Carpatica - principalele tipuri de asigurări

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Asigurări
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 8 în total
Cuvinte : 2394
Mărime: 29.76KB (arhivat)
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Simion Alexandra
Principalele tipuri de asigurari- Carpatica

Extras din referat

Tipuri de asigurari

Carpatica asigurari prezintă garanţia calităţii serviciilor unei companii puternice şi stabile reasigurate de companii de prim rang MUNICH RE, SIRIUS şi LLOYDS SYNDICATES. Toate acestea sporesc capacitatea de subscriere şi protecţiei portofoliului de asigurări. Rating-urile A- şi A+ oferite de Agenţia Standard & Poors reasigurătorilor noştri, oferă o securitate financiară puternică.

Prin programul de reasigurare urmărim dispersia riscurilor majore prin plasarea lor în reasigurare astfel încît prin stabilitate şi capacitatea financiară să onorăm cu promtitudine cererile dumneavoastra.

PRINCIPALELE PORTOFOLII INCLUSE ÎN REASIGURARE SUNT:

asigurări Casco

asigurarea bunurilor contra incendiilor şi altor calamităţi

asigurarea Cartea Verde

asigurarea Malpraxis

asigurarea de răspundere profesională a medicilor

asigurarea medicală de călătorie (excedent daună)

Medicale de calatorie

Carpatica asigurari:oferă mai mult decât cardul european de sănătate!

• pentru că e cel mai bun partener de voiaj dacă pleci din ţară în scop turistic, lucrativ sau de afaceri

• oferă cele mai bune servicii de îngrijiri medicale în caz de:

accidente survenite fără voia Asiguratului

suferinţe sau boli care se manifestă neprevăzut

prestaţiile medicale furnizate de clinici private sau publice

• are deschidere către toate statele lumii

• se obţine pe loc şi necondiţionat

• prima de asigurare se achită anticipat şi integral la încheierea contractului.

Carpatica asigurari pune la dispoziţia asiguraţiilor serviciul non-stop de asistenţă care preia cazul, conduita de urmat şi organizeaza furnizarea serviciilor acoperite prin asigurare.

MedicASIST

MedicASIST oferă soluţii de calitate tuturor problemelor de sănătate ce pot apărea în viaţa de zi cu zi, oferind acces la un sistem de îngrijire ce promoveză prevenţia, astfel încât riscurile de îmbolnăvire să fie minime.

MedicASIST poate avea un caracter colectiv sau individual, constituindu-se într-un avantaj semnificativ la pachetul salarial oferit angajaţiilor, aceştia beneficiind şi de deductibilitatea prevăzută de Codul Fiscal.

Se oferă servicii medicale în regim ambulatoriu, de spitalizare, asistenţă medicală de urgenţă şi transport sanitar precum si servicii farmaceutice. Toate acestea sunt îmbinate astfel:

planul A- Srandard

planul B- Extins

planul C- Extra

MedicASIST oferă acces la tehnici de vîrf, la cele mai moderne echipamente şi proceduri medicale puse la dispoziţia asiguraţiilor de clinici de renumite care vor asigura refacerea cât mai urgentă.

Important!

• Reduceri de primă în funcţie de frecvenţa de plată a primei de asigurare şi de numărul de persoane primite în asigurare.

• Servicii profesionale prestate de clinici de renume din România.

Asigurari de accidente si boala

Se adresează tuturor celor cărora le este afectată integritatea corporală.

În caz de deces, invaliditate permanentă sau totală, spitalizare, cheltuieli medicale, intervenţie chirugicală, boli profesionale sau incapacitate temporală de muncă.

Carpatica asigurari. pune la dispoziţia Dvs. asigurarea individuală sau colectivă (pentru angajaţi, sportivi, călători, persoane din autovehicul).

Cei care apelează la acest serviciu beneficiază de protecţia prin asigurare cu valabilitate în ţară şi străinătate pe timpul desfăşurării unor activităţi sau 24 de ore din 24.

Avantajele sunt:

• reducerile de primă pentru plata integrală a primei

• reduceri în funcşie de numărul persoanelor asigurate

• încheierea asigurării pentru activităţi seyoniere sau cu un grad ridicat de risc pe durate mai scurte de 3 luni, începând cu o zi.

Casco

Carpatica Asigurari acorda despagubiri pentru pagube produse autovehiculelor asigurate cauzate de:

- loviri, izbiri, ciocniri cu alte autovehicule sau cu orice alte corpuri mobile sau imobile aflate în afara sau în interiorul autovehiculului, derapari, rasturnari si alte asemenea.

- incendiu, traznet, explozie (inclusiv a rezervorului de carburanti) chiar daca acestea nu au fost urmate de incendiu, sau pagube provocate de fenomene naturale.

- furt.Suplimentar se decontează cheltuielile de transport al autovehiculului avariat la cea mai apropiată unitatea service.

Detalii :

1. Se asigură autovehiculele înmatriculate în Romania precum şi neînmatriculate care dar care circulă pe drumurile publice (maşini şi utilaje cu destinaţie specială), proprietate a asiguratului sau faţă de care acesta dovedeşte un interes asigurabil. De asemenea se asigură remorcile, semiremorcile sau ataşele tractate de acestea precum şi echipamentele suplimentare (aparate radio, casetofoane) montate pe autovehiculele asigurate

2. Suma asigurată reprezintă valoarea reală a autovehiculului care se determină pe baza valorii din nou a acestuia din care se scade uzura în raport cu vechimea lui.

Asigurarea cladirilor,constructiilor si a continutinutului

Carpatica Asig - acoperă riscurile provocate de calamităţi naturale şi cauze accidentale precum şi de furt prin efracţie, acte de tălhărie şi vandalism.

Detalii : Asigurarea oferita se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice, care detin, cu orice titlu legitim, cladiri si/sau bunuri aflate atat in mediul urban cat si in mediul rural.

Preview document

Carpatica - principalele tipuri de asigurări - Pagina 1
Carpatica - principalele tipuri de asigurări - Pagina 2
Carpatica - principalele tipuri de asigurări - Pagina 3
Carpatica - principalele tipuri de asigurări - Pagina 4
Carpatica - principalele tipuri de asigurări - Pagina 5
Carpatica - principalele tipuri de asigurări - Pagina 6
Carpatica - principalele tipuri de asigurări - Pagina 7
Carpatica - principalele tipuri de asigurări - Pagina 8

Conținut arhivă zip

  • Carpatica - Principalele Tipuri de Asigurari.doc

Alții au mai descărcat și

Asigurarea Bunurilor în Transporturile Terestre și Aeriene

1.1 Consideratii generale asupra asigurarii Problemele asigurarii sunt abordate, dupa caz, sub aspect juridic, economic sau finanaciar....

Particularitățile și căile de perfecționare a contabilității veniturilor în organizațiile de аsigurări

INTRODUCERE Actualitatea temei. Asigurarea reprezintă un sistem de relaţii, ce cuprinde protejarea intereselor personale şi patrimoniale ale...

Asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto - dosar de daună

INTRODUCERE Asigurarea de raspundere civila auto constituie un subiect de interes general datorita faptului ca este obligatorie. Proiectul isi...

Exprimarea și supravegherea solvabilității societăților de asigurări

I. SOLVABILITATEA ASIGURATORILOR Atat cadrul legal, cat si calitatea activitatilor desfasurate de catre societatile de asigurari, impun ca acestea...

Proiect de practică de specialitate - F.A.T.A. Asigurări

Un aspect esenţial în viaţa şi evoluţia omului, încă din cele mai vechi timpuri l-a constituit grija faţă de viitor, teama combinată cu precauţia...

Piața asigurărilor în România

Cap I-Istoric al asigurarilor in Romania Desfasurata de aproximativ 120 de ani pe teritoriul tarii noastre activitatea societatilor de asigurare a...

Asigurarea Medicală pentru Călătorii în Străinătate

CAPITOLUL I ASIGURAREA COMPLEXĂ PENTRU CĂLĂTORII ÎN STRĂINĂTATE REALIZATĂ DE SC “CARPATICA ASIG” SĂ 1.1. Scurt istoric despre SC „CARPATICA ASIG”...

Contabilitatea veniturilor și cheltuielilor societăților de asigurări

CONTABILITATEA VENITURILOR SI CHELTUIELILOR SOCIETATILOR DE ASIGURARI 1.Aspecte teoretice privind veniturile si cheltuielile societăţilor de...

Te-ar putea interesa și

Informațiile contabile și deciziile privind costurile cu reparațiile pentru terți la SC Capital Auto SRL

Introducere Externalizarea a cunoscut o expansiune tot mai mare în ultimii zece ani şi va spori în continuare ca fiind “un drum obligatoriu”...

Guvernanță corporativă și performanță bancară

Introducere Lucrarea de față își propune să prezinte cele mai importante aspecte teoretice și practice cu privire la importanța guvernanței...

Potențial natural al României

ARGUMENT Turismul este ansamblul relatiilor si faptelor constituite din deplasarea si sejurul persoanelor pentru care locul de sejur nu este nici...

Ai nevoie de altceva?