Marketing - SC Ninbog SRL

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 34 în total
Cuvinte : 9560
Mărime: 113.10KB (arhivat)
Publicat de: Rafael Sandor
Puncte necesare: 6
Universitatea Valahia Târgoviste Facultatea de Stiinte Economice

Extras din proiect

Proiect practica

I Prezentarea întreprinderii  S.C. NINBOG S.R.L  Târgoviste

Societatea comerciala NINBOG S.R.L. Târgoviste este o societate comerciala româna cu personalitate juridica, fiind înregistrata la Registrul Comertului cu numarul J15/333/1998 si având adresa în municipiul Târgoviste, strada Bulevardul Independentei, bloc 8, parter, scara A, cod 0200, judetul Dâmbovita, telefon: 0745109409, având un capital integral privat.

Societatea are ca obiect de activitate comercializarea produselor si preparatelor din carne..

S-a optat pentru o societate de comert, în speta de comert cu preparate din carne, deoarece piata româneasca si mai ales cea din Târgoviste si suburbiile acesteia, nu are decât câtiva asemenea comercianti care sa se ridice la nivelul asteptarilor clientilor, adica un pret accesibil si calitate exceptionala.

Gama de produse oferite clientilor este diversificata, societatea comercializând carne de vita si de porc si diverse produse si preparate din carne(carne tocata, pasta de mici, mici trasi, cârnati e.t.c.).

Activitatea de conducere este realizata de Miculescu Paulina, care detine functia de director, totodata fiind si actionar principal. Aceasta are o experienta profesionala de 13 ani  ca sef unitate  la S.C.I.L.S.A. Un alt actionar este Miculescu Constantin Bogdan, care detine functia de administrator al firmei.

Numarul total de salariati este de 37, din care direct productivi sunt 34.

Atractia ca loc de cumparare

Având în vedere ca societatea este amplasata într-o zona intens circulata de persoane care pot fi potentiali consumatori - Piata 1 Mai, se poate spune ca aceata poate reprezenta o atractie ca loc de cumparare.

Alaturi de acest aspect se adauga si faptul ca aceasta societate ofera o gama variata de produse si preparate din carne la preturi accesibile si de o calitate superioara.

Totodata, un alt aspect care influenteaza pozitiv atractivitatea acestei societati ca loc de cumparare poate fi si competenta vânzatorilor, serviciile oferite în plus (portionarea, felierea produselor), dar si rapiditatea cu care se pot efectua cumparaturile, având în vedere ca este o societate de talie mai mica.

Orare de functionare

Acestea sunt foarte atractive pentru consumatori, având în vedere ca unitatea îsi desfasoara activitatea zilnic, si într-o perioada de timp care avantajeaza toate categoriile de persoane, inclusiv pe cele care au un program de lucru mai lung.

Astfel, unitatea functioneaza zilnic de la ora 7.30 la ora 19.30, sâmbata de la 7.30 la 14.00, iar duminica de la 7.30 la 12.00.

Infrastructura si parcarea

Societatea îsi desfasoara activitatea într-un spatiu de 39 de mp, din care suprafata de vânzare reprezinta 30 mp, suprafata de depozitare 9 mp. Aceasta suprafata destul de mica în comparatie cu normele de functionare impuse de U.E., reprezinta un dezavantaj pentru societate, însa obiectivele prioritare ale întreprinderii vizeaza construirea unui spatiu mult mai mare în care aceasta ss-si desfasoare activitatea, spatiu care va fi utilat corespunzator cerintelor U.E.

În ceea ce priveste locurile de parcare, societatea nu detine în prezent nici un loc de parcare, dar exista locuri de parcare în imediata apropiere, aflate sub egida Primariei Municipiului Târgoviste.

Preview document

Marketing - SC Ninbog SRL - Pagina 1
Marketing - SC Ninbog SRL - Pagina 2
Marketing - SC Ninbog SRL - Pagina 3
Marketing - SC Ninbog SRL - Pagina 4
Marketing - SC Ninbog SRL - Pagina 5
Marketing - SC Ninbog SRL - Pagina 6
Marketing - SC Ninbog SRL - Pagina 7
Marketing - SC Ninbog SRL - Pagina 8
Marketing - SC Ninbog SRL - Pagina 9
Marketing - SC Ninbog SRL - Pagina 10
Marketing - SC Ninbog SRL - Pagina 11
Marketing - SC Ninbog SRL - Pagina 12
Marketing - SC Ninbog SRL - Pagina 13
Marketing - SC Ninbog SRL - Pagina 14
Marketing - SC Ninbog SRL - Pagina 15
Marketing - SC Ninbog SRL - Pagina 16
Marketing - SC Ninbog SRL - Pagina 17
Marketing - SC Ninbog SRL - Pagina 18
Marketing - SC Ninbog SRL - Pagina 19
Marketing - SC Ninbog SRL - Pagina 20
Marketing - SC Ninbog SRL - Pagina 21
Marketing - SC Ninbog SRL - Pagina 22
Marketing - SC Ninbog SRL - Pagina 23
Marketing - SC Ninbog SRL - Pagina 24
Marketing - SC Ninbog SRL - Pagina 25
Marketing - SC Ninbog SRL - Pagina 26
Marketing - SC Ninbog SRL - Pagina 27
Marketing - SC Ninbog SRL - Pagina 28
Marketing - SC Ninbog SRL - Pagina 29
Marketing - SC Ninbog SRL - Pagina 30
Marketing - SC Ninbog SRL - Pagina 31
Marketing - SC Ninbog SRL - Pagina 32
Marketing - SC Ninbog SRL - Pagina 33
Marketing - SC Ninbog SRL - Pagina 34

Conținut arhivă zip

  • Marketing - SC Ninbog SRL .doc

Alții au mai descărcat și

Tehnici Promoționale

CAPITOLUL 1 LOCUL SI IMPORTANTA ACTIVITATII PROMOTIONALE ÎN ECONOMIA MODERNA a) Activitatea promotionala. Componenta a marketingului modern....

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Studiu de Caz - Flamingo

Studiu de caz “ Flamingo ” Flamingo, societate fondatÎ în 1994 de cÎtre trei actionari persoane fizice, este una din povestile de succes ale...

Ai nevoie de altceva?