Tehnici Inovative Happy Tour

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 12 în total
Cuvinte : 4030
Mărime: 126.40KB (arhivat)
Publicat de: Ilarion Cîrstea
Puncte necesare: 5

Cuprins

  1. Cap I: Analiza bunelor practice de marketing implementate în cadrul tour-operatorului internaţional First Choice Holidays 3
  2. 1.Identificarea bunelor practici 3
  3. 2.Scurta prezentare a firmei 3
  4. Cap ÎI: Prezentarea tour-operatorului Happy Tour 8
  5. 1.Analiza principalelor probleme de marketing 10
  6. Cap III: Recomandări şi implementarea bunelor practice la nivelul tour-operatorului Happy Tour 11
  7. Bibiliografie 13

Extras din referat

Cap I: Analiza bunelor practice de marketing implementate în cadrul tour-operatorului internaţional First Choice Holidays

1.Identificarea bunelor practici privind :

• Relansarea:Transformarea “Owners Abroad” în “First Choice Holidays”

• Strategii de atragere a clientiilor:Lansarea unui nou punct de vânzare extravagant

• Strategii de promovare: Campania de PR 2008

• Strategii bazate pe sărbători şi activităţi,pe reduceri de cost

• Strategii de preţ:Reduceri de costuri

• Strategii de produs :Oferte all inclusive

2.Scurta prezentare a firmei

Compania TUI a fost fondată în 1923, în Berlin, Germania care operează în sectorul industrial. În 1959 a listat la Bursa din Frankfurt și în 1964 a fost redenumit Preussag.În 2000 a dobândit Thomson și în 2002 a cumpărat Hapag Lloyd, deţinând firma de turism TUI (fostă Touristik Internaţional Union),redenumita mai apoi TUI AG.

First Choice a făcut parte din compania TUI.Compania a fost fondată în 1973,în calitate de proprietari în străinătate funcționează ca un agent de turism.Este în 1982 listat la Bursa din Londra,În 1987, ea a lansat Air 2000 și în 1990 a achiziționat Redwing.A schimbat sale numele de First Choice În 1994 şi-a schimbat numele în First Choice.

First Choice este una dintre cele mai mari companii de concediu . Împreună cu Thomson , sunt parte a TUI Travel PLC . Este una dintre companiile de turism de top din Marea Britanie , au A-Z de concedii . Oferă vacanțe la plajă, zboruri către gazon lui Moş Crăciun acasă, în Laponia, SplashWorld Resorts cât şi distracţii în familie clasificate pe sate de vacanţă.

Misiunea First Choice

First Choice pune accent pe distracţie,concediu în destinaţii teribile,petrecerea unui timp de calitate împreună atât de sărbători cât şi în alte ocazii,evadări tropicale,relaxare cu nisip între degete cât şi dorinţa de a le oferii copiilor dumneavoastră cele mai bune momente petrecute alături de noi,în cluburi interesante,activităţi interactive cât şi alte mijloace de petrecere a timpului liber şi relaxare. First Choice are concediu pentru toată lumea, atât petru persoanele de 20 ani lipsite de griji,probleme,stres cât şi persoanelor 30-40 ani cu copii,familie dornici de aventura sau de o oază de relaxare şi evadare din cotidian.

First Choice Holidays prezintă o gamă variată de oferte adresate atât tinerilor cât şi persoanelor în vârstă,atât persoanelor singure dornice de avetura cât şi persoanelor cu familii dornice de relaxare satisfăcând astfel dorinţele a cât mai mulţi consumatori.

În iulie 2005, First Choice Holidays a achiziționat grupul Europa Express formate din companii de distribuție multi-canal, inclusiv: direct pachete de vacanţa de consum, EEI De călătorie și Brian Moore Tours Internaţional (BMIT) cu distribuție agent de turism, Servicii de turism Europa (EST), divizia de contractare pentru hoteluri şi servicii de călătorie în întreaga Europă.

Mai există şi First Choice Airways o companie charter de tour operator european TUI Travel PLC, cu sediul în Crawley, Anglia. A zburat la mai mult de 60 de destinații din întreaga lume În urma fuziunii cu TUI Marea Britanie ,First Choice Airways în septembrie 2007 a devenit parte a TUI Travel PLC. Nouă companie de vacanţă a continuat cu companiile aeriene in-house (Air Berlin și First Choice Airways) până la 1 noiembrie 2008 când a devenit Thomson Airways. TUI și companiile aeriene First Choice de in-house , Thomsonfly și First Choice Airways , s-au reunit în certificatul dintâi operatorului aerian în mai 2008 , iar compania aeriană fuzionata a fost rebranduita ca Thomson Airways în noiembrie 2008 .

În octombrie 2011 a fost anunțat că în cadrul unui program de rebranding, de doi ani ,magazin proprietatea va fi rebranduit ca " Thomson dispune de First Choice ", pentru a crea o singură agenție de turism de brand ; brandul First Choice și uniforma vor fi eliminate treptat , iar numele First Choice va fi utilizat pentru all-inclusive pachetele de servicii turistice vândute prin rețeaua de combinat.

First Choice Holidays PLC este o companie lider internațional de călătorie de agrement . Acesta are 8 milioane de clienți și aproape 80 de branduri . Grupul a raportat un profit înainte de impozitare , amortizarea fondului comercial și elemente excepționale de RON 114m pentru anul încheiat la 31 octombrie 2005. Grupul operează în patru sectoare , fiecare oferind un anumit tip de experiență de călătorie de agrement . Ar putea fi o vacanță de două săptămâni în Marea Mediterană sau Florida , o călătorie pe Muntele Kilimanjaro , care navighează în Insulele Caraibe , un tur cultural în Egipt sau rezervare un hotel pentru un weekend departe .

Relansarea:Transformarea “Owners Abroad” în “First Choice Holidays”

A fost o campanie de promovare a turoperatorului Owners Abroad prin relansarea acestuia sub numele First Choice Holidays.În urma unei lupte duse cu principalul competitor Airtours firma a rămas într-o situaţie extreme de slăbită.Pentru a supravieţuii pe această piaţă, vechiul consiliu director s-a retras în favoarea unei noi echipe care a început punerea în aplivare a unuia dintre cele mai profunde şi de lungă durată planuri de afaceri şi de marketing din industria turismului britanic.

Preview document

Tehnici Inovative Happy Tour - Pagina 1
Tehnici Inovative Happy Tour - Pagina 2
Tehnici Inovative Happy Tour - Pagina 3
Tehnici Inovative Happy Tour - Pagina 4
Tehnici Inovative Happy Tour - Pagina 5
Tehnici Inovative Happy Tour - Pagina 6
Tehnici Inovative Happy Tour - Pagina 7
Tehnici Inovative Happy Tour - Pagina 8
Tehnici Inovative Happy Tour - Pagina 9
Tehnici Inovative Happy Tour - Pagina 10
Tehnici Inovative Happy Tour - Pagina 11
Tehnici Inovative Happy Tour - Pagina 12

Conținut arhivă zip

  • Tehnici Inovative Happy Tour.docx

Alții au mai descărcat și

Strategii de marketing folosite de SC Paralela 45 SA

INTRODUCERE Turismul este cea mai mare afacere a începutului de mileniu, atât pe plan mondial, cât şi în Uniunea Europeană spre care tinde şi...

Mixul de marketing al agenției Marhal Turism

Capitolul 1. MEMORIU JUSTIFICATIV Cercetarea de marketing,cât şi promovarea vânzărilor în România se afla într-un punct în care pentru a avea...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

CAMPANIA DE PROMOVARE

Rezumat lucrare Proiectul “Campania de promovare a produsului turistic Tradiţii în Maramureş pe piaţa spaniolă” are o structură compusă din patru...

Ai nevoie de altceva?