Lansarea pe piață a produselor Velvet

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 26 în total
Cuvinte : 4216
Mărime: 226.43KB (arhivat)
Publicat de: Iacob Iancu
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Munteanu

Extras din proiect

Din punct de vedere istoric, aparitia testelor de sarcina pe baza de urina a fost determinata de nevoia consumatoarelor de a depista usor si sigur sarcina. Aparitia produsului nostru este determinata de evolutia tehnologica care a dus implicit la cresterea cererii pentru produse de foarte buna calitate, care sa asigure in acelasi timp siguranta propriei analize pentru a putea ulterior lua o decizie corecta. In ziua de astazi individul tinde sa-si rezolve singur problemele, indiferent de numarul lor si de timpul alocat pentru rezolvarea acestora. Astfel el apeleaza la produse de ultima generatie care ii vor usura semnificativ traiul. Calitatile si avantajele pe care le detine acest produs se ridica la un nivel superior celorlalte produse similare existente deja pe piata si corespund cerintelor majoritatii consumatorilor. Firma noastra,S.C. PharmaTech S.A.a reusit intr-un mod exceptional obtinerea unui produs nou, net imbunatatit, al carui lansare pe piata va reprezenta un adevarat succes.

Imbunatatirile pe care le-am adus testelor de sarcina deja existente pe piata sunt multiple. In primul rand timpul de reactie este redus de la 6-7 minute la cateva secunde, cel mult un minut, perioada in care poate fi facut a fost redusa de la 10-14 zile la 3-4 zile si nu in ultimul rand o inovatie in domeniul testelor de sarcina, modalitatea de efecutare a testului.

Lansarea pe piata a produsului va fi insotita de o promovare intensa, atat prin reclama cat si prin promovarea vanzarilor, mentinerea unor relatii publice stabile.

Pentru promovarea vanzarilor vom acorda pachete promotionale. In ceea ce priveste relatiile publice, vom incerca sa avem contacte directe cu toti distribuitorii nostri, ne vom ocupa de organizarea concursurilor, vom participa la conferinte de presa fara a incerca sa ne ascundem activitatea de ochii acesteia. Aceste metode de promovare au ca scop principal stimularea consumatorilor spre a cumpara produsul nostru iar, pe aceasta cale, se urmareste eliminarea concurentei.

In continuare vom realiza o prezentare mai detaliata a programului de imbunatatire si de lansare a produsului acordand o atentie deosebita fiecarei etape necesare inregistrarii rezultatului dorit de firma, precum si satisfacerea consumatorilor.

Cap.1 ANALIZA PIETEI

1.1 IDENTIFICAREA PIETEI

Femeile prin natura lor sunt curioase si si-au dorit intotdeauna sa afle, sa descopere orice cat mai repede si sigur.

Postura de mama este incarcata de emotii dar, acest pentru acest rol trebuie sa te pregatesti sufleteste.

Femeia moderna este independenta, incercand sa-si rezolve singura toate problemele, ea apeland intai la un test de sarcina si mai tarziu la o analiza medicala. Venind in ajutorul lor societatea de-a lungul timpului a diversificat piata testelor de sarcina. Asadar piata testelor de sarcina a evoluat rapid, intr-un timp foarte scurt.

Privita in evolutia sa, piata testelor de sarcina a aparut ca urmare a cererii clientelor de a utiliza un mijloc de aflare rapida a sarcinii. Inainte de aparitia testelor de sarcina pentru acasa, Femeia era nevoita sa mearga la un control medical care presupunea timp pierdut ,picaturi de sange si durere, acum are posibilitatea sa-l faca singura in intimitate.

Femeia zilelor noastre se afla intr-o continua miscare si lipsa de timp, testele de sarcina sarind in ajutorul ei prin utilizarea lor rapida si eficienta. Un test de sarcina este acum mult mai precis decat inainte si este mult mai simplu de folosit.

In prezent, oferta de pe piata romaneasca a acestui produs este formata din produse autohtone cat si din produse importate din tari ca:

Marea Britanie

Germania

Statele Unite ale Americii

Testele de sarcina importate ajung pe piata romaneasca la preturi mari, avand in vedere taxele vamale ridicate, accizele, adaosul comecial practicat, limitandu-se accesul consumatorilor la ele.

Pentru a veni in intampinarea Femeii firma noastra va lansa un produs mult mai evoluat evoluat in concordanta cu nevoile dar si caracteristicile individuale ale fiecarei tip de client potential, respectand in acelasi timp standerdele internationale de calitate.

Preview document

Lansarea pe piață a produselor Velvet - Pagina 1
Lansarea pe piață a produselor Velvet - Pagina 2
Lansarea pe piață a produselor Velvet - Pagina 3
Lansarea pe piață a produselor Velvet - Pagina 4
Lansarea pe piață a produselor Velvet - Pagina 5
Lansarea pe piață a produselor Velvet - Pagina 6
Lansarea pe piață a produselor Velvet - Pagina 7
Lansarea pe piață a produselor Velvet - Pagina 8
Lansarea pe piață a produselor Velvet - Pagina 9
Lansarea pe piață a produselor Velvet - Pagina 10
Lansarea pe piață a produselor Velvet - Pagina 11
Lansarea pe piață a produselor Velvet - Pagina 12
Lansarea pe piață a produselor Velvet - Pagina 13
Lansarea pe piață a produselor Velvet - Pagina 14
Lansarea pe piață a produselor Velvet - Pagina 15
Lansarea pe piață a produselor Velvet - Pagina 16
Lansarea pe piață a produselor Velvet - Pagina 17
Lansarea pe piață a produselor Velvet - Pagina 18
Lansarea pe piață a produselor Velvet - Pagina 19
Lansarea pe piață a produselor Velvet - Pagina 20
Lansarea pe piață a produselor Velvet - Pagina 21
Lansarea pe piață a produselor Velvet - Pagina 22
Lansarea pe piață a produselor Velvet - Pagina 23
Lansarea pe piață a produselor Velvet - Pagina 24
Lansarea pe piață a produselor Velvet - Pagina 25
Lansarea pe piață a produselor Velvet - Pagina 26
Lansarea pe piață a produselor Velvet - Pagina 27

Conținut arhivă zip

  • Lansarea pe Piata a Produselor Velvet.doc

Te-ar putea interesa și

Plan de Afaceri - SC Ice Juice SRL

1. Sinteza planului de afacere 1.1 Societatea Ice Juice este organizată sub forma de societate cu răspundere limitată fiind administrată de către...

Ai nevoie de altceva?