Tehnici Comerciale - SC Venik Land of Roses SRL

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 13 în total
Cuvinte : 3393
Mărime: 2.75MB (arhivat)
Publicat de: Leontin Palade
Puncte necesare: 7
Universitatea “Transilvania” Brașov Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administrarea Afacerilor Specializarea: Management Anul: III

Cuprins

  1. CAPITOLUL I.3
  2. STAREA ACTUALĂ A SOCIETĂȚII.3
  3. DATE DESPRE FIRMĂ.3
  4. LOCALIZARE.3
  5. PROFILAREA SOCIETĂȚII.3
  6. CATALOG DE PRODUSE.4
  7. ORGANIZARE , AMENAJARE INTERIOARA.7
  8. RESURSE UMANE.8
  9. ORAR DE FUNCȚIONARE.9
  10. SISTEME DE CONTARE A MĂRFURILOR.9
  11. POLITICA PROMOȚIONALĂ A MAGAZINULUI.10
  12. CAPITOLUL II
  13. DIRECȚII DE PERFECȚIONARE A SOCIETĂȚII COMERCIALE.11
  14. BIBLIOGRAFIE.13

Extras din proiect

CAPITOLUL I

STAREA ACTUALĂ A SOCIETĂŢII

DATE DESPRE FIRMĂ

Denumirea societăţii este S.C. VENIK LAND OF ROSES S.R.L, iar în toate actele, publicaţiile, facturile şi orice tip de alte documente denumirea societăţii va fi însoţită de iniţialele SRL şi va fi însoţită de numărul de înmatriculare la Registrul Comerţului.

Sediul social al societăţii se află în str. Fabricii nr. 27, comuna Bod Colonie, judeţul Braşov; are cod unic de înregistrare: RO, atribuit în data de 01.10.2010 ; şi se utilizează din data de: 01.11.2010. Numărul de ordine în Registrul Comerţului: J/08/1125/2010.

LOCALIZARE

Societatea S.C. VENIK LAND OF ROSES S.R.L. este localizată în incinta magazinului Carrefour din Brașov, mai exact pe Galeriile Comerciale Carrefour reprezentând o insulă pe mijlocul acesteia alături de alte magazine de acest tip.

Societatatea se adresează tuturor vârstelor în special de la 16 ani până la 60 de ani atât femilor cât și bărbaților. Fiind localizată în interiorul hypermarketului Carrefour consumatorii au la dispoziție parcarea acestuia fără nici un fel de restricții. Acest lucru este un avantaj pentru societate deoarece clienții se gândesc înainte de a alege un loc pentru a face cumpărăturile și în funcție de locurile de parcare, aceasta reprezentând o adevarată problemă a zilelor noastre.

PROFILAREA SOCIETĂȚII

Obiectul de activitate al societății este reprezentat de comerțul cu amănuntul a produselor de îngijire corporală destinate atât femeilor cât și bărbaților. Produsele se bazează pe ingrediente cu bază naturală care nu conțin parabeni, acestea fiind importate din Bulgaria de la firma REFAN.

REFAN este o companie mixta franco-bulgara ce produce si distribuie produse cosmetice bazate pe ingrediente naturale.

Produsele sunt distribuite in multe tari din intreaga lume, prin diverse sisteme de marketing.

In Romania, produsele REFAN sunt distribuite prin sistemul MultiLevel Marketing MLM,ceea ce a permis o raspanfdire rapida a lor.

CATALOG DE PRODUSE

Produsele oferă game largi de arome pentru îngrijirea corporală începând de la geluri de duș care nu au parabeni, cu uleiuri naturale. Pentru partea aceasta magazinul mai are pentru clienții săi un produs special și anume crema de duș care conține atât uleiuri naturale dar și un ingredient special constituit de iaurt care oferă pielii hiratare și face spumă densă la contactul cu pielea și apa la doar o cantitate foarte mică.

Mai punem la dispoziția consumatorilor scrub pentru corp care au în conținutul lor ulei de soia, ulei de migale și cristale de zahăr pentru o exfoliere fină lasând pielea fină și curățată. Untul de corp care se folosește după baie este alcătuit din unt de cacao, unt de shea, ulei de jojoba și iaurt cu diferite arome foarte atrăgătoare pentru doamne. Loțiunea de mâni și untul de mâini sunt de asemenea speciale deoarece hidratează pielea mâinilor foarte bine fară a lasa senzația de piele încărcată sau lipicioasă; pentru momentele în care ne simțim mâinile murdare și nu avem posibilitatea să ne spălăm pe mâini oferim clienților un gel antibacterian care conține alcool și are un miros plăcut de fructul pasiunii.

Pentru arome speciale, relaxante cu ingrediente naturale, cu uleiuri eterice și cu o lucrare manuală oferim o gamă largă de lumânări, cu arome variate și mărimi diferite la prețuri accesibile pentru toată lumea.

Un produs special și unic pe care consumatorii îl pot găsi la acest magazin este constituit de săpunul cu burete (jumătate săpun și jumătate burete) fiind o variantă foarte bună pentru o exfoliere ușoară a pielii corpului. De asemenea, se întâlnesc și săpunuri 100% naturale: din ulei de măsline și cu nămol și apă termală, cu minerale și microelemente. Din gama săpunuri mai puteți întâlni săpunul lichid cu arome diferite de fructul pasiunii, mimoză și tuberoză, cireșe sălbatice și pepene galben și caise, acestea au provitamina B5 și glicerină hidratând astfel pielea mâinilor.

Produsele “vedetă“ ale magazinului sunt constituite de săpunurile la kg lucrate manual, cu ingrediente naturale, cu uleiuri naturale și arome variate de la fructul pasiunii până la mentă, mărar, ovăz, alge marine, bumbac, ceai alb, cedru, bambus, fructul pasiunii, rodie și papaya dar și săpunuri cu lufă în interiorul lor pentru întărirea circulației sangvine dar și îndepărtarea celulelor moarte ale pielii. Un alt produs “vedetă” este reprezentat de parfumurile similare cu branduri celebre atât de damă cât și de bărbați care au ca și ingrediente: apă distilară, alcool și esența de parfum, fără fixatori și conservanți.

În incinta magazinului, consumatorii mai pot găsi saare de baie cu uleiuri esențiale din diferite plante care oferă diferite efecte organismului în special cel de relaxare; creme de față pentru hidratare cu ulei de trandafir și ulei de migdale cu ulei de soia și ulei de trandafir; gama Olive cu gel de duș, șampon, spray de păr și creme de față de zi și de noapte cu efect antiîmbătrânire cu coenzima Q10 și cu protecție UV. Pentru doamnele care doresc să urmeze un tratament anticelulitic, sunt puse la dispoziția lor un scub special, cremă pentru masaj anticelulitic și un gel pentru bust.

Preview document

Tehnici Comerciale - SC Venik Land of Roses SRL - Pagina 1
Tehnici Comerciale - SC Venik Land of Roses SRL - Pagina 2
Tehnici Comerciale - SC Venik Land of Roses SRL - Pagina 3
Tehnici Comerciale - SC Venik Land of Roses SRL - Pagina 4
Tehnici Comerciale - SC Venik Land of Roses SRL - Pagina 5
Tehnici Comerciale - SC Venik Land of Roses SRL - Pagina 6
Tehnici Comerciale - SC Venik Land of Roses SRL - Pagina 7
Tehnici Comerciale - SC Venik Land of Roses SRL - Pagina 8
Tehnici Comerciale - SC Venik Land of Roses SRL - Pagina 9
Tehnici Comerciale - SC Venik Land of Roses SRL - Pagina 10
Tehnici Comerciale - SC Venik Land of Roses SRL - Pagina 11
Tehnici Comerciale - SC Venik Land of Roses SRL - Pagina 12
Tehnici Comerciale - SC Venik Land of Roses SRL - Pagina 13

Conținut arhivă zip

  • Tehnici Comerciale - SC Venik Land of Roses SRL.doc

Ai nevoie de altceva?