Mixul de marketing la Fitovec SRL

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 10 în total
Cuvinte : 2391
Mărime: 28.55KB (arhivat)
Publicat de: Radu E.
Puncte necesare: 6

Cuprins

  1. INTRODUCERE .2
  2. PREZENTAREA SOCIETATII FITOVEC S.R.L .2
  3. POLITICA DE PRODUS 4
  4. POLITICA DE PRET ..5
  5. POLITICA DE DISTRIBUTIE ...7
  6. POLITICA DE PROMOVARE ...8
  7. CONCLUZII SI RECOMANDARI .9

Extras din proiect

INTRODUCERE

Adoptarea conceptului de marketing de catre o firma presupune, printre altele, utilizarea unui sistem adecvat de conducere prin intermediul caruia se urmareste sincronizarea permanenta cu mediul în care îsi desfasoara activitatea. Acest sistem trebuie sa permita firmei încadrarea actiunilor sale într-o anumita perspectiva, prin formularea unor strategii de dezvoltare care sa asigure mobilizarea fortelor ei umane, materiale si financiare în vederea atingerii obiectivelor si scopurilor fixate.

Aceasta lucrare doreste sa prezinte si sa analizeze mixul de marketing la o companie multinationala care este lider mondial în producerea si comercializarea de fungicide

PREZENTAREA SOCIETATII FITOVEC S.R.L

Firma FITOVEC SRL cu sediul în municipiul Focsani, str. Marasesti nr.15, s-a înființat ca societate cu răspundere limitată în anul 1994, fiind înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J 39/9191/1994 iar durata de funcționare este nelimitată.

Societatea are trei asociați, și anume pe d-nul CONSTANTIN RAREȘ, cetățean român, născut la data de 18/07/1983, în Focșani, județ Vrancea, domiciliat în Municipiul Focșani, Str. Ghioceilor, nr. 6, județ Vrancea, pe d-na CONSTANTIN RODICA-GEORGETA, cetățean român, născută la data de 27/01/1985, în București, Sector 1, domiciliată în Municipiul Focșani, Str. Ghioceilor, nr. 6, județ Vrancea, și pe d-nul CONSTANTIN CIPRIAN, cetățean român, nascut la data de 26/06/1982 in Mun. Focsani, judetul Vrancea, cu domiciliul in Mun. Focsani, Str. Birsei, nr. 2, bl. A, ap. 28, Jud. Vrancea.

Capitalul social subscris și vărsat al societății este de 300 lei, aport în numerar, fiind împărțit într-un număr de 30 părți sociale, cu o valoare de 10 lei/partea socială.

Capitalul social este deținut de caătre asociați astfel:

- CONSTANTIN RAREȘ participaă cu suma de 100 lei în numerar și deține 10 părți sociale a câte 10 lei fiecare, de la nr. 1 la nr. 10 inclusiv, cu un procent de participare la profit și pierdere de 35%

- CONSTANTIN RODICA-GEORGETA participă cu suma de 100 lei în numerar și deține 10 părți sociale a câte 10 lei fiecare, de la nr. 11 la nr. 20 inclusiv, cu un procent de participare la profit și pierdere de 35 %

- CONSTANTIN CIPRIAN participă cu suma de 100 lei în numerar și deține 10 părți sociale a câte 10 lei fiecare, de la nr. 21 la nr. 30 inclusiv, cu un procent de participare la profit și pierdere de 30%.

Obiectul principal de activitate al societății FITOVEC SRL este activitate producerea si comercializarea de fungicide destinate consumului intern și exportului.

Comercializarea se realizează în 3 magazine proprii situate în Focsani unde are loc preluarea comenzilor de la persoane fizice și juridice. Ulterior se transmite o comandă partenerilor și se livrează la punctele de lucru ale societații.

În prezent societatea FITOVEC SRL. are un număr de 85 salariați ; 20 salariați se ocupă cu preluarea comenzilor și asistarea clienților la puncetele de lucru deschise în municipiul Focșani ; 8 echipe formate din câte cinci persoane care asigură producerea produselor la cea mai înaltă calitate și îndreptate spre client ; 25 salariați au drept obiectiv coordonarea activității și verificarea calității produsului.

Administrarea societății se face de către d-nul CONSTANTIN CIPRIAN, cu puteri depline de administrare și reprezentare. Durata mandatului administratorului este de 50 ani.

Firma FITOVEC SRL își procură materia primă de pe piața internă de la producători și colaborează cu firma Al Pacino din Italia în materie de coloranți.

O pondere de 70 % din produse este distribuită pe piața internă în zona de vest a țării, 10 % din produse se exportă pe Piața Uniunii Europene iar 20 % în Orientul Mijlociu.

Segmentarea pieței reprezintă divizarea unei populații sau colectivități date în grupuri de componenți care au caracteristici comunei și satisfac o anumită condiție de clasificare în funcție de diverse criterii.

Criterii de segmentare cele mai frecvent utilizate:

- demografice, geografice, culturale

- de personalitate și de stil de viață

- de comportament față de produsul considerat

- de atitudine față de produsul studiat

Preview document

Mixul de marketing la Fitovec SRL - Pagina 1
Mixul de marketing la Fitovec SRL - Pagina 2
Mixul de marketing la Fitovec SRL - Pagina 3
Mixul de marketing la Fitovec SRL - Pagina 4
Mixul de marketing la Fitovec SRL - Pagina 5
Mixul de marketing la Fitovec SRL - Pagina 6
Mixul de marketing la Fitovec SRL - Pagina 7
Mixul de marketing la Fitovec SRL - Pagina 8
Mixul de marketing la Fitovec SRL - Pagina 9
Mixul de marketing la Fitovec SRL - Pagina 10

Conținut arhivă zip

  • Mixul de marketing la Fitovec SRL.doc

Ai nevoie de altceva?