Amortizare - SC Construct SRL

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Contabilitate
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 27 în total
Cuvinte : 5393
Mărime: 36.03KB (arhivat)
Publicat de: Valentin Ghinea
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

I.1Date generale privind S.C “CONSTRUCT” S.R.L.

S.C ” CONSTRUCT” S.R.L. s-a infiintat in anul 2003 si este persoana juridica romana sub forma de societate comerciala cu raspundere limitata care se va pune dispozitiilor legale in vigoare din Romania.

Sediul societatii este in Romania , judetul Constanta , localitatea Constanta, Bd-ul 1 Decembrie 1918, nr 4, Bl L/64, sc B, ap 23, parter.Durata de functionare a societatii este nelimitata incepand de la data de inmatriculare in Registul Comertului Constanta.

Obiectul principal de activitate este de comercializare produse din import si din tara ( corpuri de iluminat, surse de lumina, accesorii pentru instalatii electrice, aparataj electric de joasa si medie tensiune, cabluri si conductori electrici), automatizari porti, usi garaje si bariere.

Societatea poate organiza sucursale, filiale si puncte de lucru in alte localitati din tara si din strainatate.

Capitalul social subscris de asociati in numele si la dispozitia societatii a fost aportat integral in lei si a fost depus in contul curent la Banca Comerciala Romana. Capitalul social actual este in valoare de 200.000.000 lei si se divide in 100 parti sociale a cate 2.000.000 fiecare .Pentru fiecare parte sociala varsata asociatii vor primi certificare de proprietate inregistrate si numerotate astfel:

• David Sebastian cu 90.000.000 lei in numerar reprezentand 45% din capitalul social total, revenindu-i 45 parti sociale certificate si inregistrate de la 1 la 45

• Nastase Nicoleta, cu 60.000.000 lei in numerar reprezentand 30% din capitalul social total, revenindu-i 30 parti sociale certificate si inregistrate de la 46 la 75.

• Rares Andrei cu 40.000.000 lei in numerar reprezentand 20% din capitall social total, revenindu-i 20 de parti sociale certificate si inregistrate de la 76 la 95.

• Dragomir Diana cu 10.000.000 lei in numerar reprezentand 5% din capitalul social total , revenindu-i 5 parti sociale certificate si inregistrate de la 96 la 100.

Partile sociale nu sunt negociabile si sunt indivizibile fata de societate care nu recunoaste decat un singur asociat proprietar pentru o parte sociala.

Fiecare parte sociala subscrisa si varsata de asociati confera acestora dreptul la vot in Adunarea Generala a Asociatilor , dreptul de a alege si de a fi ales in organele de conducere , dreptul de a participa la distribuirea beneficiilor conform prevederilor prezentului statut si al dispozitiilor legale .

Obligatiile sociale ale firmei sunt garantate cu patrimoniul social ,asociatii fiind raspunzatori in cadrul societatii numai in limita sumnelor depuse drept parti sociale.

Patrimoniul societatii nu poate fi grevat de datorii sau obligatii personale ale asociatilor.

Un creditor al asociatilor poate formula pretentii asupra partii din beneficiul societatii ce li se va repartiza de catre Adunarea Generala sau a cotei parti cuvenite acestuia la lichidarea societatii .

Beneficiul societatii se stabileste prin bilantul aprobat prin Hotararea Adunarii Generala a Asociatilor . In cazul inregistrarii de pierderi , suportarea acestora de catre adunarea generala a asociatilor se va face proportional cu aportul la capital si in limita capitalului subscris .

Marimea capitalului social se poate realiza pe baza hotararii adunarii generale a asociatilor prin crearea de noi parti sociale rezultate din marirea contributiei financiare sau prin transferarea in capitalul social a unei parti din fondul de rezerva ori din beneficiile cuvenite asociatilor.

Reducerea capitalului social se va hotara de A.G.A. Aceasta reducere nu va putea fi efectuata sub nivelul minim stabilit de lege - 2.000.000 lei.

Preview document

Amortizare - SC Construct SRL - Pagina 1
Amortizare - SC Construct SRL - Pagina 2
Amortizare - SC Construct SRL - Pagina 3
Amortizare - SC Construct SRL - Pagina 4
Amortizare - SC Construct SRL - Pagina 5
Amortizare - SC Construct SRL - Pagina 6
Amortizare - SC Construct SRL - Pagina 7
Amortizare - SC Construct SRL - Pagina 8
Amortizare - SC Construct SRL - Pagina 9
Amortizare - SC Construct SRL - Pagina 10
Amortizare - SC Construct SRL - Pagina 11
Amortizare - SC Construct SRL - Pagina 12
Amortizare - SC Construct SRL - Pagina 13
Amortizare - SC Construct SRL - Pagina 14
Amortizare - SC Construct SRL - Pagina 15
Amortizare - SC Construct SRL - Pagina 16
Amortizare - SC Construct SRL - Pagina 17
Amortizare - SC Construct SRL - Pagina 18
Amortizare - SC Construct SRL - Pagina 19
Amortizare - SC Construct SRL - Pagina 20
Amortizare - SC Construct SRL - Pagina 21
Amortizare - SC Construct SRL - Pagina 22
Amortizare - SC Construct SRL - Pagina 23
Amortizare - SC Construct SRL - Pagina 24
Amortizare - SC Construct SRL - Pagina 25
Amortizare - SC Construct SRL - Pagina 26
Amortizare - SC Construct SRL - Pagina 27

Conținut arhivă zip

  • Amortizare - SC Construct SRL.doc

Te-ar putea interesa și

Analiză economico financiară la SC Global Construct SRL Șelimbăr

INTRODUCERE Analiza economico-financiara este o necesitate stringenta, iar prin metodele si tehnicile utilizate duce la stabilirea unui diagnostic...

Conținutul activelor imobilizate ale întreprinderii - SC Medas Impex SRL

Capitolul 1 I.1. CONCEPTUL DE ACTIVE IMOBILIZATE SI STRUCTURA LOR Capitalul aflat la dispozitia agentilor economici, care sub aspectul...

Politici și Tratamente Contabile Privind Provizioanele Activele și Datoriile Contingente

INTRODUCERE O consecinţă importantă a calităţii informaţiei de a fi comparabilă este ca utilizatorii să fie informaţi despre politicile contabile...

Analiza situației financiare la Mond Trans SRL

1. PREZENTAREA GENERALĂ A SC MOND TRANS SRL 1.1 DATE GENERALE Istoricul societăţii Firma MOND TRANS S.R.L. a fost fondată de către MARCU...

Proiect practică - SC Magicryz SRL

3 Structura organizatorica: SC Magic Ryz Constructii SRL este o intreprindere de marime mijlocie avand doar 50 de angajati. Alegerea timpului de...

Lucrare practică desfășurată la SC Industria de Încălțăminte Soara Buziaș SRL

CAPITOLUL 1: SC “I. I. SOARA BUZIAS”SRL 1.1.PREZENTAREA FIRMEI In 1995 se infiinteaza SC “INDUSTRIA DE INCALTAMINTE SOARA BUZIAS” SRL,persoana...

Studiu tehnico-economic Ema Agro Construct

I. DATE GENERALE 1.1. Beneficiarul investiției: S.C. EMA AGRO-CONSTRUCT S.R.L., Județul Iași 1.2. Persoana de contact și datele de contact: Dl....

Contabilitatea și fiscalitatea amortizării imobilizărilor corporale

CAPITOLUL 1 ELEMENTE INTRODUCTIVE 1.1 Scurt istoric al contabilității Apariția și evoluția contabilității, ca știință, domeniu al practicii,...

Ai nevoie de altceva?