentru gaze), S.C. ENEL ENERGIE MUNTENIA S.A. (pentru energie electrică), S.C. Euroclean S.R.L. (pentru servicii de curăţenie), Romtelecom ( pentru servicii de telecomunicaţii) şi RDS – RCS (pentru servicii de internet).

Fiind poziţionat în centru Bucureştiului, barul se confruntă cu un număr mare de concurenţi, care însă practică preţuri mai mari decât "La Motoare" profitând de poziţie. Printre aceştia se regăsesc: Arcade Café, Club A, Déjà vu, Café Deko, Edgar's, etc.

Preview document

Lăptăria lui Enache - Pagina 1
Lăptăria lui Enache - Pagina 2
Lăptăria lui Enache - Pagina 3
Lăptăria lui Enache - Pagina 4
Lăptăria lui Enache - Pagina 5
Lăptăria lui Enache - Pagina 6
Lăptăria lui Enache - Pagina 7
Lăptăria lui Enache - Pagina 8
Lăptăria lui Enache - Pagina 9
Lăptăria lui Enache - Pagina 10
Lăptăria lui Enache - Pagina 11
Lăptăria lui Enache - Pagina 12

Conținut arhivă zip

  • Laptaria lui Enache.doc

Te-ar putea interesa și

Cardul modern de plată în decontările interne și internaționale

INTRODUCERE 56 1.MultiCash. Studiu de caz _ BCR 57 1.1 Introducere: 57 1.2 MULTICASH-BCR,concepte generale si arhitectura 57 Componenta pentru...

Obiective turistice din zona Universitate - Opera Națională Română

1. HOTEL INTERCONTINENTAL Hotelul Intercontinental este un hotel de 5 stele din Bucureşti, amplasat în Piaţa Universităţii, sectorul 1. Clădirea...

Analiza Mediului de Marketing

Pentru acest studiu de caz s-a ales barul „Laptaria lui Enache” situat in centrul Bucurestiului la unul din etajele superioare ale Teatrului...

Ai nevoie de altceva?