Marketing Turistic - Sharm El Sheikh

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 23 în total
Cuvinte : 4837
Mărime: 91.33KB (arhivat)
Publicat de: Ileana-Maia Robu
Puncte necesare: 7

Extras din proiect

CAPITOLUL 1. DESCRIEREA DESTINATIEI

1. Despre Egipt

Sejurul în Egipt

Aceasta tara veche, cu traditii culturale bogate si infrastructura turistica bine dezvoltata, atrage turistii din toata lumea.

În Egipt puteti calatori anul întreg, dar cele mai solicitate sunt Revelionul si vacantele de Craciun. Vacanta în Egipt este deosebita: Hurghada, popularul Sharm el Sheikh, El Gouna, denumita Venetia egipteana, sanatoriul climateric Safaga, Makadi Bay, statiunea prefertata a daiverilor – Dahab, Taba.

Egiptul a fost si ramâne tara pentru un sejur la malul marii accesibil multor turisti. Pe malul Marii Rosii vin surferii si daiverii: unii încearca sa prinda valul, altii se scufunda sub apa sa admire coralii.

O clima blânda, marea calda, plajele largi cu nisip, hotelurile ce ofera servicii de calitate, excursii interesante, toate acestea vor face sejurul Dvs de neuitat si veti dori din nou sa reveniti în aceste locuri.

Hotelurile Egiptului

Pentru sejurul Dvs va sta la dispozitie o larga gama de hoteluri: de la 5* -confortabile, pâna la cele nepretentioase de 2*

Va puteti orienta catre hoteluri VIP, de 5* din Sharm el Sheikh (The Ritz Carlton 5*), Hurghada (Hurgada Marriott Beach Resort 5*), El Gouna (Sheraton Miramar Resort 5*) sau Soma Bay (Sheraton Soma Bay Resort 5*).

În statiunea Safaga sunt în general hoteluri de 3-4*. Asadar în hotelul Shams Safaga 4*, de regula, se cazeaza surferii, dar si familiile pot fi întâlnite foarte des; pentru copii lucreaza mini-clubul si exista teren de joaca. Cel mai important este ca hotelul Sham lucreaza dupa sistemul All Inclusive.

Tinerii intersati de scufundari, snorkeling (înotul cu masca si tub) si surfing pot alege Dahab, iar în hotelul Ganet Sinai Resort 2*+, camerele sunt organizate dupa principiul “nimic în plus”, iar deservirea este pentru cei mai putin pretentiosi.

Excursiile în Egipt

Iubitorii de excursii vor fi vrajiti de frumusetile lumii subacvatice ale Marii Rosii, de recifele coraliere, de pescuit si de scufundari facute chiar si cu submarinul.

Iubitorii sporturilor extreme si ai exoticului oriental vor aprecia neaparat Jeep Safari , cina cu beduinii si show-ul “1000 si una de nopti”.

În timpul sejurului în Egipt puteti vizita Muntele lui Moisei, Manastirea Sfintei Ecaterina, singurul parc coralier din lume ocrotit, Ras-Mohammed, precum si canionul colorat.

Vremea în Egipt

Vremea frumoasa în Egipt nu este o problema. Clima este calda si uscata. Zilele cu soare sunt mai multe decât oriunde în alta parte a globului.

Vara, temperatura aerului, în Cairo, variaza între 35-40 grade Celsius, iar iarna, între 15-20 grade.

Prezentare Sharm el Sheikh.

Nu este în totalitate Egipt - este Sharm el Sheikh, cea mai moderna si dinamica statiune a peninsulei Sinai. Aici sunt amplasate numeroase hoteluri, centre comerciale, restaurante, care reunindu-se au format un oras-statiune cu renume international. Preturile sunt accesibile, serviciile - la un nivel destul de înalt, iar clima calda si uscata este propice petrecerii vacantelor tot anul.

Statiunea Sharm el Sheik este situata la intrarea in Golful Aqaba, pe malul Marii Rosii.Initial a fost un modest sat de pescari , care datorita pozitiei strategice a fost transformata in port maritim civil si militar.Incepand cu anii 70’ au aparatu investitori care au ramas surprinsi de frumusetea locului si au contruit primele hoteluri.Persoanele care au investit pentru prima data aici au fost isralienii care au avut control asupra statiunii pana in anul 1982 cand a fost returnata Egiptului, in urma tratatului de pace dintre Israel si Egipt.Spre deosebire de alte asezari israeliene care au fost demolate, Sharm-ul a ramas intact.

Turismul este “inima” dezvoltarii , care ofera o lume exclusiva , luxoasa si eleganta.De la preluarea statiunii de catre Egipt , Guvernul a incurajat dezvoltarea turismului si i-a ajutat pe investitorii straini si locali sa-si deschida afaceri.

1 Clima

In perioada lunilor de iarna ( intre noiembrie-martie) temperaturile se situeaza intre 15-35 grade celsius , iar in lunile de vara ( intre aprilie-octombrie ) temperaturile sunt intre 25-45 grade celsius.Temperatura apei marii variaza in aceasta regiune intre 20 si 28 grade celsius , asta multumita curentilor marini.

Preview document

Marketing Turistic - Sharm El Sheikh - Pagina 1
Marketing Turistic - Sharm El Sheikh - Pagina 2
Marketing Turistic - Sharm El Sheikh - Pagina 3
Marketing Turistic - Sharm El Sheikh - Pagina 4
Marketing Turistic - Sharm El Sheikh - Pagina 5
Marketing Turistic - Sharm El Sheikh - Pagina 6
Marketing Turistic - Sharm El Sheikh - Pagina 7
Marketing Turistic - Sharm El Sheikh - Pagina 8
Marketing Turistic - Sharm El Sheikh - Pagina 9
Marketing Turistic - Sharm El Sheikh - Pagina 10
Marketing Turistic - Sharm El Sheikh - Pagina 11
Marketing Turistic - Sharm El Sheikh - Pagina 12
Marketing Turistic - Sharm El Sheikh - Pagina 13
Marketing Turistic - Sharm El Sheikh - Pagina 14
Marketing Turistic - Sharm El Sheikh - Pagina 15
Marketing Turistic - Sharm El Sheikh - Pagina 16
Marketing Turistic - Sharm El Sheikh - Pagina 17
Marketing Turistic - Sharm El Sheikh - Pagina 18
Marketing Turistic - Sharm El Sheikh - Pagina 19
Marketing Turistic - Sharm El Sheikh - Pagina 20
Marketing Turistic - Sharm El Sheikh - Pagina 21
Marketing Turistic - Sharm El Sheikh - Pagina 22
Marketing Turistic - Sharm El Sheikh - Pagina 23

Conținut arhivă zip

  • Marketing Turistic - Sharm El Sheikh.doc

Alții au mai descărcat și

Protectia consumatorului - etichetarea produselor

Cap. 1. Eticheta – definiţie şi generalităţi Eticheta este una dintre componentele unui comerţ civilizat. Ea prezintă produsul, având rolul de a...

Crearea, Promovarea și Comercializarea unui Pachet Turistic - Egipt - Marele Circuit

PARTEA I. REPERE TURISTICE. EGIPTUL, tara faraonilor si a zeului Ra, cu radacini care se pierd intr-o istorie de peste sapte milenii, este o...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Ai nevoie de altceva?