Studiu de marketing - Cârnați de Voroneț

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: ppt
Pagini : 19 în total
Mărime: 2.51MB (arhivat)
Publicat de: Heracleea Marinescu
Puncte necesare: 7
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Frone Florin

Extras din proiect

PREZENTAREA FIRMEI

Kosarom, prima firma din industria alimentara din Romania privatizata in anul 1992 de Guvernul Romaniei prin programul pilot de privatizare de care au dat dovada doua generatii de manageri. Suntem un lider al calitatii in domeniul productiei si procesarii carnii si baza pe care s-a creat grupul de firme Kosarom.

Beneficiind de propria retea de productie a materiei prime, de prelucrare si comercializare, administrata pe baza cerintelor manageriale moderne, mentinem un ritm constant de activitate si oferim clientilor produse de cele mai inalte standarde.

POLITICA DE MARCA

Produsele Kosarom sunt realizate din materii prime 100% naturale; ele nu conţin arome, conservanti sau coloranţi sintetici.

Politica noastră are la bază satisfacerea nevoilor unui număr cât mai mare şi cât mai diversificat ca vârstă şi statut social de consumatori

Noi respectam retetele produselor nostre si satisfacem in totalitate nevoile clientilor nostri.

La Kosarom fluxul tehnologic este organizat astfel:

-sacrificare

-transare

-fabricatie

-preparate din carne

-ambalare

-distributie

Semicarcasele de porc rezultate din sacrificare se refrigereaza in depozite special amenajate, dotate cu instalatii specifice de producere a frigului, astfel incat proprietatile organoleptice sunt conservate pentru urmatoarele etape de procesare sau consum.

PRODUSELE NOASTRE

Produsele Kosarom au un gust special deoarece inglobeaza materie prima de cea mai buna calitate, sunt realizate pe baza de retete traditionale si folosim procedee tehnologice de prelucrare avansate.

Savoareea deosebita este rezultatul unui proces complex de echilibrare a continutului de condimente si arome naturale. Grija asupra echilibrului nutritional si a gustului rafinat atrage curiozitatea continua a consumatorului si constituie premise pentru satisfactia muncii noastre.

Produsele Kosarom sunt preparate si livrate atat vrac cat si in diverse forme de ambalare (vidate, ambalate, in caserola)

LEGENDA PRODUSULUI

Reteta produsului nostru provine din satul Voronet, situat la 36 km de Suceava si la numai 4 km de Gura Humorului.

Tot in acest sat a fost ctitorita Manastirea Voronet, de catre Domnitorul Stefan cel Mare in anul 1488. Legenda spune ca la inaugurarea Manastirii, satenii au facut aceasta reteta special pentru acest moment.

Asa cum “albastru de Voronet” este unic in lume asa si gustul carnatilor de Voronet este inconfundabil.

Conținut arhivă zip

  • Studiu de Marketing - Carnati de Voronet.ppt

Alții au mai descărcat și

Studiu de Marketing privind Comercializarea Mierii de Albine

apicultura a fost descoperita acum 6 milenii, apicultura urmand a fi utlizata in secolul VII i.Hr, drept marturie stand papirusurile egiptene si...

Prezentare produs - suc de mere horezean

Judetul Valcea este situat in mijlocul dealurilor subcarpatice, la o altitudine medie, beneficiind de o clima blanda care este propice...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Ai nevoie de altceva?