Mixul de Marketing Touch Guitar

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 10 în total
Cuvinte : 2055
Mărime: 112.58KB (arhivat)
Publicat de: David Achim
Puncte necesare: 8
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Don Ghica

Cuprins

  1. Rezumat introductiv.3
  2. 1. Configurarea produsului.4
  3. 1.1 Atribute.4
  4. 1.2 Sistem de susţinere.4
  5. 1.3Diferenţierea mărcii.5
  6. 2.Configurarea preţului.6
  7. 2.1Strategia de preţ.6
  8. 2.2Nivelul preţului.6
  9. 3. Configurarea promovării.7
  10. 4.Configurarea distribuţiei.8
  11. 4.1Extinderea teritorială a distribuţiei.8
  12. 4.2Intensitatea reţelei de distribuţie şi structura canalelor.9

Extras din proiect

REZUMAT INTRODUCTIV

Chitara ori ghitara este un instrument muzical corzi ciupite. Ea are un gât lung, delimitat cu ajutorul tastelor şi o cutie de rezonanţă ale cărei ambe feţe sunt plane. În lateral, se formează „umerii” caracteristici, rotunzi, care dau corpului forma cifrei 8. Acordajul standard în cvarte perfecte (cu o singură excepţie) aduce cu cel al instrumentelor din familia violei.

Când o coardă este făcută să vibreze, ia naştere imediat şi o undă staţionară. Înălţimea notei produse depinde de lungimea corzii şi de tensiunea acesteia. Când cântă la chitară, muzicianul apasă corzile pe tastieră pentru a le scurta lungimea efectivă. Apăsând o coardă la jumătatea lungimii ei, se obţine o frecvenţă de vibraţie de două ori mai mare decât cea a întregii corzi, adică o octavă mai înaltă decât frecvenţa fundamentală a corzii.

Apariţia chitarei constituie o invenţie târzie, ce aparţine de Renaştere. În schimb, inventarea tehnologiilor fără de care nu s-ar fi putut realiza aceasta şi construirea instrumentelor al căror descendent direct este, datează din timpuri mult mai vechi.

Firma noastră, „Touch Music” a luat naştere la sfârşitul anului 2009 când a semnat cu compania australiană “Misa Digital” contractul de unic distribuitor de instrumente muzicale pe teritorul României.

Începând cu 2010, „Touch Music” şi-a deschis sediul social în judeţul Iaşi, lansând în acelaşi timp şi magazinul on-line www.touchmusic.ro prin care suntem la dispoziţia clienţilor, artiştilor consacraţi sau începătorilor, pentru a le aduce informaţii şi noutăţi din domeniu şi pentru a le facilita achiziţionarea instrumentelor dorite.

Firma este mândră să facă parte din marea familie Misa Digital şi este onorată să ofere artiştilor români, la ei acasă aceste instrumente inovative de care se leagă istoria muzicii în ultimii 60 de ani.

Compania australiană „Misa Digital” a creat o chitară digitală care previzionează o nouă eră a muzicii rock. Chitările clasice s-au trezit deodată cu un adversar picat parcă de pe altă planetă.

După ce au fost inventate monitoare, telefoane şi tot felul de lucruri cu touchscreen, a venit rândul muzicii să fie revoluţionată de această tehnologie. A fost inventata o chitara cu touch screen.

Chitara se numeşte Misa şi este complet lipsită de corzi, are un LCD touchscreen de 8.4″ cu rezoluţie de 800×600, procesor care rulează la 500Mhz şi sistem de operare Linux.

1. Configurarea Produsului

1.1 Atribute (fizionomie, caracteristici fizice, utilizare principală, secundară, etc.)

Chitara Misa este un instrument muzical menit să concureze cu orice alt produs concurent, cât si cu echipamentele profesionale de mixat, atât sub aspect calitativ cât şi din punctul de vedere al tehnologiei.

Poate seamănă la prima vedere cu o chitară obisnuită, având aceeasi formă si marime, dar dacă ne uităm mai atent putem observa clar că lipsesc corzile, în locul acestora fiind pozitionat un ecran LCD touchscreen de 8.4″ cu rezolutie de 800×600 pixeli.

Desi asemănătoare, la chitara Misa se cântă într-un mod unic. Mâna stângă este în continuare folosită pentru a selecta notele (sunt 24 de taste pe bratul chitării), dar mâna dreaptă face mai mult decât să atingă coardele, controlează sunetul.

Corpul chitării este construit din material plastic durificat (ABS), oferindu-i o greutate redusă dar în acelasi timp protectie împotriva zgârieturilor, impuritătilor si a socurilor fizice.

Chitara este disponibilă standard în două variante : alb si negru, existând si posibilitatea personalizării după gustul clientului de la cea mai largă varietate de culori până la cele mai inedite modele precum imitarea lemnului sau fotografii personale, astfel satisfăcând pretentiile cele mai exigente.

Sunt disponibile si produse auxiliare, care la fel ca si chitara pot fi personalizate. Este vorba despre produse care protejează chitara de factorii externi (husă simplă sau termoizolantă, cutie din aluminiu sau plastic, capitonată sau nu, curea din piele sau material textil)

1.2 Sistem de sustinere (marcă, ambalaj, service, garantie, etc.)

Numele: TouchGuitar

Marca: Misa Digital

Ambalajul: Chitara este învelită într-o folie protectoare cu bule de aer pentru a o proteja de zgârieturi si umiditate, asezată într-un suport de polistiren modelat după forma produsului si ambalată într-o cutie de carton în culoarea produsului, inscriptionată cu imaginea produsului si denumirea mărcii, acestea fiind scrise cu majuscule de culoare neagră.

Preview document

Mixul de Marketing Touch Guitar - Pagina 1
Mixul de Marketing Touch Guitar - Pagina 2
Mixul de Marketing Touch Guitar - Pagina 3
Mixul de Marketing Touch Guitar - Pagina 4
Mixul de Marketing Touch Guitar - Pagina 5
Mixul de Marketing Touch Guitar - Pagina 6
Mixul de Marketing Touch Guitar - Pagina 7
Mixul de Marketing Touch Guitar - Pagina 8
Mixul de Marketing Touch Guitar - Pagina 9
Mixul de Marketing Touch Guitar - Pagina 10

Conținut arhivă zip

  • Mixul de Marketing Touch Guitar.doc

Alții au mai descărcat și

Politică de preț la SC Katto SRL

INTRODUCERE Lucrarea intitulată “ Politica de preţ la KATTO.SRL.” este structurată în trei capitole. Cap I. Preţul în conceptul de marketing...

Program de marketing privind lansarea unui nou produs pe piață la SC GDM Electronics SRL

CAPITOLUL I ISTORICUL FIRMEI ŞI ACTIVITATEA SA 1.1. Prezentare generală SC GDM Electronics SRL este o societate cu răspundere limitată,...

Lansarea unui produs nou pe piață - Cadă cu hidromasaj

Industria bricolajul este o ramură a comerţului ce pune la dispoziţia consumatorilor produse pentru construcţia de locuinţe, amenajare sau...

Proiect ață dentară - Sidef-Dent SRL

Introducere Povestea Durerile de dinţi, cariile, igiena dinţilor, anomaliile de poziţie a dinţilor au constituit dintotdeauna o problemă. Acum...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Ai nevoie de altceva?