Diagnosticul Firmei SC Zorba Company SRL

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Contabilitate
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 11 în total
Cuvinte : 3038
Mărime: 27.21KB (arhivat)
Publicat de: Ernest-Florian Vlad
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

DESCRIEREA SOCIETATII

Denumirea si forma juridica:

Societatea Comerciala ZORBA COMPANY S.R.L. este o societate cu raspundere limitata , cu sediul in Comuna BRADU Jud. ARGES a fost infiintata in anul 1993 si a functionat in Mun. PITESTI – ARGES pana in anul 2005, cand a devenit proprietarul spatiului unde isi desfasoara activitatea in prezent si unde este si actualul sediu al societatii .

Capitalul social subscris si varsat al societatii este de 163100 RON .

Societatea este inregistrata la ORC Arges sub numarul J03/2464 /1993 si are codul fiscal 4971197 si are ca obiect principal de activitate “comertul cu ridicata” cod CAEN 5139

Adresa si corespondenta :

Adresa: Comuna BRADU, Sat GEAMANA , DN 65 B – Jud ARGES

Telefon / Fax : 0248 223521 ; 0248 279390

E - mail : zorbacompany @ xnet.ro

Istoric :

Societatea functioneaza din 1993 avand de la inceput obiect de activitate comertul si in prima etapa a functionat static pana in anul 1996, dupa care a inceput sa treaca la sistemul de distributie directa folosind mijloace de transport in cea mai mare parte inchiriate deoarece la acel moment societatea se afla in perioada acumularilor financiare.

Societatea a inceput activitatea de distributie cu produse alimentare si marca ce a consacrat firma ZORBA COMPANY a fost “KNORR” , importata la acel moment de CPC FOODS ROMANIA ( UNILEVER - in prezent) – care la acel moment era lider pe piata condimentelor si bazalor pentru mancare. Pe langa aceasta au existat colaborari cu firme importante cum ar fi: CEREOL ( ulei FLORIOL si UNISOL ) , BEGA PAM (biscuiti si napolitane) , PROPAST ( pastele GIANI)

In anul 2000 s-a luat decizia de extindere pe orizontala si s-a infiintat o noua divizie: divizia de bauturi care a avut ca principal contract distributia pe judetul ARGES a produselor BREWERIES HOLDING ( BERE CIUC , BERE GAMBRINUS ) , alaturi de care au mai existat contracte de distributie incheiate cu S.C. PRODAL ’94 S.R.L. ( STALINSKAYA) , VINCON VRANCEA , CASA DE VINURI ZORESTI , etc. Aceasta etapa a continuat pana la achizitia de catre BBAG Austria a celor doua marci -CIUC si GAMBRINUS (anul 2002) si in acel moment s-a luat decizia semnarii contractului de distributie cu “ URSUS “ S.A., colaborare care s-a dezvoltat si dureaza pana astazi .

Din anul 2002 societatea este intr-o continua dezvoltare dezvoltandu-si atat patrimoniul cat si activitatea prin semnarea de noi contracte cu furnizori importanti cum ar fi: ”ALEXANDRION GRUP ROMANIA” ,’’APEMIN TUSNAD” , “ASTESE PRODUCTION” (ANGELI) , “CASA DE VINURI HANCESTI” - REPUBLICA MOLDOVA ,” MAXIM DRINK “(bauturi alcoolice ) ,”MASTER FOOD ROMANIA” (MARS, SNICKERS, BOUNTY,TWIX , MILKY WAY , PEDIGREE , KITEKAT , WHISKAS) ,” HEIDI SUISSE CHOCOLATS” (CIOCOLATA HEIDI) , “ROYAL BRINKERS” (HOLLAND , LINCO , UNIREA) , “LA FESTA INTERNATIONAL” ( CIOCOLATA CALDA , SUCURI TEDDI , TYMBARK ,CEAI EKOLAND) ,” AGRIROM” (conserve ) , “LOULIS” ( malai , faina ,gris, fulgi de porumb) , firme cu care se colaboreza si in prezent .

Structura organizatorica :

Societatea functioneaza structurata pe doua divizii independente din punct de vedere organizatoric si logistic fiecare dintre acestea avand structura organizatorica competitiva pt. derularea activitatii in bune conditii , conform cerintelor companiilor producatoare (supervisor, agenti, gestionar depozit, merchandiser, soferi, livratori, manipulanti ).

Conducerea societatii este asigurata de un director comercial si de un director financiar care alaturi de personalul auxiliar ( contabilitate, resurse umane, transporturi, administrativ) coordoneaza activitatea intregii firme.

Preview document

Diagnosticul Firmei SC Zorba Company SRL - Pagina 1
Diagnosticul Firmei SC Zorba Company SRL - Pagina 2
Diagnosticul Firmei SC Zorba Company SRL - Pagina 3
Diagnosticul Firmei SC Zorba Company SRL - Pagina 4
Diagnosticul Firmei SC Zorba Company SRL - Pagina 5
Diagnosticul Firmei SC Zorba Company SRL - Pagina 6
Diagnosticul Firmei SC Zorba Company SRL - Pagina 7
Diagnosticul Firmei SC Zorba Company SRL - Pagina 8
Diagnosticul Firmei SC Zorba Company SRL - Pagina 9
Diagnosticul Firmei SC Zorba Company SRL - Pagina 10
Diagnosticul Firmei SC Zorba Company SRL - Pagina 11

Conținut arhivă zip

  • Diagnosticul Firmei SC Zorba Company SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Rezultatul Exercițiului

Elaborarea acestui proiect are ca scop sustinerea examenului de atestat,prin care se dovedeste nivelul elevat de cunostiinte acumulate în cei 4 ani...

Contabilitatea Subventiior Guvernamentale

Evaluarea este procesul prin care se determina valorile la care structurile situatiilor financiare vor fi recunoscute in bilant si in contul de...

Organizarea activității de decontare și evidență bancară

I.2. Reglementarea contabilitatii bancare Directia contabilitatii generale are urmatoarele obiective : - defineste politica Bancii în domeniul...

Ai nevoie de altceva?