Expoziție Casa Lux

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 8 în total
Cuvinte : 1994
Mărime: 17.22KB (arhivat)
Publicat de: Clarisa Pintilie
Puncte necesare: 5
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Monoranu Adrian
Organizarea expozitiei pentru firma Casa Lux

Extras din referat

Casa Lux este o firma pe piata mobilierului personalizat, cu experienta de asemenea de luat in considerare si o inalta calitate a produselor comercializate.

Casa Lux va ofera asistenta tegnica pe parcursul executarii lucrarilor. Solutiile oferite pentru spatiul dumneavostra va vor fi prezentate sub unor imagini realizate tridimensional care reflecta fidel realitatea.

Casa Lux produce o gama larga de mobilier personalizat, de la bucatarii, living-uri, dormitoare, birouri, pana la mobilier pentru spatii comerciale si office.

Anul acesta am dori sa participam la o expozitie pentru a ne promova mai bine noile produse, pentru a realiza un schimb de experienta cu concurenta si a oferi o imagine cat mai buna potentilailor clienti.

1. Obiective

Casa Lux isi propune ca participand la expoztia Expo Mob sa realizeze o crestere o notorietatii in randul a 30% din piata tinta, in intervalul 6-10 iunie 2007. Obiectivele secundare : colectarea de informatii despre piata mobilierului si a accesoriilor din regiunea Moldovei, pentru a ne face cunoscuta noua colectie, si a incheia 50 de contracte pe parcursul desfasurarii evenimentului Expo Mob.

2. Identificare evenimentului

Firma Expo Style, organizeaza in perioada 6-10 iunie 2007 , la Iasi, expozitia de mobile si accesorii Expo Mob, la care, in calitate de producator de mobile, am primit o invitatie scrisa , iar la scurt timp vizita unui reprezentant al firmei respective. Acesta ne-a prezentat viziunea expozitiei in cele mai mici detalii: este un eveniment regional care se organizeaza odata la un an in care participa cele mai renumite companii de mobila si accesorii din regiunea Moldovei, punandu-se accent atat pe promovarea expozitiei , cat si a firmelor participante. Aceasta se realizeaza cu ajutorul partenerilor media, puternici pe plan local si cu sprijinul Camerei de Comert si Industrie Iasi. Pretul pe m2de spatiu inchiriat in cadrul expozitiei este de 7 euro, marimea standului variind intre 50 si 90 m2.

Expozitia Expo Mob a fost un success , organizatorul cat firmele participante si-au indeplinit obiectivele stabilite. Locatia expozitiei este amplasata in apropierea centrului orasului Iasi cu o infrastructura dezvoltata.

Tinand cont ca participarea la o expozitie reprezinta un instrument valoros, considerand faptul ca ofera posibilitatea prezentarii complete a gamei de produse a companiei noastre, combinata cu facilitarea contactelor personale cu clientii si prospectii, am acceptat cu placere invitatia firmei Expo Style. Pentru ca am acceptat imediat, oferta organizatorului am primit un discount de 10% din inchirierea spatiului comercial din cadrul Salii Polivalente ,Iasi.

Preview document

Expoziție Casa Lux - Pagina 1
Expoziție Casa Lux - Pagina 2
Expoziție Casa Lux - Pagina 3
Expoziție Casa Lux - Pagina 4
Expoziție Casa Lux - Pagina 5
Expoziție Casa Lux - Pagina 6
Expoziție Casa Lux - Pagina 7
Expoziție Casa Lux - Pagina 8

Conținut arhivă zip

  • Expozitie casa lux.doc

Te-ar putea interesa și

Designul și Pantofii

Capitolul I – ISTORIA PANTOFILOR PREISTORIE Folosite pentru drumuri lungi in cautare de hrana, incaltarile oamenilor preistorici erau...

Cultură și civilizație - Grecia

Atena În mitologia greacă, se spune că Atena zeiţa înţelepciunii-fiica lui Zeus a dat oraşului Atena un măslin – copacul sacru al Greciei – şi a...

Ai nevoie de altceva?