Proiect cercetare - trepiede pentru aparate foto

Proiect
7.7/10 (3 voturi)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 13 în total
Cuvinte : 1957
Mărime: 192.35KB (arhivat)
Puncte necesare: 7

Extras din proiect

1. PROBLEMA DECIZIONALĂ

Produsul reprezintă ansamblul de elemente fizice, chimice sau de altă natură reunite într-un tot unitar şi identificabil şi care îndeplineşte anumite funcţii.

Tot în marketing accentul este pus şi pe funcţiile pe care le îndeplineşte produsul şi care sunt condiţionate de caracteristicile pe care le posedă produsul.

Firma BLITZ cunoscând toate aceste aspecte, pune la dispoziţia clienţilor săi o echipă de profesionişti pe durata întregului proces tehnologic începând de la concepţia grafică a produsului şi până la finisarea lui.

O dotare tehnologică de excepţie, prin politica de investiţii urmărindu-se achiziţionarea acelor utilaje care pot realiza produsele, purtând marca “greilor” industriei de profil, în conformitate cu cele mai exigente cerinţe de calitate.

Cunoaştem concurenţa care există pe piaţa trepiedelor pentru aparate foto izvorâtă din orientarea spre calitate şi spre inovaţie în domeniul fotografiei. De aceea eforturile noastre se îndreaptă spre a veni în întâmpinarea acestor cerinţe şi de a fi în acelaşi timp un generator de noi soluţii şi idei.

Ceea ce diferenţiază produsele noastre de cele ale firmelor concurente este calitatea excepţională, tehnică desăvarşită şi pasiunea cu care sunt realizate. Satisfacerea cerinţelor şi exigenţelor clienţilor este un punct important în activitatea noastră şi vom face în aşa fel încât produsul finit să corespundă celor mai înalte standarde de calitate.

Modelul DREI BLITZ se adapteaza oricarui tip de aparat si poate fi folosit de catre amatori, cat si de profesionisti. O alta categorie de persoane pentru care recomandam trepiedul DREI BLITZ sunt fotografii care iubesc cu desavarsire natura si doresc sa obtina o calitate si o claritate superioara fotografiilor lor. Acesta se adaptează oricăror condiţii de mediu şi de relief, putând fi amplasat atât în zone drepte, cat si in cele montane. Acest lucru se datoreaza faptului ca picioarele trepiedului sunt reglabile, adaptabile si construite dintr-un material rezistent.

Piaţa ţintă: Este reprezentată de populaţia din mediul urban în mare parte formată din fotografi profesionişti, cu venituri medii şi mari, întru-cât ei folosesc mai des trepiedele pentru aparate foto, atât pentru nevoi personale cât şi pentru bussines-ul propriu.

Locaţii de vânzare: Produsul nostru DREI BLITZ se poate achiziţiona în orice magazin foto de specialitate, cât şi din orice magazin cu electronice.

Preţ de achiziţionare: Produsul nostru DREI BLITZ deţine o gamă variată de modele, astfel că preţurile variază de la 150 RON până la 1800 RON.

Caracteristici:

-Trepied foto-video din aluminiu, PVC şi inox;

-cap panoramic prevăzut cu plăcuţă de prindere rapidă a aparatului;

-înălţimea maximă 185 cm;

-greutate 950 grame;

-greutate suportabilă 5 kg;

-este rezistent, stabil, uşor de montat, uşor de transportat;

-produsul nostru este disponibil atât în culori calde pentru femei ,cât şi în culori reci pentru bărbaţi .

2. OBIECTIVELE CERCETĂRII

Firma BLITZ urmăreşte ca prin această cercetare de marketing să observe cum va fi primit pe piaţa produsul DREI BLITZ. Totodată, firma noastră doreşte creşterea cu 20 % în decurs de 1 an a vânzărilor, atunci când pe piaţă va fi scos noul produs. Concurenţa dintre firmele producătoare de trepiede pentru aparate foto este acerbă, astfel că BLITZ urmăreşte ocuparea unui loc fruntaş pe piaţa, faţă de cele mai cunoscute firme producătoare de trepiede: MANFROTTO, SONY, GIOTTOS.

4. METODA CERCETĂRII

Firma BLITZ angajează 3 operatori interviuri în vederea culegerii datelor necesare lansării produsului nostru, DREI BLITZ. Acest lucru se realizează cu ajutorul unui chestionar, aplicat pe un eşantion de 30 de persoane. Operatorii noştri, Marangoci Cătălina, Simion Petronela şi Ţibucanu Andreea vor aplica chestionarele stradal, în faţa magazinelor de specialitate foto şi în cadrul magazinelor cu electronice, întru-cât în aceste locuri vin posibili cumpărători de trepiede foto.

Preview document

Proiect cercetare - trepiede pentru aparate foto - Pagina 1
Proiect cercetare - trepiede pentru aparate foto - Pagina 2
Proiect cercetare - trepiede pentru aparate foto - Pagina 3
Proiect cercetare - trepiede pentru aparate foto - Pagina 4
Proiect cercetare - trepiede pentru aparate foto - Pagina 5
Proiect cercetare - trepiede pentru aparate foto - Pagina 6
Proiect cercetare - trepiede pentru aparate foto - Pagina 7
Proiect cercetare - trepiede pentru aparate foto - Pagina 8
Proiect cercetare - trepiede pentru aparate foto - Pagina 9
Proiect cercetare - trepiede pentru aparate foto - Pagina 10
Proiect cercetare - trepiede pentru aparate foto - Pagina 11
Proiect cercetare - trepiede pentru aparate foto - Pagina 12
Proiect cercetare - trepiede pentru aparate foto - Pagina 13

Conținut arhivă zip

  • Proiect Cercetare - Trepiede pentru Aparate Foto.doc

Alții au mai descărcat și

Proiect marketing - trepied aparat foto

INTRODUCERE Acest proiect de marketing evidentiaza perspectivele de consolidare, de dezvoltare si de extindere a segmentului de piata detinut de...

Proiect Marketing - Propunere Produs SC Ramond SRL

REZUMAT INTRODUCTIV “RAMOND” este o societate romana, cu capital privat, infiintata in iulie 2002, in sistem de societate cu raspundere limitata,...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Ai nevoie de altceva?