Sampling Alka

Proiect
6/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 6 în total
Cuvinte : 1654
Mărime: 21.24KB (arhivat)
Publicat de: Oliviu Andrei
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

Analiza

Alka Grup a fost fondata in 1994, odata cu infiintarea primei companii din grup, Alka Co., o investitie de 6.5 milioane USD. In prezent, dupa 12 ani de activitate si investitii cumulate de peste 17 milioane USD doar in tehnologie, Alka Grup desfasoara, prin cele patru divizii ale sale si echipa de 630 de profesionisti, activitati ce acopera intregul ciclu de business din FMCG, de la cercetare si dezvoltare, la productie si distributie.

Compania este specializata in productia, ambalarea si distributia de cafea, napolitane glazurate si neglazurate, biscuiti, ingrediente, precum si fructe uscate (dry fruit snacks) (seminte, fistic, migdale, mix de fructe uscate). Toate segmentele au beneficiat de investitii majore in tehnolgie si cercetare, iar utilajele folosite sunt de ultima generatie, de provenienta germana. Toate acestea fac ca produsele Alka sa ofere consumatorilor experienta unica a bunatatilor si gustarilor de casa.

Grupul Alka este astfel structurat incat sa acopere toate zonele de business necesare, de la cercetare, productie, ambalare si distributie. Va invitam sa aflati mai multe despre fiecare din diviziile Alka Grup.

Succesul Alka Grup se datoreaza unei echipe profesioniste, si unor standarde de calitate aplicate pe intreg ciclul de afaceri. Aceleasi standarde guverneaza relatia cu toti partenerii: o retea extinsa de peste 50 de distribuitori nationali si o selectie dintre cei mai buni furnizori de materie prima.

Inovatia este principalul element al strategiei de dezvoltare a grupului Alka, fie ca este vorba de noi produse, retete, sisteme de deschidere sau ambalaje pentru depozitare usoara. Alka Grup investeste in cunoasterea, intelegerea si anticiparea gusturilor pietei, in tehnologie si know-how. Astfel, Alka reuseste sa isi surprinda mereu placut consumatorii.

Alka Grup anunţă intrarea sa pe un nou segment de afaceri - producţia de prăjituri şi încheierea primei etape a unei investiţii de peste 1.000.000 euro.

Fondurile investite au fost direcţionate, în proporţie de 50%, spre achiziţionarea a două noi linii de producţie de ultimă generaţie din Italia, Germania şi Suedia. Cercetarea pentru crearea tehnologiilor şi reţetelor proprii si pentru sondarea preferinţelor publicului a reprezentat aproximativ 40% din investiţie, iar obţinerea unui ambalaj special pentru noul produs, care să păstreze prospeţimea si să confere uşurinţă în utilizare a reprezentat 10%.Prima linie a fost complet instalată iar până la sfarşitul anului se va finaliza şi instalarea celei de-a doua. Volumul total al producţiei estimate pentru 2006 fiind de aproximativ 80 tone.

Preview document

Sampling Alka - Pagina 1
Sampling Alka - Pagina 2
Sampling Alka - Pagina 3
Sampling Alka - Pagina 4
Sampling Alka - Pagina 5
Sampling Alka - Pagina 6

Conținut arhivă zip

  • Sampling Alka.doc

Te-ar putea interesa și

Raport de practică - Nordic2

Motivaţie Pentru orice student alegerea locului de efectuare a stagiului de practică trebuie să fie un lucru căruia să îi acorde o atenţie maximă...

Ai nevoie de altceva?