Mix-ul de Markenting al SC Aro Palace SA

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 2 fișiere: doc, ppt
Pagini : 33 în total
Cuvinte : 3598
Mărime: 1.16MB (arhivat)
Publicat de: Isidor Munteanu
Puncte necesare: 8

Cuprins

  1. CAP.1 Denumirea si obiectivul de activitate al firmei de turism 3
  2. CAP. 2 Mix-ul de marketing al S.C. ARO PALACE S.A 7
  3. 2.1 Politica de produs a firmei de turism 7
  4. 2.1.1 Identificarea produselor 7
  5. 2.1.2 Determinarea gradului de standardizare/personalizare a serviciilor 8
  6. 2.1.3 Raportul elementelor tangibile – intangibile în structura ofertei firmei 8
  7. 2.1.4 Rolul personalului în activitatea firmei 8
  8. 2.1.5 Rolul clientului în activitatea firmei de turism 8
  9. CAP.3 Politica de pret a firmei de turism. 9
  10. CAP.4 Politica de distributie a firmei de turism. 10
  11. CAP.5 Politica de promovare a firmei de turism 12
  12. Bibliografie 13

Extras din proiect

CAP.1 Denumirea si obiectivul de activitate al firmei de turism

S.C. Aro-Palace S.A. are sediul pe strada Muresenilor, nr. 12 si este o societate pe actiuni, cu personalitate juridică ce se organizează si functionează conform statutului societătii. Durata societătii este nedeterminată, având un capital social subscris si vărsat în valoare de 19.375.000.000 lei.

Grupul hotelier ARO PALACE include 5 hoteluri complet sau parţial modernizate şi clasificate la 5, 4, 3 şi 2 stele: Aro-Palace*****, Capitol***, Coroana**, Postavarul*, Aro Sport*

Amplasat în centrul istoric , ARO PALACE este singurul hotel de cinci stele din Brasov, este produsul de top al Grupului hotelier ARO PALACE, locul ideal pentru odihnă sau afaceri fiind un etalon al rafinamentului, al bunului-gust si al profesionalismului. Hotelul a fost inaugurat în 1938, iar în 1939 a fost extins prin constructia unui nou corp de cladire, de arhitectul Horia Creangă.

Hotelul ARO PALACE a parcurs prima etapă a unui proces de modernizare constând în ridicarea confortului la 5 stele, modernizarea saloanelor de mic dejun, a holului din receptie, amenajarea la etajul 8 al hotelului a unui Club Belvedere cu restaurant, bar de zi si Centru de afaceri si realizarea Centrului de Conferinte Europa.

Modernizarea continuă cu Centrul SPA si sălile de banchete, barul de noapte si aripa veche a hotelului de 4 stele.

Situat între strada Republicii si Muresenilor este aproape în "inima" Brasovului. Având vedere direct spre Parcul Central, Aro Palace este alegerea potrivită pentru un turist dornic să ia pulsul străzii. De asemenea, arhitectura sa, vă atrage să veniti la restaurantul ARO PALACE deoarece clădirea este un monument istoric.

Camerele sunt înalte iar stilul arhitectonic este vechi dar impresionant si oferă toate facilitătile si comoditătile unui hotel modern. Camerele hotelului sunt elegante si spatioase.

Structura camerelor - 5 stele: 106 camere cu 2 paturi, 76 camere cu pat matrimonial, 6 apartamente, 7 suite (comunicante), un apartament prezidenţial de 200 mp, 1 cameră pentru persoane cu handicap.

Structura camerelor - 4 stele: 80 camere duble, 30 camere single, 7 garsoniere.

Servicii incluse în pretul camerei: recepţie 24 ore, apel de dimineaţa, transportul bagajelor, seif, transmitere mesaje, ziare, curierat, informaţii culturale şi turistice, internet, rezervare de bilete, apelare taxi, parcare.

Servicii contracost: room-service, telefon, fax, spălătorie, curăţătorie, călcătorie.

Restaurante

Cele 4 restaurante ale S.C. Aro-Palace S.A. (>>Galeria Culinară<<) Braşov sunt ideal localizate:

CRAMA CERBUL CARPATIN şi restaurantul CETATE- se află în centrul medieval al Braşovului, CASA PĂDURARULUI – în pădurea de sub Tâmpa, iar Restaurantul PANORAMIC - pe vârful Tampa. Având diverse saloane cu capacităti cuprinse între 50 şi 200 locuri, acestea sunt ideale pentru organizarea de evenimente speciale: banchete, reuniuni, nunţi cât şi mese festive şi de protocol. Toate sunt deservite de personal excelent calificat în pregătirea şi servirea preparatelor tradţtionale româneşti cât şi internaţionale.

Specificul restaurantelor ARO PALACE este preponderent european cu influenţe românesti. În total sunt aproximativ 300 de feluri de mâncare care se servesc în cele 6 restaurante:

Salonul Albastru - capacitate 80 de locuri

Salonul Central/ Bar de zi - 250 de locuri

Sala Mare - 450 de locuri

Sala Coloanelor - 100 de locuri

Restaurant Belvedere - 80 de locuri

Barul de noapte este un local de referinţă al oraşului Braşov şi recunoscut ca unul dintre cele mai deosebite din ţară. Odată modernizat, marmura, decoraţiunile de lemn şi inox, oglinzile, candelabrele şi corpurile de iluminat, mobilierul, serigrafia, picturile, dau un aspect modern şi proaspăt clasicului Bar de Noapte “ARO-PALACE”. Barul de zi a fost reconfigurat si dotat, de asemenea, cu echipamente de ultimă generatie.

Interiorul este dotat cu ecran si videoproiector, precum si cu posibilităti de racordare la reteaua voce-date, astfel încât spatiul barului de noapte poate fi folosit si pentru organizarea de conferinte.

Conceptul de program a avut în vedere revigorarea traditiei spectacolelor de cabaret (dans spaniol, hello dolly, pussycat dolls, duet romantic, french can-can) care se desfăsurau aici, în urmă cu mai bine de două decenii. Sonorizare pentru scenă, utilă în cazul prestatiilor artistice life contribuie în mare măsură la calitatea spectacolului, punând în valoare acustică binecunoscută a Barului de Noapte.

Capacitate: 220 locuri

Preview document

Mix-ul de Markenting al SC Aro Palace SA - Pagina 1
Mix-ul de Markenting al SC Aro Palace SA - Pagina 2
Mix-ul de Markenting al SC Aro Palace SA - Pagina 3
Mix-ul de Markenting al SC Aro Palace SA - Pagina 4
Mix-ul de Markenting al SC Aro Palace SA - Pagina 5
Mix-ul de Markenting al SC Aro Palace SA - Pagina 6
Mix-ul de Markenting al SC Aro Palace SA - Pagina 7
Mix-ul de Markenting al SC Aro Palace SA - Pagina 8
Mix-ul de Markenting al SC Aro Palace SA - Pagina 9
Mix-ul de Markenting al SC Aro Palace SA - Pagina 10
Mix-ul de Markenting al SC Aro Palace SA - Pagina 11
Mix-ul de Markenting al SC Aro Palace SA - Pagina 12
Mix-ul de Markenting al SC Aro Palace SA - Pagina 13

Conținut arhivă zip

  • Mix-ul de Markenting al SC Aro Palace SA
    • ARO PALACE Pandrea Cornelia.doc
    • Proiect Aro palace Pandrea Cornelia.ppt

Alții au mai descărcat și

Conținutul mixului de marketing în cadrul unei firme de turism. studiu de caz - firma SC Iman Consult SRL

INTRODUCERE Turismul se manifestă ca un mijloc activ de educaţie, de ridicare a nivelului de instruire, de cultură şi civilizaţie a oamenilor....

Specificul activității promoționale în domeniul turismului - Hotel Piatra Mare Poiana Brașov

Introducere Sectorul privat hotelier din Braşov a înregistrat o dezvoltare şi modernizare, astfel, reunind tradiţia de mai multe secole a...

Politică de produs în turismul rural

Produsul este orice lucru care satisface o nevoie sau o dorinta si care este oferit pe piata.1 Un produs poate fi oferit sub forma de bun material,...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Ai nevoie de altceva?