Prezentare restaurant Blue Acqua Galați

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 5 în total
Cuvinte : 783
Mărime: 388.76KB (arhivat)
Publicat de: Andrei L.
Puncte necesare: 4
Galati

Extras din referat

Blue Acqua este un restaurant cu specific pescăresc ce s-a înființat la inițiativa a doi prieteni, Lepădatu Daniel și Drăgan Sorin, unde îi invită pe clienții lor la o experiență culinară unică, îmbibată cu o arhitectură fluidă, plină de lumină și transparență.

Terasa centrală a restaurantului oferă o intimitate, ce elimina separarea de spațiul interior și cel exterior.

Proprietarii au profitat de bogăția peștelui sălbatic de apă dulce și au deschis trei restaurante ( Galați, Iași și Constanța), unde au adăugat în meniul lor, rețete clasice și tradiționale, originale și inovative, ce mai apoi le-au combinat cu alte produse bio.

Restaurantul Blue Acqua este amplasat pe faleza superioară a Dunării, în municipiul Galați, pe Bulevardul Marea Unire, nr 75.

Acest local prezintă un restaurant interior cu o capacitate de 100 de persoane (15 mese) și o terasă exterioară cu o capacitate de 80 de persoane (20 mese). Capacitatea totală a restaurantului fiind de 180 de persoane.

Meniul este unul variat, atât pentru iubitorii de pește, cât și pentru cei vegani sau consumatori de porc, vită și pui.

Meniul conține:

- Meniu vegan/ de post

- Gustări reci

- Platouri aperitiv

- Gustări calde

- Feluri de bază- pește

- Feluri gătite din pește

- Paste

- Paella

- Grill

- Pește de sezon

- Salate

- Specialități din carne

- Garnituri și sosuri

- Desert

Tarifele practicate sunt puțin mai ridicate, având în vedere și calitatea produselor oferite, însă sunt accesibile tuturor clienților restaurantului. De exemplu, o porție 210 grame de salată de icre de știucă are un preț de 42 lei, o ciorbă de storceag 25 lei, saramură de crap cu mămăliguță și mujdei are un preț de 27 lei, platourile pe bază de pește încep de la 49 lei, iar un mușchi de vită la grătar la 72 lei. Tarifele pot fi vizualizate atât in meniurile din incinta restaurantului, cât și online pe site-ul restaurantului www.blueacqua.ro/ sau prin intermediul aplicațiilor de livrare.

Alte servicii oferite de restaurantul Blue Acqua Galați sunt servicii de livrare preparate la domiciliu, atât telefonic, cât și prin intermediul aplicațiilot Takeaway, Foodpanda, Glovo sau Tazz by Emag. De asemenea, restaurantul pune la dispoziția clienților închirierea spațiului pentru nunți, botezuri, parastase sau orice alte întâlniri cu prietenii sau de business.

Preview document

Prezentare restaurant Blue Acqua Galați - Pagina 1
Prezentare restaurant Blue Acqua Galați - Pagina 2
Prezentare restaurant Blue Acqua Galați - Pagina 3
Prezentare restaurant Blue Acqua Galați - Pagina 4
Prezentare restaurant Blue Acqua Galați - Pagina 5

Conținut arhivă zip

  • Prezentare restaurant Blue Acqua Galati.docx

Alții au mai descărcat și

Marxismul

Marxismul este a 2-a megatendinta din gandirea economica moderna. La mijlocul secolului XIX Europa se caracteriza prin: performante economice...

Mediul extern al SC Agdesy SRL - oportunități și restricții

Analiza macro-mediului intreprinderii Studiul macro-mediului intreprinderii permite depasirea orizontului mediului concurential deoarece...

Întreprinderea în era globalizării

In era globalizarii, specialitii in domeniu vorbesc despre “intreprinderea digitala”, “intreprinderea virtuala” sau “intreprinderea mileniului...

România în ecuația integrării europene

Reforme institutionale si politice in U.E. inaintea procesului de largire. Actuala forma de organizare ce cuprinde 15 tari membre nu mai...

Ai nevoie de altceva?