Prezentarea Companiei Syngenta

Referat
6/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 8 în total
Cuvinte : 1292
Mărime: 35.02KB (arhivat)
Puncte necesare: 5

Extras din referat

I. PREZENTAREA COMPANIEI

ISTORIA COMPANIEI

Desi Syngenta este un nou nume al companiei, aceasta nu este atat de recenta, avand o lunga si impresionanta istorie. Daca privim cu atentie spre radacinile acesteia, vom descoperi ca dateaza inca din 1758, cand Johann Rudolf Geigy-Gemuseus a deschis o mica afacere de chimicale intr-un orasel din Elvetia numit Basel. Treptat, treptat, aceasta mica afacere se transforma datorita dezvoltarii permanente, o companie cunoscuta la nivel mondial, atat ca producator cat si comerciant de produse chimice pentru protejarea plantelor, pentru toate tipurile de culturi.

Noul nume, Syngenta, a pastrat pana astazi inovatiile si aptitudinile a doi leaderi, Novartis si Zeneca, care au avut o contributie importanta in evolutia afacerilor agroindustriale.

Datorita experientei dobandite de-a lungul timpului si datoritA cunostintelor, Syngenta a devenit un nou leader mondial in ceea ce priveste furnizarea solutiilor inovative in domeniu.

Syngenta isi desfasoara activitatea pe sase regiuni distincte, asigurand intregul necesar de produse si servicii conform specificului agricol al fiecarei zone. Syngenta promoveaza solutii si tehnologii destinate tuturor fermi9erilor – atat pentru fermele moderne, unde se aplica o agricultura intensiva, cat si pentru producatorii individuali, care practica o agricultura de subzistenta, pe loturi mici.

Viziunea dupa care se ghideaza compania Syngenta la nivel global este: „Hrana mai buna pentru o lume mai buna, protejand, in acelasi timp, mediului inconjurator.”

Oferta Syngenta

Oferta Syngenta pentru piata cuprinde produse noi, cum sunt Callisto, Gardoprim Plus Gold, Dialen Super, pachetul Mistral Turbo, Cruiser, precum si noi tipuri de formulari, cum ar fi „pepite” (Ridomil Gold WG), „zeon” (Karate Zeon CS) si micro-granulate (Thiovit Jet 80 WG, Actara, Dividend, Cruiser, Karate).

In plus, Syngenta pregateste introducerea unor tehnologii revolutionare pentru cultura porumbului, adaptate noilor conditii.

Compania la nivel mondial

Grupul elvetian Syngenta este lider pe piata mondiala a furnizorilor de produse moderne pentru protectia culturilor, precum si seminte pentru culturi de camp si legume. Syngenta este o companie globala tanara, dedicata in exclusivitate agriculturii prin tehnologii inovatoare de productie si activitati de cercetare.

Cu peste 19 000 angajati in toata lumea si cu vanzari care se situeaza la nivelul a 6,6mld $ in anul 2003, Syngenta isi indreapta atentia spre dezvoltarea unor solutii inovatoare in protectia culturilor, a semintelor si spre promovarea unei agriculturi durabile la nivel mondial. (vezi Anexa 1, Anexa 2, Anexa 3)

Crearea valorilor

Afacerile Syngenta creeaza profit si valoare sociala pentru actionari cat si pentru comunitati si economii maivaste.

Crearea valorilor si cresterea profitabila sunt esentiale pentru a oferii actionarilor nostrii o rara a rentabilitatii competitiva pentru investitiile lor. Oricum, valoarea creata de compania noastra merge mai departe de atat.

Ca o companie dedicata excelentei in cercetarile stintifice, Syngenta are o contributie substantiala in cunoastere descoperiri stiintifice, de pe urma carora nu beneficiaza numai Syngenta, ci de asemenea intreaga comunitatea stiintifica sin de agricultura a lumii.

Importanta pentru societate

Syngenta furnizeaza profituri economice si sociale tuturor actionarilor prin rolul nostru de cumparator, angajat, contribuabil, cercetator si furnizor.

In fiecare tara unde este prezenta Syngenta, contribuim la bunastarea socio-economica prin crearea locuri de munca, platind 1,6 miliarde $ pentru profit si salarii in 2003. Investim de asemenea in dezvoltarea individuala si pregatire profesionala.

Actionarii

In centrul cercului nostru de creare a valorilor se afla toti actionarii nostrii: cei care sunt influentati de activitatile noastre si de angajamentele noastre sociale.

Beneficiarii finali ai intreactiunilor noastre sunt actionarii, deoarece acestia impart din profiturile pe care compania o genereaza pentru ei.

Implicarea Syngenta in viata sociala

Syngenta investeste resurse importante pentru a sprijinii dezvoltarea comunitatii in sanul careia isi dezvolta activitate; agricultura, stiinta, educatia si mediul inconjurator sunt doar cateva domenii in cadrul carora Syngenta initiaza si dezvolta programe de care sa beneficieze membrii comunitatilor respective.

Viziunea, misiunea si valorile companiei Syngenta

Syngenta are credinta ca poate oferi hrana mai buna pentru o lume mai buna,k prin solutii inovatoare si, in acelasi timp, fiind mandra ca poate respecta angajamentul luat fata de actionarii nostri.

Syngenta este hotarata sa fie cu un pas inaintea celorlalti prin oferirea celor mai bune solutii pentru protectia culturilor si sprijin pentru agricultorii romani, prin crearea de premise pentru cooperarea intre toti factorii responsabili de dezvoltarea agriculturii, precum fermierii, integratorii, autoritatile, institutele de cercetari si universitatile.

Preview document

Prezentarea Companiei Syngenta - Pagina 1
Prezentarea Companiei Syngenta - Pagina 2
Prezentarea Companiei Syngenta - Pagina 3
Prezentarea Companiei Syngenta - Pagina 4
Prezentarea Companiei Syngenta - Pagina 5
Prezentarea Companiei Syngenta - Pagina 6
Prezentarea Companiei Syngenta - Pagina 7
Prezentarea Companiei Syngenta - Pagina 8

Conținut arhivă zip

  • Prezentarea Companiei Syngenta.DOC

Te-ar putea interesa și

Organismele modificate genetic și aplicațiile acestora asupra stării de sănătate a consumatorilor în alimentația publică

1. Organismele modificate genetic 1.1. Definitie Omul s-a preocupat dintotdeauna de ameliorarea si selectionarea acelor specii, vegetale sau...

Ai nevoie de altceva?