Comunicarea într-o unitate de cazare - Cabana Vadul Crișului

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Turism
Conține 1 fișier: ppt
Pagini : 34 în total
Mărime: 5.88MB (arhivat)
Publicat de: Coralia Florea
Puncte necesare: 6
MINISTERUL EDUCAŢIEI, CERCETĂRII ŞI INOVĂRIIUNIVERSITATEA DIN ORADEAFACULTATEA DE ŞTIINŢE ECONOMICE SPECIALIZAREA: EAATIO FORMA DE ÎNVĂŢĂMÂNT: ZI

Extras din proiect

Zona turistică Vadul Crişului Vadu Crişului se aflã într-o zonã turisticã deosebitã, aici se aflã Defileul Crişului Repede, Peştera şi Cascada Vadu Crişului, Lacul de acumulare de la Barajul Vad. În aceastã zonã se poate practica alpinismul şi rafting-ul, având condiţii ideale.

Tot ca şi punct de atracţie turisticã se poate menţiona şi Casa Zmãului sau Vama Sãrii - o micã construcţie din piatrã, situatã pe malul drept al Crişului Repede, în defileul de la Vad. Aici se spune cã a fost în secolul al XIII-lea locul unde se vãmuia sarea transportatã cu plutele spre Ungaria.

De asemenea, în comuna Vadu Crişului s-au pãstrat obiceiurile vechi legate de mesteşugul olãritului.

Vadu Crişului se aflã aşezat pe drumul european E60, la o distanţã de 50 Km de oraşul Oradea şi la 100 Km de oraşul Cluj-Napoca, tot prin comunã mai trece şi calea feratã Oradea-Cluj-Napoca linie de circulaţie internaţionalã.

Facilitãţi cazare :

Loc de joacã

Fax

Grãtar/barbeque

Masã de ping-pong

TV în living

Parcare

Bar

Restaurant

Plata cu cardul

Grãdinã/curte

ATV

Internet wireless

Facilitãţi camere :

Camere cu balcon

Camere cu TV

Baie in camera

Scopul nostru

În data de 10.12.2010 vom redeschide cabana Vadu Crişului, în urma amenajării şi extinderii acesteia.

Datorită faptului că această cabană a fost închisă o perioadă bună de timp numărul turiştilor în zonă a scăzut semnificativ, iar pentru atragerea acestora şi chiar fidelizarea lor, am hotărât ca pe lângă amenajarea acesteia să creem un program special de petrecere a timpului liber cu ajutorul unui personal bine instruit. Astfel vor realiza o legătură şi o bună comunicare între noi şi turiştii.

Unde este localizată? Cabana Vadu Crişului este localizată la circa 50 m de peştera Vadu Crişului, des vizitată de speologi şi turişti. Accesul la cabana Vadu Crişului se face cu trenul sau pe jos în drumeţie. Personalul Oradea-Cluj-Napoca opreşte în halta-peştera Vadul Crişului de unde trebuie să se treacă peste un pod urmărindu-se poteca către peştera şi cabana Vadu Crişului . Cabana Vadu Crişului se află în comuna Vadu Crişului, judeţul Bihor, pe strada Principală nr. 2 . Am creat şi un blog pentru promovarea cabanei: http://vaducrisului.wordpress.com/, adresă ce conţine mai multe detalii şi date de contact.

Cum ne vom face publicitate?

În primul rând am realizat un comunicat de presă care să ne promoveze cabana şi să atragă cât mai mulţi iubitori ai sporturilor extreme. Pe lângă acest comunicat de presă punem la dispoziţia clienţilor un pliant care ne va defini programul turistic, fiind menit să creeze o imagine pentru cei care îl vor vizualiza. Pentru atragerea unei clientele mai numeroase am optat pentru difuzarea unui spot publicitar la un radio local ce va fi difuzat de 10 ori pe zi, timp de 3 luni. Cu ocazia realizării unor numeroase târguri şi expoziţii din oraş vom participa şi noi pentru a ne face cunoscuţi şi căutaţi, şi pentru a avea ocazia să distribuim cât mai multe pliante şi broşuri.

Ca o primă idee pentru a ne apropia şi comunica cât mai mult cu turiştii noştrii vom veni în întâmpinarea acestora cu un mic program de activităţi care va fi amplasat la intrarea în cabană sub forma unui panou, iar fiecare turist are dreptul de a-şi alege tipul de activitate la care doreşte să participe prin bifarea lor. Astfel ne va fi mult mai uşor să organizăm petrecerea timpului liber a turiştilor, iar aceştia nu se vor plictisii nici măcar un minut.

Panoul va conţine următoarele activităţi:

1) Trekking;

2) Rafting;

3) Caiac canoe;

4) Caiaking;

5) Bungee jumping;

6) Ture cu ATV-ul;

7) O zi în Adventure Park;

8) Olărit;

9) Tir cu arcul

10) Alpinism.

Conținut arhivă zip

  • Comunicarea Intr-o Unitate de Cazare - Cabana Vadul Crisului.ppt

Ai nevoie de altceva?