Campanie publicitară - cămin privat

Proiect
9/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 3 fișiere: ppt, jpg
Pagini : 30 în total
Mărime: 2.78MB (arhivat)
Publicat de: Cosmin Ghiță
Puncte necesare: 7
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Claudia Paicu
Proiectul contine descrierea caminului, analiza de piata, concurenta, analiza swot, scop si obiective,stabilirea publicului tinta, strategia de lansare pe piata, bugetul pentru o campanie publicitara. De asemea, contine si un flyer. Proiectul a fost prezentat la cursul de relatii publice, la ASE.

Extras din proiect

Şpaga din căminele studenţeşti ar putea deveni amintire. Tinerii români au acum o alternativă căminul privat! Garsoniere luxoase în care ar putea locui o familie întreagă. Condiţii ca la un hotel de cinci stele, preţuri însă, pentru toate buzunarele.

Toate locuintele din cadrul complexului studentesc sunt destinate exclusiv inchirierii. Complexul ocupa aproximativ 30.000 metri patrati si este situat in inima Bucurestiului, la doar cateva minute distanta de institutiile traditionale de invatamant, Universitatea Bucuresti, Academia de Stiinte Economice, Institutul de Constructii, pe strada Ion Campineanu, nr 13, in apropierea statiilor de metrou Romana si Universitate. Fiecare cladire din cele 3 ale complexului are 375 unitati rezidentiale: 65 garsoniere tip 1 (25 metri patrati, plus balcon), 310 garsoniere tip 2 (35 metri patrati, plus balcon).

Toate locuintele au baie individuala, sunt complet mobilate si utilate, iar dotarile standard includ si aer conditionat, televizor si cablu, internet, bucatarie utilata cu plita electrica, frigider si cuptor cu microunde. Contra-cost sunt disponibile: loc de parcare, servicii de curatenie.

Student Paradise iti ofera ocazia sa locuiesti intr-un complex all-inclusive, cu garsoniere complet mobilate si utilate la cele mai inalte standarde europene. Pe langa confortul si siguranta oferite de un complex modern de locuinte, acesta pune la dispozitie o multitudine de facilitati de relaxare si agrement precum piscina acoperita si in aer liber, sali de fitness, biliard, pista automata de popice, ping pong, terenuri de basket si de tenis, de asemenea, supermarket, cantina, spalatorie, caffe baruri, beauty salon, club si centru medical, facilitati gândite sa completeze conceptul de servicii integrate al acestui proiect inedit pe piata din România. Complexul este ca un mic orasel.

De asemenea, gasirea unui loc de parcare nu va mai fi o problema deoarce complexul Student Paradise are o parcare subterana cu 70 locuri si una exterioara pe 3 nivele cu 720 de locuri.

Paza complexului este asigurata permanent de catre o firma specializata, intrarea in camin facandu-se pe baza de legitimatie.

Conținut arhivă zip

  • Campanie Publicitara - Camin Privat
    • camin.jpg
    • camin2.jpg
    • prezentare .ppt

Alții au mai descărcat și

Structura organizatorică a hotelului

Introducere Este un obicei des întâlnit în cadrul industriei hoteliere ca managerul general să schimbe oamenii de la un loc de muncă la altul,...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Fericirea

Fericirea este o stare mentala de bine, fiind caracterizata de emotii pozitive sau placute, de la multumire la bucurie intensa. Cuvantul...

Ai nevoie de altceva?