Promovarea unui Brand - Viva

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 13 în total
Cuvinte : 3236
Mărime: 248.71KB (arhivat)
Puncte necesare: 10
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Adriana Manolica

Extras din proiect

1. Prezentarea marcii si a produselor

European Food este unul dintre cei mai mari producatori de produse alimentare din Romania. In prezent, compania detine in portofoliul sau un numar de 25 de produse, cea mai mare parte fiind disponibile pe piata in mai multe sortimente.

Tehnologia de ultima ora, preocuparea permanenta pentru produse de înalta calitate si satisfacerea cerintelor consumatorilor, acestea sunt principalele caracteristici ale EUROPEAN FOOD , compania care a cunoscut cea mai dinamica dezvoltare de pe piata Româneasca, din momentul în care a început activitatea de productie. VIVA este una dintre cunoscutele marci ale companiei European Food, adresata în general copiilor si adolescentilor si cuprinde cinci categorii de produse: Pernite Viva cu crema de cacao, alune, vanilie, capsuni si iaurt cu capsuni, Viva Chips cu sare, arome de ardei, smântâna si marar, cârnat, pizza, sunca si brânza, pui, Biscuitii Viva cu cacao sau simpli, Cerealele Viva si Popcornul Viva cu sare, cu aroma de brânza si cu aroma de caramel.

1.1 Produse:

Pernite umplute cu crema

Crocante si dulci, pernitele umplute cu crema VIVA sunt potrivite atât ca gustare, cât si ca desert sau mic dejun, servite cu lapte sau cu ceai. Deosebit de apreciate de catre copii datorita învelisului crocant si a cremei de cea mai buna calitate.

Sortimente: cacao, alune, vanilie, capsuni si iaurt cu capsuni

Ambalaj: pungi aluminizate cu dublu strat de 100g, 200g

Cipsurile Viva

Savurosi, crocanti si întotdeauna proaspeti, VIVA Chips din cartofi va vor cuceri de la prima degustare, creându-va o senzatie de deliciu unic. Lânga o bere sau pe strada, VIVA Chips din cartofi este aperitivul pe care îl veti dori mereu.

Sortimente: Chips de cartofi cu sare, Chips de cartofi cu arome de: ardei, smântâna si marar, cârnat; 3D Chips din cartofi cu aroma de pizza, sunca si brânza, pui.

Ambalaj: pungi aluminizate de 50g si 100g

Biscuiti Viva

Deosebit de fragezi si gustosi, biscuitii produsi de EUROPEAN FOOD sunt bineveniti în orice împrejurare. Biscuitii dulci VIVA pot fi consumati simpli, cu lapte, iaurt, ceai sau pot fi folositi cu succes la ornarea torturilor sau a prajiturilor.

Sortimente: cu cacao sau simpli.

Ambalaj: pungi aluminizate dublu strat de 100g si 250 g.

Cereale Viva

Micul dejun este hranitor si mai bogat în vitamine cu Cerealele VIVA. Cu arome pentru toate gusturile, consumate cu lapte, cacao instant, sucuri, Cerealele VIVA îti asigura necesarul de energie pentru întreaga zi. Copii adora amuzantii Ursuleti, Inimioarele dulci, veselele Bilute si deliciosii Fulgi VIVA.

Sortimente: Fulgi cu cacao, Bilute cu cacao, Inimioare dulci cu aroma de fragute, Ursuleti cu alune.

Ambalaj: pungi de 250g.

Popcorn

Plin de savoare în orice ocazie, la cinema, pe o terasa sau la petreceri, lânga o apa minerala, un suc sau o bere, în excursii sau în pauze la scoala, popcorn-ul VIVA te cucereste pe loc datorita aromei unice si a gustului deosebit.

Sortimente: cu sare, cu aroma de brânza si cu aroma de caramel.

Ambalaj: pungi aluminizate de 30g.

1.2 Piata:

Snack-urile si dulciurile câstiga teren în defavoarea ciorbei si a tocanitei românesti. Principalul motiv al schimbarii preferintelor românilor în acest sens îl constituie lipsa de timp a consumatorilor.

Astfel, în fiecare an, mii de tone de biscuiti, saratele, chips-uri, cereale si floricele de porumb sunt consumate. Piata acestora se situeaza anual la nivelul sutelor de milioane de euro.

Anul acesta vânzarile de snack-uri vor fi mai mari cu cel putin 15%, potrivit estimarilor companiilor producatoare.

Printre preferatele românilor se numara biscuitii si chips-urile, care ocupa o pondere de aproape 55% din totalul vânzarilor.

European Food este prezent pe piata acestor produse cu marca Viva.

Prezenta nu numai în România, compania European Food îsi consolideaza pozitia pe piata internationala, prin extinderea pietei sale de desfacere. Pernitele Viva se exporta acum si în Israel, în urma obtinerii certificatului Koeser, atestare necesara produselor alimentare pentru a putea fi comercializate în aceasta tara. Extinderea pietei de export a companiei European Food confirma calitatea produselor sale comercializate atât pe plan intern, cât si extern. Pernitele Viva, chips Viva, biscuitii Viva, cerealele Viva sunt exportate atât în Uniunea Europeana, cât si în alte tari din Europa si Asia cum ar fi Malta, Libia, Croatia, Serbia, China etc.

Pernitele Viva, o marca nationala, au obtinut reputatia de marca internationala si au fost foarte bine primite de catre consumatorii din Israel. Intentia este de a continua acest drum si de a întari prezenta marcii VIVA pe piata internationala în urmatorii ani. Compania ofera, în continuare, produse competitive, fabricate conform celor mai exigente norme de calitate internationale, la un pret accesibil.

Preview document

Promovarea unui Brand - Viva - Pagina 1
Promovarea unui Brand - Viva - Pagina 2
Promovarea unui Brand - Viva - Pagina 3
Promovarea unui Brand - Viva - Pagina 4
Promovarea unui Brand - Viva - Pagina 5
Promovarea unui Brand - Viva - Pagina 6
Promovarea unui Brand - Viva - Pagina 7
Promovarea unui Brand - Viva - Pagina 8
Promovarea unui Brand - Viva - Pagina 9
Promovarea unui Brand - Viva - Pagina 10
Promovarea unui Brand - Viva - Pagina 11
Promovarea unui Brand - Viva - Pagina 12
Promovarea unui Brand - Viva - Pagina 13

Conținut arhivă zip

  • Promovarea unui Brand - Viva.doc

Alții au mai descărcat și

Proiect Marketing Agroalimentar - Nestle

Introducere Cea mai simpla si usoara cale de a incepe ziua cu dreptul este sa nu uiti niciodata de micul dejun. Este masa care ofera organismului...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Lansarea unui produs nou pe o piață străină

Marketingul- tinta presupune parcurgerea a trei etape principale: prima consta in segmentarea pietei, respective in identificarea si definirea...

Te-ar putea interesa și

Tehnici promoționale - Pernițe Viva

1. CATEVA CUVINTE DESPRE FIRMǍ European Food este unul dintre cei mai mari producători de produse alimentare din România. În prezent, compania...

Ai nevoie de altceva?