Marketing Direct - Cort Montan

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 7 fișiere: docx, jpg, png, pub
Pagini : 17 în total
Cuvinte : 2125
Mărime: 5.37MB (arhivat)
Publicat de: Ina Micu
Puncte necesare: 8

Cuprins

  1. Capitolul 1. Obiective ale campaniei de mailing 2
  2. Capitorul 2. Segmentarea, alegerea pieței țintă, profilul consumatorului 3
  3. Capitolul 3. Descrierea produsului prin prisma calităților ce îl fac vandabil prin mailing 3
  4. Capitolul 4. Formarea fișierului 5
  5. Capitolul 6. Plicul de expediție 5
  6. Capitolul 8. Bonul de comandă 8
  7. Capitolul 9. Flyerul 9
  8. Capitolul 10. Plicul de răspuns 10
  9. Capitolul 11. Mesajul 10
  10. Bibliografie 12

Extras din proiect

Capitolul 1. Obiective ale campaniei de mailing

Firma S.C. Mountainline S.R.L. produce și comercializează corturi și accesorii pentru camping. Corturile “comfortable 4” fac parte dintr-o nouă generație de corturi pentru 4 persoane, ce pune accent în special pe confort și calitatea materialelor și a accesoriilor folosite. Cum regula după care firma noastra se ghidează este să satisfacem mereu nevoile nelimitate ale omului modern, pachetele produse de noi înglobează într-un spațiu relativ restrâns din ce în ce mai multe facilități.

Pentru a-și îndeplini obiectivele firma noastră realizează prin eforturi proprii campania de mailing deoarece permite o gestiune mai eficientă a costurilor campaniei, o gestiunea mai eficientă a oportunităţilor generate, posibilitatea de a testa orice aspect. Campania de maling constă în trimiterea unui plic ce conţine un pliant în care vom prezenta produsele, o scrisoare prin care încercăm să convingem destinatarul să cumpere produsele noastre, un bon de comandă cu ajutorul căruia va putea să identifice caracteristicile produsului şi modalitatea de plată,un flayer şi plicul de răspuns pentru a uşura efortul clientului.

Ne-am propus să expediem un număr de 10 000 de scrisori , și până la 1 martie 2012 să avem o rată a răspunsurilor de 50% din destinatari pentru a cere informații suplimentare despre noul produs, un număr de comenzi de cel puţin 30% din respondenţi, iar 80% să conștientizeze existența produsului.

Pâna la data de 1 martie 2012 firma își propune să vândă 5 000 de corturi în toată ţara prin intermediul comenzii prin poştă, să realizeze un profit in primele 2 luni de 1.942.000 (venit=2.000.000 RON, cheltuieli=58.000 RON), și o rentabilitate de 33,48 (profit 1.942.000 RON/cheltuieli 58.000 RON).

Capitorul 2. Segmentarea, alegerea pieței țintă, profilul consumatorului

Consumatorii acestui produs diferă mult unii de alţii şi, în consecinţă, ei vor avea cerinţe diferite şi vor cumpăra articolul care le va satisface într-o mare măsură nevoile specifice. Criteriile înfuncţie de care apar diferenţele dintre consumatori sunt: criteriile demografice, criteriilepsihografice, criteriile geografice şi criteriile comportamentale.

Piața țintă către care se adresează firma este formată din persoane cu vârsta de peste 20 de ani, de ambele sexe, provenind din mediul urban, cu un venit de peste 1500 lei, persoane active și iubitoare de natură, care apreciază calitatea și confortul.

Persoanele care vor cumpăra produsul nostru sunt: persoane cu un stil de viaţă modern, care caută prin produsul nostru un mod practic de bine-dispunere, relaxare și confort în mijlocul naturii.

Nonconsumatorii produsului nostru sunt persoane cărora venitul, sau stilul de viata sedentar, serviciul solicitant, bolile cum ar fi reumatismul, nu le permite achiziţionarea acestui produs, şi nu pot fi convinși în nici un fel să încerce acest produs.

Capitolul 3. Descrierea produsului prin prisma calităților ce îl fac vandabil prin mailing

Corturile au rolul de a asigura adăpost (rezistență împotriva ploii, soarelui, frigului, căldurii), utilitate și confort.

Preview document

Marketing Direct - Cort Montan - Pagina 1
Marketing Direct - Cort Montan - Pagina 2
Marketing Direct - Cort Montan - Pagina 3
Marketing Direct - Cort Montan - Pagina 4
Marketing Direct - Cort Montan - Pagina 5
Marketing Direct - Cort Montan - Pagina 6
Marketing Direct - Cort Montan - Pagina 7
Marketing Direct - Cort Montan - Pagina 8
Marketing Direct - Cort Montan - Pagina 9
Marketing Direct - Cort Montan - Pagina 10
Marketing Direct - Cort Montan - Pagina 11
Marketing Direct - Cort Montan - Pagina 12
Marketing Direct - Cort Montan - Pagina 13
Marketing Direct - Cort Montan - Pagina 14
Marketing Direct - Cort Montan - Pagina 15
Marketing Direct - Cort Montan - Pagina 16
Marketing Direct - Cort Montan - Pagina 17

Conținut arhivă zip

  • Marketing Direct - Cort Montan
    • bon de comanda.png
    • flyer cort.pub
    • Pliant cort.pub
    • plic.docx
    • plic2.docx
    • proiect 2 Cort.docx
    • talon.jpg

Alții au mai descărcat și

Proiect marketing - gel de duș Bio Krauter

Firma Bio Star promovează un nou produs pe piaţa produselor bio, aceasta promovând un nou produs bio si anume un gel de dus care are proprietatea...

Marketing direct - șampon bio

1. Obiective ale campaniei de mailing Produsele BIO Logona sunt un brand al companiei germane Logocos. Unul dintre produsele promovate de companie...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Ai nevoie de altceva?