Miniplan promoțional - Humanitas

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 7 în total
Cuvinte : 1659
Mărime: 29.96KB (arhivat)
Puncte necesare: 3
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Daniela Iosub
Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, Iasi

Cuprins

  1. 1. Analiză
  2. 2. Obiective
  3. 3.Strategie
  4. 4. Program operaţional
  5. 4.1. Activităţi
  6. 4.2. Durată
  7. 4.3. Resurse necesare
  8. 4.4. Responsabili
  9. 5. Plan de implementare
  10. 6. Monitorizare şi evaluare

Extras din referat

1. Analiza

Fondată în 1990 de Gabriel Liiceanu, Editura Humanitas a devenit în decurs de optsprezece ani Grupul Humanitas, un holding cultural care reuneşte firme independente juridic, însă având evidente legături între ele – Editura Humanitas, Editura Humanitas Fiction, Editura Humanitas Multimedia şi Societatea de difuzare Librariile Humanitas.

Profilul iniţial de ştiinţe umaniste al Editurii Humanitas este astăzi mult extins, editura publicând în prezent atât literatură, filozofie, religie, ştiinţe sociale şi politice, istorie şi memorii, cât şi carte de ştiinţă, carte practică, albume de artă, carte pentru copii şi carte şcolară. Peste 370 de titluri pe an apar în cele mai mult de 50 de colecţii şi serii de autor ale editurii al cărei portofoliu cuprinde numele celor mai importanţi autori clasici, moderni şi contemporani.

Editura Humanitas Fiction, iniţial un departament al Editurii Humanitas, a devenit o companie de sine stătătoare în august 2007 şi este dedicată literaturii străine. Editura Humanitas Fiction porneşte la drum cu un portofoliu bogat reprezentat prin trei colecţii: Raftul Denisei – prima şi singura colecţie personalizată din România, o colecţie de literatură modernă şi contemporană – Thriller & Mystery – romane de suspans – Cocktail – şi romane pentru şi despre tineri.

Editura Humanitas Multimedia a luat naştere în 2003 şi este lider pe piaţa românească în producţia de audiobook-uri, unul dintre cele mai de succes produse editoriale internaţionale ale ultimilor ani.

Librăriile Humanitas S.A. s-a înfiinţat ca societate juridică de sine stătătoare în 1993, iar în prezent dispune de o reţea de 16 librării în toată ţara care comercializează cărţile Humanitas şi ale altor 300 de edituri, alături de audiobook-uri, muzică, filme.

Seria “Istorie contemporană” a Editurii Humanitas îşi propune să ofere cadrelor didactice, studenţilor, elevilor din anii terminali ai liceului, precum şi amatorilor de istorie recentă contribuţii esenţiale pentru înţelegerea secolului XX ca secol al ideologiilor şi revoluţiilor, cu un accent special acordat volumelor care îşi îndreaptă analiza asupra ascensiunii şi declinului regimurilor şi ideologiilor totalitare de dreapta şi de stânga.

Seria va găzdui atât studii istoriografice, cărţi de interpretare privitoare la comunism, fascism şi la fenomenul totalitar, în general, la raporturile dintre ideologie şi mediul cultural-artistic, cât şi biografii ale unor dictatori (inclusiv culturali) sau lucrări de documente însoţite de comentarii şi studii introductive extinse, dar redactate într-un limbaj accesibil publicului larg, care să lumineze şi să demistifice natura şi funcţionarea tiraniilor moderne. Seria are drept obiectiv îmbogăţirea producţiei editoriale autohtone cu lucrări de referinţă despre fundamentele teoretice ale radicalismelor politice specifice epocii contemporane, care să devină instrumente de lucru, cărţi demne de a fi incluse ulterior în bibliografiile recomandate în universităţi, la facultăţile de ştiinţe sociale şi umaniste. Graţie lucrărilor publicate în această colecţie, cititorii (studenţi, profesori, ziarişti, dar şi un public larg interesat de aceste fascinante subiecte) vor putea reflecta asupra marilor mize ale istoriei contemporane.

Cu scopul de a diversifica modalităţile de difuzare a produselor sale, Grupul Editorial Humanitas din Bucureşti a iniţiat desfăşurarea "Expoziţiei naţionale de carte - Ediţia de iarnă" din 2009 într-o formulă originală, adică prin organizarea de evenimente în mai multe oraşe ale ţării, colaborând cu instituţii culturale locale. Astfel, după Bacău şi Iaşi, expoziţia ajunge la Piatra Neamţ, la realizarea ei participând Complexul Muzeal Judeţean Neamţ.

Aşadar, la Muzeul de Istorie şi Arheologie, în perioada 19-22 februarie a.c. (de joi până duminică, între orele 10.00 -19.00), va fi deschis un stand Humanitas, unde volumele tipărite de respectiva editură pot fi achiziţionate cu reducere (până la 50%). În acelaşi timp, în sala de conferinţe a muzeului, vor avea loc lansări şi dezbateri ale unor titluri recent apărute, cu participarea scriitorilor, muzeografilor, profesorilor şi a invitaţilor din Piatra Neamţ. Vor fi prezentate, între altele, volumele "Etica neuitării" de Monica Lovinescu, "Mic tratat de pisicologie" de Şerban Foarţă, "Noaptea sexuală" de Pascal Quignard, "Războiul de 77 de ani şi premisele hegemoniei americane (1914-1991)" de Neagu Djuvara.

Dată fiind prezenţa în cadrul manifestării şi a scriitorilor nemţeni, în secţiunea "Evenimente culturale locale" vor fi prezentate şi câteva dintre cărţile acestora, la care se va adăuga o expoziţie de grafică a artistului Dinu Huminiuc. De asemenea, prof. univ. dr. Constantin Dram, din Iaşi şi consilierul editorial Mirel Cană, din Bucureşti vor participa la promovarea cărţilor Humanitas printre elevii şi profesorii liceelor "Calistrat Hogaş" şi "Petru Rareş" din Piatra Neamţ.

Cititorii nemţeni vor putea beneficia în continuare de programul "Expoziţiei naţională de carte", care prevede alte evenimente similare şi în ediţiile de primăvară, vară şi toamnă.

Grupul editorial Humanitas va inaugura, vineri, la Cluj-Napoca, noua sa librărie, amenajată pe strada Universităţii. Cu acest prilej, în sediul librăriei va fi vernisată expoziţia artistului fotograf Radu Drăgan, "Studiu de lumină", şi va fi lansat volumul "Eclipsa" de Stephenie Meyer, apărut la Editura RAO.

Preview document

Miniplan promoțional - Humanitas - Pagina 1
Miniplan promoțional - Humanitas - Pagina 2
Miniplan promoțional - Humanitas - Pagina 3
Miniplan promoțional - Humanitas - Pagina 4
Miniplan promoțional - Humanitas - Pagina 5
Miniplan promoțional - Humanitas - Pagina 6
Miniplan promoțional - Humanitas - Pagina 7

Conținut arhivă zip

  • Miniplan Promotional - Humanitas.doc

Alții au mai descărcat și

Marketingul unei Edituri - Edograph

Cap. 1. DESCRIEREA PIETEI 1.1 Piata produsului de referinta Piata unui produs reprezinta un grup de cumparatori sau consumatori care, prin...

Târg de carte - Humanitas

1.SCURT ISTORIC Fondată în 1990 de Gabriel Liiceanu, Editura Humanitas a devenit în decurs de optsprezece ani Grupul Humanitas, un holding...

Bibliopolis

1. Analiza Editura Polirom este o importantă editură din România cu sediul la Iaşi. Editura s-a „născut” în februarie 1995 şi este cea mai mare...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Ai nevoie de altceva?