Plan de Afaceri - SC Seats SRL

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 26 în total
Cuvinte : 5333
Mărime: 50.46KB (arhivat)
Publicat de: Marius Ardelean
Puncte necesare: 7

Cuprins

  1. 1.1 Denumirea societăţii:
  2. S.C. SEATS S.R.L.
  3. 1.2. Forma juridică de constituire:
  4. Societate cu Raspundere Limitata
  5. 1.3. Sediul central (sediul filialelor / punctul de lucru):
  6. Comuna Bradu, Sat Geamana, DN 65 B, Nr F4, Jud Arges
  7. 1.4. Tipul obiectului de activitate:
  8. Productie
  9. 1.5. Cod CAEN: conform Listei Codurilor CAEN, S.C. SEATS S.R.L. are codul CAEN 2433. Acest cod reprezinta agentii economici care au ca principal obiect de activitate “prelucrarea de profile obtinute la rece”.
  10. 1.6. Capitalul social: 900.000 euro
  11. 2. VIZIUNE. STRATEGIE

Extras din proiect

S.C. SEATS S.R.L. are ca scop producerea de tuburi pentru industria auto şi îşi propune ca în cel mai scurt timp posibil să devină un jucător important pe o nişă de piaţă unde concurenţa, deşi redusă, este foarte acerbă.

Deşi la început de drum, firma noastră a stabilit deja o serie de principii şi valori solide care au rolul de a consolida compania şi de a ghida comportamentul la locul de muncă în vederea atingerii performanţei în domeniul de activitate. Suntem conştienţi de faptul că viitorul nostru depinde de relaţia pe care o vom avea cu clienţii noştri. Tocmai de aceea, una dintre valorile noastre este aceea de satisfacere a exigenţtelor clienţilor pentru a se putea bucura de un succes susţinut. Suntem partenerii de afaceri ideali: ambiţioşi, proactive, întotdeauna pregătiţi să oferim soluţii practice, parteneri cu care este uşor să faci afaceri.

Intenţionăm ca angajaţii noştri să se dezvolte odată cu noi. Încurajăm o cultură care să promoveze performanţele de top, munca în echipă, sentimentul de apartenenţă, dezvoltarea abilităţilor de lider şi evoluţia permanentă. Diversitatea angajaţilor şi liderilor noştri o va reflecta pe cea a pieţelor unde vom opera.

Suntem o firmă cu un nivel ridicat de adaptabilitate, care totodată incurajează inovaţia, valorificând oportunităţile pe care acesta le aduce. Suntem capabili să implementăm eventualele inovaţii într-un ritm accelerat.

În ceea ce priveşte protecţia mediului înconjurător, prin produsele, modul în care acţionăm şi implicarea noastră în comunitatea din care facem parte, promovăm utilizarea eficientă a resurselor, în beneficiul nostru şi al lumii în care trăim.

Firma noastră are ca obiectiv impunerea în cel mai scurt timp posibil pe piaţa de profil din judeţul Argeş, cât şi extinderea ulterioară în restul ţării, dar şi dincolo de graniţe.

Obiectul de activitate al firmei noastre îl reprezintă confecţionarea de cadre spătar pentru scaunele folosite în industria auto. Având în vedere faptul că există cerere destul de mare în acest domeniu de activitate, iar oferta este una destul de precară, cel puţin în aria noastră de acoperire, firma noastră are toate şansele să devină una de succes. Alţi factori ce vor contribui la acest succes sunt atât profesionalismul personalului, cât şi preţurile atractive practicate de firma noastră, preţuri ce reflectă raportul preţ-calitate în mod realist şi favorabil clientului nostru.

Deşi concurenţa nu este una acerbă, se poate dovedi a fi una puternică datorată faptului că din cauza lipsei de preţuri competitive, clienţii ar putea apela la serviciile altor firme de profil din străinătate. Aşadar, pe lângă potenţiala concurenţă internă, ar putea surveni şi o ameninţare de natură externă.

Constienţi de eventualele „ameninţări”, ne propunem să ajungem jucători importanţi pe această piaţă, iar unul dintre lucrurile ce ne recomandă este o echipă tânără şi dinamică, ce a căpătat experienţă prin participarea la cursuri de perfecţionare si traininguri de specialitate organizate de cele mai mari fabrici de profil din lume. De la personalul din procesul de producţie până la cel aflat la conducere, contribuie prin profesionalism, seriozitate şi muncă susţinută la evoluţia întreprinderii.

Piaţa de desfacere a firmei noastre este reprezentată de firmele constructoare de maşini, iar principalul client vizat este SC Automobile Dacia S.A. Având în vedere că este cel mai mare producător de automobile din ţara noastră, o colaborare de asemenea anvergură, nu face decât sa ne motiveze să lucrăm la standarde ridicate pentru a putea satisface exigenţele impuse de profesionalismul şi tradiţia de care se bucură această companie românească. Pe lângă această colaborare, sperăm ca în cel mai scurt timp posibil să încheiem o altă înţelegere cu fabrica Ford de la Craiova.

Punctele forte ce ne garantează atingerea succesului se numără, pe langă personalul calificat şi tehnologia de vârf de care dispune firma noastră în procesul de producţie. Un alt avantaj de care se bucură firma noastră este reprezentat de amplasarea strategică a fabricii deoarece locaţia acesteia are ieşire la Drumul European E , lucru extrem de important mai ales din punct de vedere logistic, asigurând un acces facil al materie prime de la furnizori către fabrica noastră, cât al produselor finite spre uzinele reprezentând piaţa de desfacere.

Preview document

Plan de Afaceri - SC Seats SRL - Pagina 1
Plan de Afaceri - SC Seats SRL - Pagina 2
Plan de Afaceri - SC Seats SRL - Pagina 3
Plan de Afaceri - SC Seats SRL - Pagina 4
Plan de Afaceri - SC Seats SRL - Pagina 5
Plan de Afaceri - SC Seats SRL - Pagina 6
Plan de Afaceri - SC Seats SRL - Pagina 7
Plan de Afaceri - SC Seats SRL - Pagina 8
Plan de Afaceri - SC Seats SRL - Pagina 9
Plan de Afaceri - SC Seats SRL - Pagina 10
Plan de Afaceri - SC Seats SRL - Pagina 11
Plan de Afaceri - SC Seats SRL - Pagina 12
Plan de Afaceri - SC Seats SRL - Pagina 13
Plan de Afaceri - SC Seats SRL - Pagina 14
Plan de Afaceri - SC Seats SRL - Pagina 15
Plan de Afaceri - SC Seats SRL - Pagina 16
Plan de Afaceri - SC Seats SRL - Pagina 17
Plan de Afaceri - SC Seats SRL - Pagina 18
Plan de Afaceri - SC Seats SRL - Pagina 19
Plan de Afaceri - SC Seats SRL - Pagina 20
Plan de Afaceri - SC Seats SRL - Pagina 21
Plan de Afaceri - SC Seats SRL - Pagina 22
Plan de Afaceri - SC Seats SRL - Pagina 23
Plan de Afaceri - SC Seats SRL - Pagina 24
Plan de Afaceri - SC Seats SRL - Pagina 25
Plan de Afaceri - SC Seats SRL - Pagina 26

Conținut arhivă zip

  • Plan de Afaceri - SC Seats SRL.doc

Ai nevoie de altceva?