Gestiunea stocurilor și depozitarea - Arslan Bifa

Proiect
9/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 18 în total
Cuvinte : 4307
Mărime: 31.49KB (arhivat)
Publicat de: Dumitru Peter
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

1. SCURT ISTORIC

SC.ARSLAN PRODIMPEX SRL

SC ARSLAN PRODIMPEX SRL este o companie, cu capital integral privat, infiintata în anul 1993. Pe parcursul a peste un deceniu de activitate organizatia a devenit nu doar profitabila ci si respectata pe piata de profil.

SC ARSLAN PRODIMPEX SRL are doua unitati de productie situate ambele orase limitrofe Bucurestiului: Popesti-Leordeni respectiv Voluntari. Unitatea din Popesti–Leordeni functioneaza din anul 1997 si produce biscuiti, iar cea din Pipera functioneaza din 1996 si produce napolitane.

“ARSLAN-BIFA” este marca inregistrata aflata in portofoliul S.C. Arslan Prodimpex S.R.L., companie care se numara printre cei mai importanti producatori de biscuiti si napolitane din Romania.

Beneficiind de bogata experienta in domeniu a fondatorilor ei, societatea s-a bucurat inca de la inceput de apreciere si respect, atat din partea consumatorilor, cat si a partenerilor de afaceri, datorita profesionalismului si calitatii deosebite a produselor fabricate dupa retete originale.

Implementarea celor mai sigure si eficiente tehnologii de fabricare a biscuitilor si napolitanelor, precum si permanenta preocupare pentru desavarsirea calitatii produselor Arslan Bifa au constituit, de-a lungul timpului, obiectivele fundamentale ale echipei manageriale.

Astfel, in spiritul cresterii calitatii produselor, in anul 2005 firma noastra a obtinut certificarea conform standardului ISO 9001:2001 si metodei HACCP.

Biscuiţii sunt produse obţinute prin coacerea unui aluat stanţat, preparat din făină, apă, zahăr, grăsimi, lapte etc., care se afinează pe cale chimică. Sunt produse cu o mare valoare alimentară şi conservabilitate ridicată (circa 6 luni - l an) datorită materiilor prime folosite şi umidităţii reduse.

Schema tehnologică de fabricaţie a biscuiţilor

La depozitarea biscuiţilor, după ambalare, se au în vedere menţinerea calităţii biscuiţilor în ceea ce priveşte gustul, consistenţa, frăgezimea, culoarea şi forma acestora.

Parametrii spaţiilor de depozitare trebuie să fie cuprinşi între temperaturile 18-20°C şi umezeala relativă a aerului 65-70%.

In ultimii ani, în ţara noastră s-au construit fabrici de biscuiţi prevăzute cu linii de fabricaţie mecanizate.

Misiune

Activitatea companiei noastre înseamnă, cât mai simplu spus, producţia şi prelucrarea biscuitilor si napolitanelor. Scopul nostru este acela de a mulţumi gusturile şi nevoile oricărui tip de client prin faptul că îi oferim produse de calitate excelentă la preţuri mai mult decât accesibile.

Valori

Sănătate, bun gust, onestitate, muncă susţinută, prietenie, înţelegere. Iată numai câteva din principiile care au clădit, în timp, scara noastră valorică. Pe primul plan a stat întotdeauna şi stă şi acum clientul nostru, căruia dorim să îi oferim produse de foarte bună calitate, la preţuri mai mult decât accesibile, pentru orice buzunar. Îi oferim prospeţimea produselor noastre şi promtitudinea serviciilor în magazinele pe care le avem în ţară.

Preview document

Gestiunea stocurilor și depozitarea - Arslan Bifa - Pagina 1
Gestiunea stocurilor și depozitarea - Arslan Bifa - Pagina 2
Gestiunea stocurilor și depozitarea - Arslan Bifa - Pagina 3
Gestiunea stocurilor și depozitarea - Arslan Bifa - Pagina 4
Gestiunea stocurilor și depozitarea - Arslan Bifa - Pagina 5
Gestiunea stocurilor și depozitarea - Arslan Bifa - Pagina 6
Gestiunea stocurilor și depozitarea - Arslan Bifa - Pagina 7
Gestiunea stocurilor și depozitarea - Arslan Bifa - Pagina 8
Gestiunea stocurilor și depozitarea - Arslan Bifa - Pagina 9
Gestiunea stocurilor și depozitarea - Arslan Bifa - Pagina 10
Gestiunea stocurilor și depozitarea - Arslan Bifa - Pagina 11
Gestiunea stocurilor și depozitarea - Arslan Bifa - Pagina 12
Gestiunea stocurilor și depozitarea - Arslan Bifa - Pagina 13
Gestiunea stocurilor și depozitarea - Arslan Bifa - Pagina 14
Gestiunea stocurilor și depozitarea - Arslan Bifa - Pagina 15
Gestiunea stocurilor și depozitarea - Arslan Bifa - Pagina 16
Gestiunea stocurilor și depozitarea - Arslan Bifa - Pagina 17
Gestiunea stocurilor și depozitarea - Arslan Bifa - Pagina 18

Conținut arhivă zip

  • Gestiunea Stocurilor si Depozitarea - Arslan Bifa.doc

Alții au mai descărcat și

Diversificarea Gamei de Produse la o Firma Producatoare de Biscuiți

2.1 Motivatia alegerii produsului Piata de biscuiti din România are un potential foarte mare de dezvoltare si prin înfiintarea firmei dorim sa...

Activitatea de marketing specifică unei societăți comerciale Spicul SA Pitești

I. PREZENTAREA FIRMEI Istoric al S.C. Spicul S.A. Societatea comercială “SPICUL-ARGEŞ” S.A. Piteşti sub actuala denumire s-a înfiinţat în anul...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Ai nevoie de altceva?