Managementul firmei SC Petit Prix SRL și gruparea posturilor în compartimente - organigramă și atribuții

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: ppt
Pagini : 16 în total
Mărime: 918.02KB (arhivat)
Publicat de: Andrian Mitroi
Puncte necesare: 6
Universitatea Ovidius Facultatea de Stiinte Economice Constanta

Extras din proiect

Obiectivul principal de activitate al societatii comerciale il constituie “activitati specifice pentru restaurant” , conform codului CAEN/5530. Societatea a fost inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului din Constanta sub numarul J29/137/1996 si are codul fiscal R10235652.

S.C Petit Prix S.R.L si-a consolidat imaginea si pozitia pe piata tinta, valoarea cifrei de afaceri a anului 2010 ajungand la nivelul de aproximativ 610.000$.

Managementul este o functie profesionala care înseamana a conduce, într-un context dat, un grup de persoane care au de atins un obiectiv comun, în conformitate cu finalitatile organizatiei din care fac parte.

Managementul ca activitate de conducere a unui grup de persoane pentru atingerea unui obiectiv comun presupune si se bazeaza pe experienta si talentul managerului.

Managementul eficient nu este o arta sau o stiinta ci arta si stiinta, deoarece presupune utilizarea calitatilor personale pentru a adapta cunostintele, metodele, tehnicile specifice la un context determinat.

Multa vreme s-a considerat ca eficienta in activitatea manageriala este determinata in mod exclusiv de calitatile personale ale acestuia, experienta combinata cu perspicacitatea, originalitatea, energia, puterea de a convinge pe ceilalti cu usurinta, încrederea în sine.

Descrierea postului, sau fisa postului, cuprinde in detaliu toate elementele necesare unui angajat pentru a indeplini corect sarcinile postului ocupat. Continutul descrierii postului cuprinde atat prezentarea postului cat si cerintele fata de ocupantul postului si poate fi prezentat schematic in figura urmatoare.

Conținut arhivă zip

  • Managementul Firmei SC Petit Prix SRL si Gruparea Posturilor in Compartimente - Organigrama si Atributii.ppt

Ai nevoie de altceva?