Proiect Marketing - SC OchiMagic SA

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 32 în total
Cuvinte : 5146
Mărime: 748.13KB (arhivat)
Publicat de: Gianina E.
Puncte necesare: 11
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Bilan Angela

Extras din proiect

INTRODUCERE

Paintball-ul este unul din cele mai incitante jocuri care a cucerit lumea. In 1970 James Hales de la Daiys Manufacturing a inventat si brevetat ceea ce a devenit apoi prima pusca de paintball. La inceputul anilor ’80 in S.U.A fermierii foloseau aceste pusti speciale pentru marcarea vitelor. Totul a pornit de la o intamplare, gresind tinta o bila a nimerit un fermier. Acesta a ripostat si astfel dintr-o mica disputa s-a ajuns la un adevarat joc de supravietuire. Avand priza la public s-a transformat intr-un adevarat joc de echipa, definit dupa reguli stricte, cu numerosi adepti indiferent de sex, de diferite varste,si profesii, dar cu aceeasi dorinta de aventura si competitie. Pentru fabricarea echipamentelor s-a dezvoltat in paralel o adevarata industrie ajungandu-se, chiar pana la replici ale armelor adevarate

In Romania prima incercare de a introduce aceasta activitate a fost la Turda, la inceputul anilor ’90. Cativa ai mai tarziu, idei similare au aparut si in Iasi , Timisoara, Constanta. Acest joc a luat amploare, reusind sa ramana in atentia publicului de abia in toamna anului 2000 in Bucuresti, cand datorita bunei promovari si-a gasit numerosi adepti atat pentru practicarea acestui sport cat si pentru dezvoltarea business-ului in sine.

Prezentarea generala a firmei

S.C. “OchiMagic” S.A cu sediu in Iasi, str. Occident, nr. 13, Etaj 1, tel. 0788125823, maill. ochimagic@yahoo.com , cu obiect de activitate dezvoltarea activitatilor de divertisment locale in judetul Iasi si-a inceput activitatea la 21 mai 2003 fiind una din putinele firme din jud. Iasi cu linie tehnologica la nivelul Standardelor Europene.

OchiMagic este o societate pe actiuni, cu capital privat, capitalul acesteia fiind cifrat la 2 miliarde lei , divizat in 10 000 actiuni cu valoarea de 200 000 lei/actiune.

Asociatii firmei

Persoane fizice Adresa completa Cetatenia Parti din capital ( %)

Loghinas Mihaela Lamaseni, Suceava Romana 50

Cujba Natalia Republ. Moldova, Carbuna Moldoveneasca 50

Echipa de conducere: Administrator: Daniel Petrovski

Parteneri: MBM Mercenarii SRL Timisoara

Afilieri nationale: Asociatia Nationala de Paintball Bucuresti

Firma are cont deschis la BANC POST Iasi. De la inceputul activitatii, scopul principal a fost crearea unui mediu dinamic in continua schimbare , cu provocare si infuzie de adrenalina, in care se combina strategia si viteza de reactie, acestea reprezentand punctele cheie necesare succesului, fiind mult mai importante decat forta fizica.

Tinand cont de faptul ca inainte de anul 2000 in tara noastra, paintball-ul era practic necunoscut, noi ne-am propus sa venim in sprijinul publicului larg, cu ideea de promova sportul de echipa, la nivelul intregii regiuni a judetului Iasi, sa ne creem o buna carte de vizita, sa acumulam o vasta experienta si sa facem sa ni se alature echpe de tineri si adulti entuziasti.

Personalul angajat in cadrul firmei este format dupa o noua mentalitate, pregatirea lor aliniindu-se standardelor occidentale.. Terenul de pe Poligonul Jandarmeriei Municipale Iasi se deosebeste de majoritatea terenurilor existente in acest moment in Romania prin faptul ca a fost creat special pentru jucatorii de paintball. Terenul dispune de casemate, santuri, foisoare, buncare si diverse alte obstacole si ascunzatori.

Societatea “OchiMagic” se prezinta ca o companie outdoor specializata in organizarea de evenimente cu tenta sportive atat pentru companii, departamente ce doresc actiuni “team building” cat si evenimente adresate publicului larg, doritor de recreere in aer liber, gama noastra fiind foarte vasta. Locatia de paintball de o calitate exceptionala, practic incontestabila -Poligonul Jandarmeriei Municipale Iasi- , colaborarea cu firme de prestigiu la nivelul intregii tari, comercializarea si inchirierea de echipamente de paintball in conditiile existentei unui singur criteriu -calitatea- fac din firma noastra un partener de nadejde atunci cand doriti ceva cu totul si cu totul special.

Preview document

Proiect Marketing - SC OchiMagic SA - Pagina 1
Proiect Marketing - SC OchiMagic SA - Pagina 2
Proiect Marketing - SC OchiMagic SA - Pagina 3
Proiect Marketing - SC OchiMagic SA - Pagina 4
Proiect Marketing - SC OchiMagic SA - Pagina 5
Proiect Marketing - SC OchiMagic SA - Pagina 6
Proiect Marketing - SC OchiMagic SA - Pagina 7
Proiect Marketing - SC OchiMagic SA - Pagina 8
Proiect Marketing - SC OchiMagic SA - Pagina 9
Proiect Marketing - SC OchiMagic SA - Pagina 10
Proiect Marketing - SC OchiMagic SA - Pagina 11
Proiect Marketing - SC OchiMagic SA - Pagina 12
Proiect Marketing - SC OchiMagic SA - Pagina 13
Proiect Marketing - SC OchiMagic SA - Pagina 14
Proiect Marketing - SC OchiMagic SA - Pagina 15
Proiect Marketing - SC OchiMagic SA - Pagina 16
Proiect Marketing - SC OchiMagic SA - Pagina 17
Proiect Marketing - SC OchiMagic SA - Pagina 18
Proiect Marketing - SC OchiMagic SA - Pagina 19
Proiect Marketing - SC OchiMagic SA - Pagina 20
Proiect Marketing - SC OchiMagic SA - Pagina 21
Proiect Marketing - SC OchiMagic SA - Pagina 22
Proiect Marketing - SC OchiMagic SA - Pagina 23
Proiect Marketing - SC OchiMagic SA - Pagina 24
Proiect Marketing - SC OchiMagic SA - Pagina 25
Proiect Marketing - SC OchiMagic SA - Pagina 26
Proiect Marketing - SC OchiMagic SA - Pagina 27
Proiect Marketing - SC OchiMagic SA - Pagina 28
Proiect Marketing - SC OchiMagic SA - Pagina 29
Proiect Marketing - SC OchiMagic SA - Pagina 30
Proiect Marketing - SC OchiMagic SA - Pagina 31
Proiect Marketing - SC OchiMagic SA - Pagina 32

Conținut arhivă zip

  • Proiect Marketing - SC OchiMagic SA.doc

Alții au mai descărcat și

Planul de afaceri al întreprinderii Ledoyen S.R.L.

Complexul ,,Ledoyen’’ S.R.L este amplasat în raza a 15 km de Chișinau în orașul Vatra pe strada Ion Creangă. Suprafața totală reprezintă 4,5 ha....

Plan de Afacere

Raportul I Descrierea afacerii 1. Descrierea activitatii SC WarZone SRL ofera activităţi recreative şi distractive pentru cei care iubesc...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Ai nevoie de altceva?