Târg de Tipar și Semnalistică

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 17 în total
Cuvinte : 6475
Mărime: 2.87MB (arhivat)
Publicat de: Felicia Cazan
Puncte necesare: 7

Extras din proiect

I. ANALIZA PRELIMINARĂ A FIRMEI ŞI A PRODUSULUI PARTICIPANT LA TÂRG

Canon Europe este o ramură a Canon Inc. din Japonia, un lider mondial în ceea ce priveşte inovaţiile şi soluţiile de redare a imaginii.

Canon este unul din cei mai mari producători de copiatoare şi echipamente digitale multifunctionale, oferind soluţii complete şi fiabile pentru managementul documentelor cu capabilităţi de finisare avansate. Oferta de copiatoare Canon include atât echipamente alb-negru personale şi de birou compacte, departamentale şi de producţie, cât şi copiatoare Canon color care răspund tuturor cerintelor de pe piaţă.

Clienţii noştri beneficiază de produse de redare a imaginii orientate spre consumatori şi spre profesionişti, inclusiv echipamente fotografice de vârf, imprimante, scannere şi binocluri, precum şi gama noastră avansată de camere digitale şi SLR. În plus, unitatea noastra de Soluţii Business oferă un portofoliu bogat de solutii de listare şi privind documentele pentru companiile mici şi mijlocii, pentru marile corporaţii şi pentru guverne.

Unitatea noastră business de produse industriale îşi lărgeşte şi mai mult orizontul, oferind produse pentru o diversitate de pieţe, de la cele medicale până la cele optice, de transmisie şi la companiile IT multinaţionale.

Canon Europe realizează cam o treime din veniturile globale din vânzări ale Canon şi are peste 11.000 de angajaţi din toată Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA).

Noi, cei de la Canon Romania, credem în puterea imaginii: puterea de a comunica rapid şi uşor, de a transmite cele mai fine subtilităţi, de a genera cele mai puternice emoţii şi de a simplifica operaţiile cele mai complexe. De aceea dorim să valorificăm potenţialul tehnologiilor noastre prin participarea la acest târg, Digital Print&Sign cu noul nostru produs, imprimanta ImagePress 7010 VP, care se adresează tuturor mediilor de afaceri.

1. ANALIZA CONJUNCTURII DE MACROMEDIU (PEST)

Macromediul fimei noatre, Canon, este reprezentat de ansamblul variabilelor sau factorilor necontrolabili care pot acționa în mod indirect şi pe termen lung. În scopul menținerii şi dezvoltării părților de piață a firmei noastre este necesar să monitorizăm evoluția următorilor factori:

Mediul socio-demografic: ne influenţează prezenţa la târg luând în considerare variabilele care determină numărul mare de dorinţe şi nevoi privind alegerea produsului nostru și locul de desfășurare a târgului.

Mediul cultural: este constituit din ansamblul tradițiilor, valorilor şi normelor la care se raportează clienţii noştri, urmărind modul cum acești factori le influențează comportamentul.

Mediul economic: reprezintă ansamblul elementelor ce compun viața economică a spațiului în care actionează întreprinderea. Analizat în corelație cu cel demografic, mediul economic oferă elementele necesare pentru evaluarea corectă a potențialului de piața pe care poate conta întreprinderea.

Mediul tehnologic: deoarece firma Canon este în pas cu ultimele inovaţii trebuie să ne pregătim clienţii care nu sunt întotdeauna receptivi la noile tehnologii.

Mediul natural: factorul ce ne determină numărul de vizitatori prezenţi la târg.

Mediul legislativ şi politic: la târg pot participa doar fime ce se încadrează în tematica acestui eveniment şi care trebuie să îndeplinească anumite cerinţe.

Preview document

Târg de Tipar și Semnalistică - Pagina 1
Târg de Tipar și Semnalistică - Pagina 2
Târg de Tipar și Semnalistică - Pagina 3
Târg de Tipar și Semnalistică - Pagina 4
Târg de Tipar și Semnalistică - Pagina 5
Târg de Tipar și Semnalistică - Pagina 6
Târg de Tipar și Semnalistică - Pagina 7
Târg de Tipar și Semnalistică - Pagina 8
Târg de Tipar și Semnalistică - Pagina 9
Târg de Tipar și Semnalistică - Pagina 10
Târg de Tipar și Semnalistică - Pagina 11
Târg de Tipar și Semnalistică - Pagina 12
Târg de Tipar și Semnalistică - Pagina 13
Târg de Tipar și Semnalistică - Pagina 14
Târg de Tipar și Semnalistică - Pagina 15
Târg de Tipar și Semnalistică - Pagina 16
Târg de Tipar și Semnalistică - Pagina 17

Conținut arhivă zip

  • Targ de Tipar si Semnalistica.docx

Te-ar putea interesa și

Tehnici promoționale - participarea la târgul digital Print and Sign 2010

1. Analiza preliminara a produsului Artis Design Birotica este prezenta pe piaţa din Iaşi din anul 2005, valorile firmei fiind satisfacerea...

Ai nevoie de altceva?