S.C Romshipping International SRL - Caiet de practică

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Antreprenoriat
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 18 în total
Cuvinte : 4154
Mărime: 59.64KB (arhivat)
Publicat de: Doru Negrea
Puncte necesare: 7

Extras din proiect

1.1 Profilul de activitate, statutul juridic, dimensiunea şi complexitatea activităţii

Romshipping International SRL este o casă de expediţii fondată în anul 2009 şi oferă servicii integrate de transport şi logistică.De asemenea oferă servicii de consultanţă pentru realizarea formalităţiilor vamale necesare operaţiunilor de import-export.

Cu sediul în Constanţa, Str. Avram Iancu, nr.45, Sc.B, Ap.28, Romshipping International SRL, este o companie de tip transportator care are ca obiect de activitate alte activităţi anexe transporturilor (5229 CAEN) cod unic de înregistrare 25802484, şi număr de înmatriculare la oficiul registrului comerţului Constanţa J13/1693/2009.

Printr-o reţea eficientă de birouri în toate punctele de interes economic ale globului, societatea are abilitatea de a pune la dispoziţia clienţiilor servicii competitive, profesioniste şi complete.

Produsele şi serviciile oferite de Romshipping International SRL sunt transport maritim, transport rutier, transport agabaritic, transport aerian, consultanţă vamală.

1.2 Obiectivele de dezvoltare şi modernizare a unităţii economice

Romshipping International doreşte în permanenţă să îşi modernizeze şi să îşi menţină calitatea serviciilor oferite.De asemenea doreşte să îşi mărească numărul de salariaţi.

Ultimile modernizări realizate de firmă fac referire la mărirea serviciilor oferite,cum ar fi:

- Transport maritim containerizat echipamente agricole

- Transport maritim containerizat de autoturisme

- Transport maritim containerizat profile metalice

1.3 Studiul sistemului actual de management

Pentru exercitarea raţională a ansamblului de procese şi relaţii de management, firma a definit sistemul său de management pe care l-a dezvoltat astfel:

- Subsistemul organizatoric - Subsistemul informaţional - Subsistemul decizional - Subsistemul metodologic

1. Subsistemul organizatoric - este exprimat de principala sa componentă - structura organizatorică, proiectată corespunzator cerinţelor obiectivelor firmei

2. Subsistemul informaţional - este statuat la nivelul nevoilor actuale şi permite dezvoltarea treptată a sistemului informatic. Sunt listate pentru toate subdiviziunile firmei: - datele şi informaţiile care se prelucrează clasic şi automat, - purtătorii de informaţii şi circuitele informaţionale, - mijloacele de prelucrare a datelor, - destinatarii care stochează documentele, astfel încât, personalul de conducere şi cel de execuţie poate dispune, în timp util, de informaţiile necesare derularii activităţilor, subactivităţilor, lucrărilor şi operaţiilor pentru care au atribuţiile şi sarcinile consemnate în fişele posturilor sau instrucţiunile de efectuare a serviciului.

3. Subsistemul decizional - este proiectat, comunicat şi implementat, la nivelul organelor de conducere şi al componentelor firmei - fiind elaborate şi transmise instrucţiuni specifice a căror aplicare permite delimitarea categoriilor de decidenţi, a competentelor lor şi a aplicării riguroase a proceselor decizionale la toate nivele ierarhice.

4. Subsistemul metodologic - este proiectat şi implementat prin selectarea sistemelor, metodelor, tehnicilor şi instrumentelor manageriale evoluate, necesare imediat şi în perspectiva, pentru realizarea obiectivelor strategice şi pentru amplificarea potenţialului de viabilitate economică şi managerială a firmei.

1.4 Fluxul tehnologic pentru produsele şi/sau serviciile obţinute

Obiectivul Romshipping International în activitatea cu clienţii este acela de a atinge cel mai înalt nivel de calitate al produselor şi serviciilor oferite.

Transport Maritim

Romshipping International oferă servicii de transport maritim din şi către orice destinaţie de pe glob şi pune la dispoziţia dumneavoastră soluţii optime de transport in funcţie de tipul, greutatea şi dimensiunile mărfii.

Preview document

S.C Romshipping International SRL - Caiet de practică - Pagina 1
S.C Romshipping International SRL - Caiet de practică - Pagina 2
S.C Romshipping International SRL - Caiet de practică - Pagina 3
S.C Romshipping International SRL - Caiet de practică - Pagina 4
S.C Romshipping International SRL - Caiet de practică - Pagina 5
S.C Romshipping International SRL - Caiet de practică - Pagina 6
S.C Romshipping International SRL - Caiet de practică - Pagina 7
S.C Romshipping International SRL - Caiet de practică - Pagina 8
S.C Romshipping International SRL - Caiet de practică - Pagina 9
S.C Romshipping International SRL - Caiet de practică - Pagina 10
S.C Romshipping International SRL - Caiet de practică - Pagina 11
S.C Romshipping International SRL - Caiet de practică - Pagina 12
S.C Romshipping International SRL - Caiet de practică - Pagina 13
S.C Romshipping International SRL - Caiet de practică - Pagina 14
S.C Romshipping International SRL - Caiet de practică - Pagina 15
S.C Romshipping International SRL - Caiet de practică - Pagina 16
S.C Romshipping International SRL - Caiet de practică - Pagina 17
S.C Romshipping International SRL - Caiet de practică - Pagina 18

Conținut arhivă zip

  • S.C Romshipping International SRL.docx

Alții au mai descărcat și

Plan de afaceri

1. Domeniul de afaceri Repararea echipamentelor de comunicatii 2. Tipul activitatii principale si codul CAEN Cod CAEN 9512 - Repararea...

Cazul externalizării serviciilor IT outsourcing și BP outsourcing

Noţiunea de externalizare vine din terminologia americană outside resourcing, cu sensul de a procura din exterior. Termenul în limbajul economic...

Activitatea de evaluare a întrprinderii

Principalele obiective ale unității de învățare nr.1 sunt: - Activitatea evaluării și necesitatea acesteia; - Factorii care influențează...

Antreprenor de succes - Levi Strauss

Date generale (scurta biografie) Levi Strauss (26 februarie 1829 - 26 septembrie 1902) a fost un om de afaceri american de origine germana care a...

Managementul proiectelor

Tema1: Conceptul de proiect și management al proiectelor 1. Noțiunea de proiect și trăsăturile proiectului Organizațiile economice realizează...

Programul național de dezvoltare a competențelor de evaluare ale cadrelor didactice (DeCeE)

TEMA 1 Componentele Curriculumului Național (planul-cadru, programa școlară, manualul alternativ). Relația dintre curriculum și evaluare....

Ai nevoie de altceva?