Studiu de caz Hotel Natura

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 4 în total
Cuvinte : 1618
Mărime: 25.20KB (arhivat)
Publicat de: Irini Mihaela N.
Puncte necesare: 5
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Dumitru G.
Facultatea de Stiinte Economice
Universitatea Valahia, Targoviste

Extras din referat

Organizatia Mondiala a Turismului (O.M.T. - ce isi are sediul la Madrid) defineste turismul ca fiind “ activitatile realizate de persoane sau grupuri de persoane pe durata calatoriilor si sederii acestora in locatii diferite de spatiul obisnuit traiului cotidian. Aceste activitati se pot desfasura pe o perioada de timp mai mica de un an cu scop de odihna, afaceri si alte motive”.

Turistul este persoana care calatoreste in afara spatiului obisnuit de rezidenta si care petrece cel putin o noapte si nu mai mult de un an intr-o locatie diferita (care innopteaza intr-un mediu de cazare colectiva sau privata in afara rezidentei personale).

Hotelul este unitatea comerciala de cazare omologata care ofera camere sau apartamente mobilate pentru a fi închiriate, fie unei clientele de sejur (saptamanal sau lunar) - oricum o închiriere cu exceptia propriului domiciliu. El poate fi explorat pe tot parcursul anului, sau numai de-a lungul unuia sau mai multor sezoane anuale.

Hotelul Natura reprezinta stil, rafinament si eleganta.

Este situata la periferia municipiului Rosiori de Vede, judeteul Teleorman, Muntenia.Pentru a completa experienta dumneavoastra am selectat cu atentie cele mai carismatice, ospitaliere si prefesionale persoane din oras, care fac sederea de neuitat si ingrijesc clientii cu cunoscuta afectiune si caldura cu care familia Natura are grija de oaspetii sai.

La parterul imobilului, cea mai mare suprafata este alocata unei sali de conferinte, tot aici regasindu-se receptia, restaurantul - bar, bucataria, birouri, grupuri sanitare, terasa.

Planul cladirii prevede intrare separata pentru personalul de serviciu, fiind amenajat un filtru sanitar, cu vestiare si cabine de dus pentru ambele sexe, conform normativului HACCP privind securitatea alimentara.

Cu o capacitate de 150 de locuri, sala de conferinte a fost proiectata asfel încât sa raspunda exigentelor la cel mai înalt nivel, fiind echipata cu dotari de ultima ora: microfoane wireless, microfoane lavaliera, videoproiector cu sistem wireless încorporat, ecran de proiectie actionat prin telecomanda.

Compartimentarea etajelor unu si doi este identica, astfel ca spatiul alocat fiecarui nivel include 12 camere ("single" si "double"), având între 18 si 21 mp, precum si un apartament format din salon si dormitor, în suprafata totala de 36 mp.

Camerele confortabile sunt decorate elegant și includ aer condiționat cu control individual, calculator, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, cutie de valori și minibar. Baia oferă papuci comozi și halate călduroase. Majoritatea unităților de cazare au balcon.

Ca si dotari suplimentare, hotelul dispune de piscina , de 2 saune, jacuzzi, sonorizare, cabine de schimbat, dusuri, toalete, etc.. Adancimea bazinului variaza de la 1.00 m in sectiunea exterioara ( un paradis pentru cei mici sau care nu stiu sa inoate ) pana la 2.20 m in sectiunea interioara. Temperatura apei 26 grade Celsius.

Piscina beneficiaza de mese de servire in interior, in sectiunea exterioara puteti sa va relaxati pe unul din sezlongurile noastre, pe tot cuprinsul zilei puteti comanda bauturi si servicii de alimentatie publica de la barul sau restaurantul hotelului.

Restaurant

Restaurantul cu 200 locuri este deschis atat pentru turistii cazati la noi cat si pentru orice doritor de mancare "ca la mama acasa"

Aperitive

Preparate cu ingrediente provenite din ferma proprie, puteti alege dintre numeroasele variante de aperitive autentic bucovinene

Ciorbe

Pentru orice gust, ciorbe proaspete, de la ciorba de legume taraneasca, ciorba de fasole, ciorba de perisoare, ciorba de vacuta pana la renumita ciorba radauteana.

Preparate din carne

Fripte, la cuptor sau prajite, puteti alege dintre preparate din carne de porc, de vita sau de pui, marea majoritate provenite din ferma proprie.

Preparate din peste

Regele acestor preparate ramane pastravul, preparat dupa dorinta clientilor, si provenit din iazul nostru de langa pensiune.

Muraturi

Dupa retete din strabuni, pregatite din timp cu mare grija, muraturile de casa preparate la Pensiunea Poiana sunt de departe preferatele clientilor fideli.

Deserturi

Placinte, poale-n-brau, clatite sau papanasi, toate au acel gust pe care-l mai regasesti poate doar la bunici!

Preview document

Studiu de caz Hotel Natura - Pagina 1
Studiu de caz Hotel Natura - Pagina 2
Studiu de caz Hotel Natura - Pagina 3
Studiu de caz Hotel Natura - Pagina 4

Conținut arhivă zip

  • Studiu de caz hotel Natura.docx

Te-ar putea interesa și

Cadrul General al Activității Turistice în Zona Câmpulung Moldovenesc - Studiu de Caz Hotel Eden

INTRODUCERE Am ales să vorbesc în lucrarea mea despre zona Câmpulung Moldovenesc, deoarece este o zonă ce dispune de un potenţial turistic destul...

Comunicare Organizațională

I. Caracteristici ale comunicării organizaţionale integrate Comunicarea organizaţională integrată presupune coordonarea celor 3 mari fluxuri de...

Alimentația Publică în Contextul Modernizării Economiilor Contemporane

INTRODUCERE Prezenta lucrare îşi propune abordarea aspectelor teoretice legate de turism, destinaţie turistică, managementul, marketingul atât ale...

Stațiunea montană Sinaia

ARGUMENT Sinaia, una dintre cele mai frumoase statiuni montane din Romania, se prezinta vizitatorului , cu un bogat trecut cultural si social....

Serviciile turistice - noțiuni generale

În proiectul de faţă se relatează date despre serviciile suplimentare pe care le prestează hotelul atunci când un turist este cazat în hotelul...

Studiu de caz - Cabana Caraiman

STUDIU DE CAZ - CABANA CARAIMAN CAPITOLUL I ORGANIZAREA UNITATILOR DE HOTELARIE 1.1 Compartimente Hotelul este unitatea comercială de cazare...

Controlul Performanțelor Salariaților prin Managementul Resurselor Umane

INTRODUCERE În perioada actuală,în care competiţia între organizaţii este foarte intensă,evaluarea personalului devine o preocupare prioritară...

Satisfacția Consumatorilor Față de Hotelul Phoenicia Comfort

Capitolul 1. Introducerea în domeniul hotelier românesc Romania este, fara indoiala, una dintre pietele hoteliere cu cei mai mari indici de...

Ai nevoie de altceva?