Tehnici promoționale - Mon Jardin

Proiect
6/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 6 în total
Cuvinte : 720
Mărime: 161.11KB (arhivat)
Publicat de: Cornel Varga
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: A.Monoranu
Proiectul fost prezentat in cadrul Facultatii Alexandru Ioan Cuza La specializarea Marketing

Extras din proiect

Restaurantul "Mon Jardin", va invita sa savurati, într-un cadru intim si linistit, în acordurile subtile ale muzicii ambientale, preparate din bucataria frantuzeasca, pregatite de bucatari francezi, si specialitati românesti.

Puteti apela la restaurantul "Mon Jardin" si pentru servicii de catering cu specialitati de bucatarie, cofetarie si patiserie.

Restaurantul "Mon Jardin" va sta la dispozitie pentru organizarea de mese festive, cocktail-uri, mese de afaceri sau de familie, livrari la domiciliu etc.

Bucatarii de top ai restaurantului "Mon Jardin" va vor delecta cu numeroase specialitati din bucataria franceza si mâncare traditionala româneasca, inclusiv mici preparati dupa reteta proprie.

Pe lânga preparatele din meniul standard, puteti opta pentru meniul de afaceri, meniul zilei sau specialitatea zilnica a bucatarului.

Produsele livrate sunt bine impachetate si pastrate la o anumita temperatura pentru ca mancare asa ajunga la destinatie proaspata si cu acelasi gust.

Pentru comenzii sunati la 021-222.12.59.

MON JARDIN specific frantuzesc si romanesc Livrari la domiciliu va invita sa savurati, într-un cadru intim si linistit preparate din bucataria frantuzeasca, pregatite de bucatari francezi, si specialitati românesti. Catering cu specialitati de bucatarie, cofetarie si patiserie. Situat în Bucuresti, pe b-dul Banu Manta, nr. 25, sector 1, lânga Primaria Sectorului 1.

Stabilire obiectiv:

Pentru cresterea vânzarilor în anul 2007 cu 15 % în comparatie cu anul trecut si pentru fidelizarea clientilor Mon Jardin si-a propus sa realizeze un program de continuitate.

Strategie:

Una din strategiile folosite pentru atragerea clientilor de catre restaurantul Mon Jardin a fost un program de continuitate ce prevedea ca la cea dea 4-a masa comandata acasa clientii beneficiau de livrare gratuita si de un card de fidelitate. Tot pentru atragerea clientilor si pentru a-i fideliza Mon Jardin a folosit un program, pentru fiecare sezon în parte, potrivit caruia la orice masa comadata acasa se oferea câte o sticla de vin special corespunzator anotimpurilor anului pentru o masa gustoasa, si anume:

Dovada:

Pentru a beneficia de aceasta livrare gratuita, card de fidelitate si sticla de vin, clientul trebuie sa prezinte un card ce îl reprezinta drept client fidel al restaurantului Mon Jardin ce îl primeste de la cea dea 4 masa comandata acasa. Aceast card este valabil timp de un an de zile.

Structura programului:

Programul se va desfasura foarte simplu. În momentul în care clientii vor comanda pentru

prima la începutul programului, vor primi cardul de fidelitate prezentat mai sus

Persoana care livreaza va oferi cardul cu imaginea unei comenzi reprezentative Mon Jardin;

Aceasta va fi aplicata pe spatiul rezervat cardului;

Cel care livreaza va semna de fata cu clientul;

Preview document

Tehnici promoționale - Mon Jardin - Pagina 1
Tehnici promoționale - Mon Jardin - Pagina 2
Tehnici promoționale - Mon Jardin - Pagina 3
Tehnici promoționale - Mon Jardin - Pagina 4
Tehnici promoționale - Mon Jardin - Pagina 5
Tehnici promoționale - Mon Jardin - Pagina 6

Conținut arhivă zip

  • Tehnici Promotionale - Mon Jardin.doc

Alții au mai descărcat și

Plan de Marketing - Deschiderea unui Restaurant

SCURTA INTRODUCERE Motto : A mânca diferit este întotdeauna ceea ce cautam când împingem usa unui restaurant O conjunctura acceptabila, o reala...

Plan de Afaceri - Restaurant

ALEGEREA DOMENIULUI DE MARKETING În economia de piaţă, esenţial pentru succesul unei firme este gradul de stăpânire al acesteia asupra...

Plan de Afaceri și Promovare la un Restaurant

ANALIZA CONTEXTULUI ŞI A PIEŢEI Turismul de afaceri începe să devină în ultimul timp o realitate urbană, înfiinţându-se companii şi firme care...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Ai nevoie de altceva?