Program de Continuitate - EUROCOR

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 6 în total
Cuvinte : 1044
Mărime: 74.61KB (arhivat)
Publicat de: Marinel Filimon
Puncte necesare: 0
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Adrian Monoranu

Extras din proiect

1. Analiza

Omul prin natura sa este intr-o continua evolutie, cautare de adevaruri pana atunci ascunse sau interpretate intr-un mod neclar lui. De asemenea omul ca un reprezentant al lumii vii este singurul care doreste sa-si cunoasca originea, sa stie cat mai multe, sa-si depaseacsa conditia de muritor, sa caute o explicatie logica pentru toate fenomenele si procesele ce se petrec in mediul lui de viata.

Ceea ce deosebeste omul de celelalte “animale”este dorinta de a sti cat mai mult, de a invata noi metode prin care sa-si imbunatateasca viata si sa urce cat mai repede pe scara ierarhica a societatii din care face parte.

Pentru a sprijini omul in dorinta sa de a invata cat mai multe despre societate, de a se pregati in domeniul pentru care are o afinitate, cursurile de pregatire profesionala reprezinta cea mai buna alternativa pentru persoanele care, desi au o calificare, o pot imbunatati pe aceasta sau dimpotriva pot opta pentru o alta.

In acest sens au aparut cursurile de specializare apartinand Institutului EUROCOR ce este o filiala a Scolii Europene de Cursuri prin Corespondenta (ESCC) cu sediul central in Olanda, cel mai mare Institut de educatie prin corespondenta din Europa fiind prezent in 6 tari.

EUROCOR este un centru de educatie autorizat sa efectueze programe finalizate cu certificate de absolvire recunoscute de catre Ministerul Muncii pentru mai multe cursuri printre care : Management, Limbi Straine, Contabilitate .Cursurile de specializare oferite de acest Institut sunt un ajutor real pentru toate varstele deoarece pentru fiecare cursant in parte este stabilit un nivel al cunostintelor si in functie de acesta se stabileste programul ce trebuie urmat. De asemenea Institutul EUROCOR este primul de pe piata romaneasca ce a introdus notiunea de curs prin corespondenta ce are ca finalitate obtinerea unui certificat de absolvire.

Ne adresam tuturor persoanelor intr-o continua dorinta de cunoastere, de promovare, de imbunatatire a performantelor personale , intr-un cuvant de “imbunatatire a calitatii vietii”. In Romania exista peste 120.000 de cursanti dar nu exista o delimitare pe zone geografice privind zonele in care aceste cursuri au cea mai mare popularitate.

2. Obiectivele urmarite

Prin acest program de continuitate a carui slogan este: “Acum poti invata mai mult si mai usor chiar si fara professor!” Institutul EUROCOR odata cu intrarea sa pe piata iesiana are urmatoarele obiective:

- atingerea intr-o perioada de 1 an a unui numar de 10000 de cursanti ;

- marirea notorietatii ;

- promovarea imaginii EUROCOR prin caliatate cursurilor, prin pretul acestora precum si prin rezultatul final si anume obtinerea uni certificate de specializare.

3. Strategia aplicata

Institutul EUROCOR aplica o srategie ce vizeaza consumatorii ce doresc specializarea in anumite domenii in cazul nostru persoanele cu varsta cuprinsa intre

18-45 de ani.

Acest program de continuitate propus de EUROCOR este reprezentat prin preturi speciale ale cursurilor, consiliere gratuita oferita de profesorii Institutului, intrare gratuita la toate “targurile”in care sunt prezentate cursurile EUROCOR, pentru cursantii Institutului ce sunt inscrisi la cel putin doua programe de specializare. Cei inscrisi la mai mult de 3 cursuri beneficiaza de reduceri de 40% pentru urmatoarele 3 cursuri la care acestia opteaza.

Preview document

Program de Continuitate - EUROCOR - Pagina 1
Program de Continuitate - EUROCOR - Pagina 2
Program de Continuitate - EUROCOR - Pagina 3
Program de Continuitate - EUROCOR - Pagina 4
Program de Continuitate - EUROCOR - Pagina 5
Program de Continuitate - EUROCOR - Pagina 6

Conținut arhivă zip

  • Program de Continuitate - EUROCOR.doc

Te-ar putea interesa și

Plan de Marketing privind Dezvoltarea Eurocor pe Piața Românească

INTRODUCERE Această lucrare are la bază elaborarea planului de marketing. În zilele noastre, nu contează cât de bun este produsul său serviciul pe...

Ai nevoie de altceva?