Mirciote Perla Star SRL- Complex Aristrocratos

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: pdf
Pagini : 6 în total
Cuvinte : 1256
Mărime: 210.32KB (arhivat)
Publicat de: Zoe T.
Puncte necesare: 6
Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica
Academia de Studii Economice, Bucuresti
Materie: economia si gestiunea riscurilor

Extras din referat

- Prezentați în 2-4 pagini situația afacerii / întreprinderii analizate utilizând informațiile disponibile pe site-urile web, în reviste, presă, etc. Precizați de fiecare dată și sursa acestora. Selectați informațiile necesare analizei pe care urmează să o realizați, astfel încât din acestea să rezulte concluziile obținute.

- Descrierea companiei:

- Domeniu de activitate:

Compania activeaza in domeniul restaurantelor, oferind servicii de organizare pentru diverse evenimente precum: logodne, nunti, botezuri, majorate, banchete, aniversari; atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice. De asemenea, compania ofera si servicii de cazare, insa acestea sunt intr-un numar relativ scazut, iar activitatea principala a firmei este din domeniul de restaurante. Compania a fost infiintata in anul 2000, conform datelor afisate pe listefirme.ro.

- Pozitionarea geografica:

Complexul Aristrocratos este situat in Romania, judetul Constanta, zona Perla, aproape de satul de vacanta, iar sediul firmei se regaseste in Judetul Constanta, loc. Constanta, str. Stefan cel Mare.

- Cifra de afaceri:

Fig. 1 Graficele cifrei de afaceri si a profitului net. Sursa: listafirme.ro

In Fig. 1 putem observa atat evolutia cifrei de afaceri, cat si evolutia profitului net; cifra de afaceri a inregistrat valoarea minima in anul 2011, respectiv valoarea maxima in anul 2018; ambii indicatori reprezentati in grafic au atins valoarea maxima in anul 2018. De asemenea, conform listafirme.ro, compania a atins cel mai mare nivel al datoriilor in anul 2011, aproximativ 7mil de lei, in acel an compania a facut investitii importante in active imobilizate, ceea ce se poate observa si in rubrica activelor imobilizate.

- Furnizori:

Printre furnizorii companiei putem enumera: SELGROS, DEDEMAN, JYSK, JUMBO, METRO, UPC, RAJA, ENEL, DIGI.

- Clienti:

Printre clientii companiei putem enumera atat persoane fizice, cat si persoane juridice care au nevoie de serviciile oferite de catre firma SC MIRCIOTE PERLA STAR SRL: organizare de evenimente precum nunti, botezuri, logodne, majorate, conferinte, sarbatori,etc.

- Angajati:

Putem enumera angajati cu contracte cu norma intreaga si perioada nedeterminata: in cadrul companiei lucreaza 2 administratori, o contabila, o receptionera, un sef de sala, un sef bucatar, 5 bucatari, 5 ajutori de bucatari si 2 femei de serviciu, dar si persoane cu alt tip de contract: part-time sau zilieri, aici se includ angajatii care au deja un loc de munca in alta parte si lucreaza in cadrul companiei, pe functii de colaboratori, pentru un venit suplimentar sau studentii/elevii care urmeaza studii.

- Parteneri:

Printre partenerii companiei putem enumera diverse firme care se ocupa cu aranjarea barului de fructe si prajituri: DOLCESSA ; organizarea evenimentelor: NIKKI EVENTS

- Investitori:

Compania este sustinuta de cei 4 asociati ai acesteia, fiecare asociat detinand un procent de 25% din valoarea companiei si contribuind in proportie de 25% la investitii.

- Responsabilitate sociala:

Responsabilitatea sociala a firmei este aceea de a nu polua mediul inconjurator prin aruncarea deseurilor in spatiile interzise si prin lipsa initiativei de reciclare.

Preview document

Mirciote Perla Star SRL- Complex Aristrocratos - Pagina 1
Mirciote Perla Star SRL- Complex Aristrocratos - Pagina 2
Mirciote Perla Star SRL- Complex Aristrocratos - Pagina 3
Mirciote Perla Star SRL- Complex Aristrocratos - Pagina 4
Mirciote Perla Star SRL- Complex Aristrocratos - Pagina 5
Mirciote Perla Star SRL- Complex Aristrocratos - Pagina 6

Conținut arhivă zip

  • Mirciote Perla Star SRL- Complex Aristrocratos.pdf

Alții au mai descărcat și

Elaborarea bilanțului contabil și analiza acivității prin prisma unor indicatori economico-financiari

1. Introducere 1.1. Obligativitatea intocmirii bilantului contabil Bilantul contabil este un raport financiar-contabil de sinteza prin care se...

Mediul extern al SC Agdesy SRL - oportunități și restricții

Analiza macro-mediului intreprinderii Studiul macro-mediului intreprinderii permite depasirea orizontului mediului concurential deoarece...

Întreprinderea în era globalizării

In era globalizarii, specialitii in domeniu vorbesc despre “intreprinderea digitala”, “intreprinderea virtuala” sau “intreprinderea mileniului...

România în ecuația integrării europene

Reforme institutionale si politice in U.E. inaintea procesului de largire. Actuala forma de organizare ce cuprinde 15 tari membre nu mai...

Ai nevoie de altceva?