Plan de afacere - SC Click Pizza SRL

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 13 în total
Cuvinte : 3195
Mărime: 119.24KB (arhivat)
Publicat de: Astrid Marcu
Puncte necesare: 7

Cuprins

  1. Rezumat 2
  2. I. Descrierea afacerii, misiunea și obiectivele 3
  3. II. Afacerea și produsul 4
  4. III. Planul de Marketing 6
  5. IV. Planul operațional 8
  6. V. Managementul și personalul 9
  7. VI. Analiza SWOT și Riscurile întreprinderii 10

Extras din referat

Rezumat

În zilele noastre, pizza este mâncarea preferată a tinerilor. Populaţia contemporană alege acest produs pentru a oferi familiei sau prietenilor o masă gustoasă economisind bani şi timp.

Idea afacerii noastre rezultă din cercetările pieţei locale. Este o idee relativ simplă, bună, care poate fi pusă relativ uşor în aplicare. Conform studiilor efectuate, piața pe care va activa intreprinderea este o piață în creștere, caracterizată printr-o cerere puternică pentru astfel de produse. Segmentul țintă e reprezentat în principal de persoanele cu varsta între 16-45 ani.

S.R.L. „Click Pizza” a fost înfiinţată cu scopul desfăşurării activităţii de producere, activitatea de bază fiind producerea pizzei şi livrarea acesteia la domiciliul clientului.

Obiectivul nostru este să satisfacem cât mai bine nevoile clienților, prin oferirea pizzei după o rețetă unica italiană, cu gusturi diferite şi specifice, din condimente proaspete şi neobişnuite, fabricate din materii prime pur ecologice.

Vor exista mai multe tipuri de pizza, clientul având posibilitatea să comande orice fel de pizza la preț accesibil, începând de la 17 de lei. Prețul pizzei va fi mai mic sau egal cu prețurile de pe piață, însă calitatea produsului nostru va fi net superioară.

Investiţia necesară este de 45 000 lei, aceasta sumă va fi folosită pentru procurarea utilajelor de producție, mobilierului și materiei prime necesare.

S.R.L. „Click Pizza” va fi amplasată în sectorul 6 al Bucureștilui, întrucat în urma unui studiu facut, s-a concluzionat că zona reprezintă o bună piață de desfacere pentru afacerea noastră.

Fiind un produs foarte solicitat credem că şansele de reuşită a afacerii noastre sunt foarte mari. Riscurile sunt semnificative, deoarece pe piaţa ţintă există deja concurenţi putenici, dar prin selectarea personalului calificat şi a furnizorilor de încredere, întreprinderea noastră se va încadra cu success pe piaţa oraşului București.

Activitatea economică a firmei S.R.L. „Click Pizza” va fi orientată spre producerea pizzei şi livrarea la domiciliu.

I. Descrierea afacerii, misiunea şi obiectivele

Întreprinderea S.R.L. ,, Click Pizza” a fost fondată la data de 08.01.2016 prin certificatul de înregistrare nr. X, la Camera Comerțului. Sediul intreprinderii se află pe adresa: str. Moinești nr. 20, sector 6, București.

Întreprinderea este o societate cu răspundere limitată şi face parte din categoria întreprinderilor mici. Întreprinderea este proprietatea a 2 membri asociaţi.

Tabelul 1.1. Fondatorii și Capitalul Social al S.R.L. „Click Pizza”

Nr. Numele Fondatorului Cota Parte, % Suma, lei

1 Tudoran Gabriela 50 % 22.500

2 Tudoran George 50 % 22.500

TOTAL 100 % 45.000

Întreprinderea a fost fondată cu scopul de a desfăşura activitatea de producție, activitatea axandu-se pe producerea pizzei şi livrarea acesteia la domiciliul clientului.

Misiunea întreprinderii constă în satisfacerea necesităţilor populaţiei cu produse alimentare (pizza) şi desfășurarea activității de antreprenoriat pentru realizarea intereselor sociale şi economice ale membrilor asociaţi pe baza beneficiului obţinut.

Obiectivele întreprinderii S.R.L. „Click Pizza” sunt următoarele:

De a cuceri piața regională de consum al produselor pizza timp de 3 ani;

Lărgirea clientelei și îmbunătățirea imaginii întreprinderii, prin utilizarea produselor autohtone și tehnologiilor performante de producere a pizzei;

De a asigura obținerea venitului din producerea și realizarea pizzei de calitate înaltă, suficient pentru dezvoltarea afacerii şi achitarea în termenii stabiliţi a creditului.

Pentru realizarea obiectivelor propuse întreprinderea va practica următoarele genuri de activitate:

• Producerea şi realizarea la comandă a pizzei;

• Livrarea pizzei la domiciliu.

Preţul pizzei, precum şi preţul livrării va fi acceptabil.

Preview document

Plan de afacere - SC Click Pizza SRL - Pagina 1
Plan de afacere - SC Click Pizza SRL - Pagina 2
Plan de afacere - SC Click Pizza SRL - Pagina 3
Plan de afacere - SC Click Pizza SRL - Pagina 4
Plan de afacere - SC Click Pizza SRL - Pagina 5
Plan de afacere - SC Click Pizza SRL - Pagina 6
Plan de afacere - SC Click Pizza SRL - Pagina 7
Plan de afacere - SC Click Pizza SRL - Pagina 8
Plan de afacere - SC Click Pizza SRL - Pagina 9
Plan de afacere - SC Click Pizza SRL - Pagina 10
Plan de afacere - SC Click Pizza SRL - Pagina 11
Plan de afacere - SC Click Pizza SRL - Pagina 12
Plan de afacere - SC Click Pizza SRL - Pagina 13

Conținut arhivă zip

  • Plan de afacere - SC Click Pizza SRL.docx

Alții au mai descărcat și

Plan de afacere - Cofetăria Magic

1. Prezentarea generala a firmei 1.1 Istoricul firmei Cofetaria Magic a fost infiintata la 25.10.1999, cu un capital social integral de...

Plan de afaceri al înființării unei noi societăți comerciale

ARGUMENTARE Am ales tema “Planul de afaceri a unei societati comerciale” deoarece intentionez ca in viitorul apropiat sa-mi infiintez o firma....

Jolidon - Studiu de Caz

S.C. Jolidon Import-Export SRL are ca obiect de activitate producerea si comercializarea lenjeriei intime si a costumelor de baie. Firma Jolidon...

Idee de afacere - cărți personalizate educative

Nu tăiați aripile copiilor, lăsați-i să zboare… Trăim într-o lume invadată de non-valori, în care este ușor să te pierzi nu doar ca ființă...

Analiză de piața - societatea SC Pizza Amir SRL

Producerea si livrarea la domiciliu a pizzei. Telefon de contact : 0335.402.818 Mobil : 0740.924.731 Adresa : Str. Republicii, nr. 377...

Mediul extern al SC Agdesy SRL - oportunități și restricții

Analiza macro-mediului intreprinderii Studiul macro-mediului intreprinderii permite depasirea orizontului mediului concurential deoarece...

România în ecuația integrării europene

Reforme institutionale si politice in U.E. inaintea procesului de largire. Actuala forma de organizare ce cuprinde 15 tari membre nu mai...

Ai nevoie de altceva?