Elaborare Mix de Marketing la SC Bega Pam SA

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 16 în total
Cuvinte : 4004
Mărime: 78.91KB (arhivat)
Publicat de: Gregorian Iliescu
Puncte necesare: 7
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Negrut Constantin
prezentat in cadrul facultatii Dimitrie Cantemir Timisoara

Cuprins

  1. Abstract
  2. Capitolul 1 : Introducere 5
  3. 1.1 Scurt istoric 5
  4. 1.2 Viziune, misiune, obiective 6
  5. 1.3 Clienti 6
  6. 1.4 Portofoliu de produse 6
  7. 1.5 Concurenta 8
  8. 1.6 Analiza SOWT 10
  9. Capitolul 2: Mixul de marketing 11
  10. 2.1 Politica de produs 11
  11. 2.2 Politica de prêt 14
  12. 2.2.1 Nivelul pretului 16
  13. 2.2.2 Strategia de prêt 16
  14. 2.3 Politica de distributie 17
  15. 2.4 Politica de promovare 18
  16. 2.5 Estimarea rezultatelor 20
  17. Bibliografie 21

Extras din proiect

CAPITOLUL 1: INTRODUCERE

1.1 Scurt istoric

Societatea Comerciala BEGA PAM S.A. are ca obiect de activitate fabricarea si comercializarea produselor de panificatie proaspete si congelate, biscuiti, napolitane, specialitati,prestari servicii, operatiuni de import-export in activitate proprie, comercializarea produselor agroalimentare, comert en gros si en detail.

Societatea a luat fiinta in anul 1956, ca intreprindere de industrie locala, cuprinzand 6 ramuri industriale, de la industria alimentara pana la cea metalurgica. In anul 1960, data fiind dezvoltarea acesteia, isi schimba denumirea in Combinatul de Industrie Locala Timisoara.

In anul 1972, prin masuri de reorganizare, are loc desprinderea de la Combinatul de Industrie Locala a tuturor unitatilor ce nu aveau profil alimentar, preluand in schimb activitatea de paste-biscuiti de pe platforma din str.Gh. Lazar nr.26. In anul 1973 se preia la Combinat activitatea de panificatie si activitatea de morarit din judetul Timis. Din anul 1977 i-si schimba denumirea din Combinatul de Industrie Locala in Intreprinderea de Morarit, Decorticat, Panificatie si Produse Fainoase Timis, denumire pe care si-o pastreaza pana in anul 1990, cand se transforma in societate comerciala BEGA-PAM S.A. Timisoara.

Cu o traditie de peste 40 de ani in producerea si comercializarea de biscuiti, napolitane, specialitati, produse de panificatie, etc, S.C. BEGA-PAM S.A. se distinge prin calitatea produselor sale, datorata retetelor traditionale si grijii deosebite fata de cerintele consumatorilor.

Fidelizand consumatorul, preocupat din ce in ce mai mult de asigurarea unei alimentatii sanatoase, folosim materii prime de cea mai buna calitate. De asemenea, toate eforturile companiei s-au indreptat in directia derularii unui amplu program investitional de retehnologizare si modernizare a liniilor de fabricatie, a imbunatatirii si inoirii portofoliului de produse si a crearii unei retele de distributie eficienta.

S.C. Bega Pam S.A. isi desface produsele prin intermediul celor 11 magazine proprii si prin distribuitorii locali ce acopera toate regiunile tarii. Produsele firmei nu se adreseaza doar consumatorilor din Romania, printre parteneri fiind si societati din strainatate.

Succesul societatii se datoreaza unei echipe manageriale eficiente si profesionale, la acesta contribuind si toti angajatii impreuna cu specialisti experientati in domeniu.

1.2 Viziune, misiune, obiective

Viziunea firmei

Este, sa fie recunoscuţa ca lider national si international în industria produselor de panificatie proaspete si congelate, biscuiti si napolitane prin calitatea acestora, printr-o continuă îmbunătăţire a pregătirii angajaţilor şi printr-o adaptare şi înnoire permanentă a tehnologiei, contribuind astfel la succesul partenerilor şi al companiei noastre.

Misiunea

S.C. BEGA PAM S.A. va milita continuu pentru a atinge şi chiar depăşi aşteptările clienţilor săi, pentru ca, împreună cu aceştia, să se impună ca leader national si international în fabricarea de produse de panificatie proaspete si congelate, biscuiti si napolitane. Pentru a îndeplini această misiune trebuie

CLIENŢILOR să le furnizeze produse de cea mai bună calitate, care să le asigure un bun profit. Responsabilitatea companiei este să primească cu maximă receptivitate toate solicitările, de orice natură, venite de la clienţi şi să-şi direcţioneze eforturile în sensul îndeplinirii acestora.

PERSONALUL COMPANIEI să conştientizeze necesitatea implementării şi funcţionării sistemului integrat de management al calităţii , contribuind fiecare, de pe poziţia sa, la eliminarea neconformităţilor şi la fabricarea unor produse de înaltă calitate.

DEZVOLTARE TEHNOLOGICĂ să asigure resursele financiare necesare pentru continua îmbunătăţire a proceselor tehnologice existente şi a achiziţionării de noi utilaje performante. Creşterea continuă a competitivităţii companiei depinde de dezvoltarea permanentă a calităţii personalului şi a tehnologiilor de fabricaţie care vor face să fie capabilă să atragă noi clienţi, dar şi sa-i satisfacă deplin pe cei existenţi.

COLABORATORII să menţină relaţii responsabile cu pertenerii de afaceri (furnizori, clienţi), cu salariaţii, dar şi cu comunităţile cu care interferă. Cei care depind într-un fel sau altul de S.C. BEGA PAM S.A. şi au avut, sau continuă să aibă un rol în succesul companiei, aşteaptă de la aceasta să creeze climatul de lucru în care fiecare să contribuie la îndeplinirea misiunii companiei.

Preview document

Elaborare Mix de Marketing la SC Bega Pam SA - Pagina 1
Elaborare Mix de Marketing la SC Bega Pam SA - Pagina 2
Elaborare Mix de Marketing la SC Bega Pam SA - Pagina 3
Elaborare Mix de Marketing la SC Bega Pam SA - Pagina 4
Elaborare Mix de Marketing la SC Bega Pam SA - Pagina 5
Elaborare Mix de Marketing la SC Bega Pam SA - Pagina 6
Elaborare Mix de Marketing la SC Bega Pam SA - Pagina 7
Elaborare Mix de Marketing la SC Bega Pam SA - Pagina 8
Elaborare Mix de Marketing la SC Bega Pam SA - Pagina 9
Elaborare Mix de Marketing la SC Bega Pam SA - Pagina 10
Elaborare Mix de Marketing la SC Bega Pam SA - Pagina 11
Elaborare Mix de Marketing la SC Bega Pam SA - Pagina 12
Elaborare Mix de Marketing la SC Bega Pam SA - Pagina 13
Elaborare Mix de Marketing la SC Bega Pam SA - Pagina 14
Elaborare Mix de Marketing la SC Bega Pam SA - Pagina 15
Elaborare Mix de Marketing la SC Bega Pam SA - Pagina 16

Conținut arhivă zip

  • Elaborare Mix de Marketing la SC Bega Pam SA.doc

Alții au mai descărcat și

Analiza mixului de marketing la firma SA Vel Pitar SA

INTRODUCERE Promovarea tot mai largă în practica economică contemporană a concepţiei de marketing, îmbogăţirea continuă a arsenalului său de...

Mixul de Marketing Jacobs Mild

1. OBIECTIVUL: Compania Kraft Foods Romania parte a retelei Kraft Foods International decide lansarea cafelei Jacobs Mild. Printre principalele...

Mixul de marketing Coca Cola

Inceputul din Atlanta (1886-1892 ) John Pemberton, veteran al razboiului civil si farmacist in Atlanta, pentru ca ii placea sa se joace cu formule...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Ai nevoie de altceva?