Analiza comparativă a site-urilor de comerț electronic care vizează vânzarea de bijuterii

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Comerț
Conține 2 fișiere: docx, pptx
Pagini : 36 în total
Cuvinte : 3162
Mărime: 4.02MB (arhivat)
Publicat de: Mihaela Popovici
Puncte necesare: 8
Academia de Studii Economice din Bucureşti Facultatea de Comerţ

Cuprins

  1. Cap I. Introducere.3
  2. Cap II. Piata de bijuterii .5
  3. Cap III. Analiza site-urilor .7
  4. Cap IV. Concluzii .13
  5. Bibliografie .15

Extras din proiect

Introducere

Pentru aceasta analiza a site-urilor noi am ales piata bijuteriilor, deoarece suntem fete, iar bijuteriile sunt unul din lucrurile de care fetele de obicei sunt pasionate.

Pentru analiza site-urilor am ales 3 site-uri care vizeaza vanzarea de bijuterii. Doua site-uri sunt magazine online din Romania: http://www.bijuteriateilor.ro, http://www.bijuteriiania.ro, iar unul international: http://www.jewelry.com.

Bijuteriile reprezintă cadoul perfect pentru oricine, mărtisorul potrivit începutului de primavăra sau cadoul mult visat de 8 Martie, zi de naștere sau onomastică, cadou de Paște, de Crăciun sau pur și simplu achiziționarea pentru propriul uz în viața de zi cu zi.

Ele dețin un rol important în crearea imaginii proprii de accea sunt foarte apreciate de oricine indiferent de vârstă sau sex, poziție socială sau venituri, targhetul fiind unul foarte mare cu prețuri diferite în funcție de materialele folosite la crearea lor.

La BijuteriaTeilor aurul şi pietrele preţioase reprezintă mai mult decât un material ce trebuie şlefuit pentru a prinde viaţă – acestea sunt instrumentele prin care firma stimuleaza creativitatea, sensibilitatea şi rafinamentul.

În opinia lor, cei ce găsesc înţelesuri frumoase în lucruri preţioase sunt cei cultivaţi, iar consideraţia lor pentru estetic trebuie răsplătită prin momente de fericire poleite în aur.

Cu o experienţă de peste un deceniu în cultivarea eleganţei şi bunului gust , Bijuteria Teilor vă invită în oricare dintre cele 10 locaţii pentru a descoperi un univers plin de strălucire, cel al bijuteriilor din aur şi pietre preţioase.

Iar pentru că Bijuteria Teilor a reuşit întotdeauna să îndeplinească dorinţele clienţilor săi, compania lor şi-a propus ca în perioada 2012 – 2015 să îşi extindă aria de activitate, urmând să deschidem noi magazine în Bucuresti, Brasov, Craiova și ClujNapoca.

În noiembrie Bijuteria Teilor a inaugurat noi puncte comerciale Bijuteria Teilor în Sibiu, Craiova și Târgoviste, alături de magazinul de vânzări online.

Bijuteria Teilor garantează calitatea întregii game de bijuterii comercializate. Toate produsele ce se regăsesc în punctele comerciale Bijuteria Teilor sunt însotite de certificate de garantie care confirmă autenticitatatea bijuteriilor (aur 14 k sau 18 k), respectiv numărul de carate al pietrelor prețioase încrustrate.

www.BijuteriiAnia.ro a fost creat din dorinta de a va oferi posibilitatea sa alegeti cadouri cat mai variate pentru toti cei care va sunt dragi.

Au produse pentru toate buzunarele, si mai ieftine, si mai scumpe, insa s-au straduit ca indiferent de pret, toate sa se ridice la standarde de calitate cat mai inalte.

www.BijuteriiAnia.ro va pune la dispozitie cadouri pentru cele mai dragi momente ale vietii: aniversari, petreceri nunti, botezuri, etc. Prin cadourile pe care le puteti alege de pe site, incercam sa aducem in casa dumneavoastra, a rudelor, prietenilor, cunostintelor sau partenerilor de afaceri o clipa de bucurie.

Pe www.BijuteriiAnia.ro gasiti cate ceva pentru toti: diverse cadouri pentru copii, bijuterii fantezie si multe alte surprize pentru doamne, si nici domnii nu sunt neglijati - le-au pregatit cadouri lucrate manual, cu fir de argint, cu eleganta si simplitate.

Jewelry.com: Fondat in 2001, Jewelry.com este destinatia finala pentru bijuterii. Localizati in centrul districtului de bijuterii din orasul New York se mandresc cu gasirea si livrarea celor mai fine bijuterii.

Jewelry.com ofera o experienta de cumparaturi bazata pe curatatori, „O vanatoare de comori pe baza de bijuterii”. Curatatorii si editorii nostri asambleaza un asortiment de bijuterii, care merita atentia ta: de la articole cu pretul sub 100$ pana la creatii de designer unice. In loc sa ofere un sortiment mare si confuz de bijuterii repetitive si redundante, ofera ceva nou la fiecare colt: valori uimitoare, mii de articole variind de la notiuni de baza pana la creatii couture si multiple modalitati de a cumpara, explora si descoperii bijuterii extraordinare, toate la preturi fantastice.

Jewelry.com te ajuta sa gasesti bijutaria perfecta oferind sfaturi de la bijutieri experti si o vasta educatie in domeniu fara a pune la socoteala asortimentul lor de bijuterii la preturi imbatabile!

Doar abonatii la email Jewelry.com primesc reduceri si oferte, alaturi de alerte de vanzare si newsletter-ul exclusiv plin de sfaturi pentru cumparaturi, noutati din fashion si informatii despre bijuterii. Comunitatea Jewelry.com reprezinta trecerea ta la economii stralucitoare pentru peste 30000 de bijuterii, fiind absolut gratuit.

Indiferent ca va uitati dupa un inel cu diamant, pietre pretioase sau cele mai noi stiluri de bijuterii, Jewelry.com este destinatia ta stralucitoare online. De la perle, diamante si aur, pana la cercei eleganti, bratari stralucitoare sau lanticuri si pandantive, ei au bijuteriile pe care le vrei. Si bineinteles ca ai increderea necesara pentru a cumpara de pe Jewelry.com! Magazinul are un serviciu incomparabil cu transport gratuit pentru toate comenziile si garantia lor ca in 30 de zile vei primi banii inapoi fara a ti se pune intrebari.

Preview document

Analiza comparativă a site-urilor de comerț electronic care vizează vânzarea de bijuterii - Pagina 1
Analiza comparativă a site-urilor de comerț electronic care vizează vânzarea de bijuterii - Pagina 2
Analiza comparativă a site-urilor de comerț electronic care vizează vânzarea de bijuterii - Pagina 3
Analiza comparativă a site-urilor de comerț electronic care vizează vânzarea de bijuterii - Pagina 4
Analiza comparativă a site-urilor de comerț electronic care vizează vânzarea de bijuterii - Pagina 5
Analiza comparativă a site-urilor de comerț electronic care vizează vânzarea de bijuterii - Pagina 6
Analiza comparativă a site-urilor de comerț electronic care vizează vânzarea de bijuterii - Pagina 7
Analiza comparativă a site-urilor de comerț electronic care vizează vânzarea de bijuterii - Pagina 8
Analiza comparativă a site-urilor de comerț electronic care vizează vânzarea de bijuterii - Pagina 9
Analiza comparativă a site-urilor de comerț electronic care vizează vânzarea de bijuterii - Pagina 10
Analiza comparativă a site-urilor de comerț electronic care vizează vânzarea de bijuterii - Pagina 11
Analiza comparativă a site-urilor de comerț electronic care vizează vânzarea de bijuterii - Pagina 12
Analiza comparativă a site-urilor de comerț electronic care vizează vânzarea de bijuterii - Pagina 13
Analiza comparativă a site-urilor de comerț electronic care vizează vânzarea de bijuterii - Pagina 14
Analiza comparativă a site-urilor de comerț electronic care vizează vânzarea de bijuterii - Pagina 15

Conținut arhivă zip

  • Analiza Comparativa a Site-urilor de Comert Electronic care Vizeaza Vanzarea de Bijuterii.docx
  • Analiza Comparativa a Site-urilor de Comert Electronic care Vizeaza Vanzarea de Bijuterii.pptx

Alții au mai descărcat și

Comerțul Electronic

1. Introducere Comertul electronic se poate defini ca fiind o activitate comerciala în care o firma (comerciant) foloseste Internetul pentru a-si...

Analiză comparativă - 3 magazine virtuale

E-business se refera la diferitele aplicaţii posibile ale informaticii, bazate pe tehnologiile informaţiei şi ale comunicaţiilor, destinate...

Analiza comparativă a site-urilor de comerț electronic existente pe piața articolelor sportive

Introducere Studiul dezvoltării sportului în istoria umană, poate arăta schimbări sociale semnificative survenite de-a lungul secolelor, în...

Analiza comparativă a site-urilor de comerț electronic - cosmetice

Capitolul 1. Introducere Pentru elaborarea proiectului “Analiza comparativa a site-urilor” am ales ca domeniu piata cosmeticelor, analizand...

Analiza comparativă a site-urilor de comerț electronic din categoria bijuteriilor din aur

Introducere In aceasta lucrare am decis sa analizam comparativ trei site-uri de comert electonic din domeniul bijuteriilor de aur. Am ales acest...

Calitatea Mărfurilor Alimentare

I Obiectul de studiu al merceologiei Merceologia este o disciplina cu caracter economic al carei obiect îl constituie studierea proprietatilor...

Analiza celor patru procese de integrare a pieței bunurilor

A: Politica comerciala comuna Aceasta este denumirea generica pentru ansamblul de masuri, instrumente, politici aplicate în domeniul comercial...

Te-ar putea interesa și

Analiza comparativă a site-urilor de comerț electronic care vizează vânzarea de bijuterii

Pentru analiza comparativă a site-urilor de comerț electronic care vizeaza vânzarea de bijuterii, am ales unele dintre cele mai vizitate site-uri...

Ai nevoie de altceva?