Planificare Campanie Anti-Criza

Proiect
7/10 (1 vot)
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 11 în total
Cuvinte : 1357
Mărime: 251.29KB (arhivat)
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

SCURTA PREZENTARE

Primaria Municipiului Iasi, ca membra a Asociatiei Muncipalitatilor din Romania are ca viziune satisfactia permanenta a clientilor, a angajatilor, apreciati ca si colaboratori si a societatii civile, urmarind sa devina un lider regional si national.

Obiective:

• optimizarea utilizarii resurselor financiare avand la baza taxele si impozitele locale si de furnizare de servicii,

• existenta permanenta in preajma clientului actual si potential si cresterea gradului de responsabilitate/ promptitudine vis-à-vis de CLIENT.

• dezvoltarea unei strategii de formare, educare si de responsabilizare a personalului municipalitatii, in ideea atragerii lor permanente spre interesele societatii.

Evenimente organizate:

- „Sarbatorile Iasului”

- „Librex 2010- targul international de carte”

- „Targul National de Ceramica Traditionala CUCUTENI 5000”

Primaria Municipiului Iasi a fost acuzata de locuitorii orasului ca nu a reabilitat strazile din oras. Din cauza zapezilor din aceasta iarna, calitatea soselelor a avut de suferit, iar odata cu cresterea temperaturilor soselele au avut si mai mult de suferit. Incepand cu data de 24 martie 2011 s-au inmultit sesizarile primite pe aceasta tema, soferii fiind nemultumiti in primul rand de faptul ca masinile au fost avariate din aceasta cauza. Cele mai afectate zone sunt zonele Tatarasi si zona Bazarului (pozele sunt la sectiunea Anexe). O alta cauza este reprezentata si de lucrarile efectuate de SC APAVITAL SA la reteaua de alimentare cu apa, si pe care societatea, care se ocupa cu asfaltarile, nu le-a acoperit (pozele sunt la sectiunea Anexe) .

PLAN DE COMUNICARE

Scopul acestei campanii este de a imbunatati imaginea primariei in randul cetatenilor si de a-i face pe acestia sa constientizeze situatia economica in care se afla Romania, implicit orasul Iasi si asupra lipsei de fonduri pentru reabilitarea strazilor.

Obiective:

- Lansarea unei campanii de imagine, pe parcursul a 6 luni pentru obtinerea unei imagini favorabile a primariei, in randul locuitorilor orasului Iasi;

- Realizarea unui sondaj de opinie oficial, in randul soferilor ieseni, dupa campania anti criza;

- Despagubirea proprietarilor de autoturisme care si-au avariat masinile din cauza starii drumurilor;

- Atragerea de fonduri suplimentare de la bugetul statului;

Publicul principal vizat de aceasta campanie este reprezentat de cetatenii orasului Iasi, posesori de autovehicule, carora le-au fost produse prejudicii din cauza starii drumurilor.

Publicul secundar este reprezentat atat de mass-media, care ar putea ajuta la imbunatatirea imaginii primariei, cat si de edilii orasului pentru a atrage mai multe fonduri de la bugetul statului.

Ideea de baza a campaniei este ca primaria Iasului face toate eforturile pentru a reabilita strazile orasului.

Mesajul pentru publicul principal este: “Primaria Iasului este alaturi de voi” prin prisma faptului ca doreste o obtinere de fonduri suplimentare pentru reasfaltarea strazilor, dar si pentru ca se doreste despagubirea celor afectati.

Mesajul pentru publicul secundar: “Ajutati la modernizarea infrastructurii Iasului”. Edilii orasului trebuie sa realizeze o prioritizare a proiectelor si sa aloce venituri suplimentare acestei probleme.

Releele de informare utilizate vor fi:

o Presa scrisa: exemple: articole de informare privind despagubirea cetatenilor, stadiul campaniei, parerea cetatenilor vizati;

o Presa audiovizuala si mediul electronic: radio, TV, internet (spoturi de informare a cetatenilor);

Preview document

Planificare Campanie Anti-Criza - Pagina 1
Planificare Campanie Anti-Criza - Pagina 2
Planificare Campanie Anti-Criza - Pagina 3
Planificare Campanie Anti-Criza - Pagina 4
Planificare Campanie Anti-Criza - Pagina 5
Planificare Campanie Anti-Criza - Pagina 6
Planificare Campanie Anti-Criza - Pagina 7
Planificare Campanie Anti-Criza - Pagina 8
Planificare Campanie Anti-Criza - Pagina 9
Planificare Campanie Anti-Criza - Pagina 10
Planificare Campanie Anti-Criza - Pagina 11

Conținut arhivă zip

  • Planificare Campanie Anti-Criza.doc

Ai nevoie de altceva?