Fabricarea și Comercializarea Brânzeturilor

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Contabilitate
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 22 în total
Cuvinte : 3126
Mărime: 106.25KB (arhivat)
Publicat de: Romi Rus
Puncte necesare: 7
UNIVERSITATEA DE ŞTIINŢE AGRICOLE ŞI MEDICINĂ VETERINARĂ „ION IONESCU DE LA BRAD” IAŞI FACULTATEA: AGRICULTURĂ

Cuprins

  1. 1.Descrierea afacerii 4
  2. 1.1 Descrierea ideii de afacere 4
  3. 1.2 Descrierea societăţii 5
  4. 1.3 Descrierea produselor şi serviciilor 5
  5. 1.4 Localizarea 6
  6. 1.5 Descrierea mediului în care evoluează afacerea 6
  7. 2. Planul de marketing 7
  8. 2.1 Descrierea pieţei 7
  9. 2.2 Descrierea segmentului de piaţă urmărit 7
  10. 2.3 Trendul pieţei 8
  11. 2.4 Concurenţa 8
  12. 2.5 Strategia de marketing 9
  13. 2.6 Identificarea riscurilor 9
  14. 2.7 Analiza SWOT 10
  15. 3. Managementul afacerii 11
  16. 3.1 Proprietarii 11
  17. 3.2 Descrierea echipei manageriale 11
  18. 3.3 Organizarea afacerii 12
  19. 4. Planul financiar 13

Extras din proiect

1.Descrierea afacerii

1.1 Descrierea ideii de afacere

SC.Delactos.SRL este o firmă a cărei principală afacere este in sectorul secundar (producţie). Misiunea societaţii comerciale este de a fabrica şi comercializa brânzeturi prin perfecţionarea continuă a tehnologiei care să se încadreze în normele europene, dar în acelaşi timp să ofere soluţii de calitate clienţilor noştri.

Dorim să devenim cunoscuţi pentru calitatea şi originalitatea produselor. Ne propunem ca în primul an să ne facem cunoscuţi pe piaţă şi să ne facem un portofoliu constant de clienţi, urmând ca în următorii 2 ani de activitate să ne mărim numărul partenerilor.

Produsele vor fi comercializate persoanelor fizice, hipermarketurilor, restaurantelor precum şi firmelor de organizari evenimente (nunţi, botezuri, petreceri pentru copii etc.).

 Strategia afacerii

Produsul intră pe o piaţa în care există o cerere constantă pentru brânzeturi, cu avantaje faţă de restul competitorilor prin faptul că la prepararea brâzeturilor nu folosim lapte praf sau gelatină, ceea ce denotă un conţinut de calitate superioară şi nici un fel de E-uri chimice care sunt interzise în agricultură.

Societatea produce diferite sortimente de brânzeturi proaspete din cel mai bun ingredient: lapte de văcă sau de oaie.

Brânzeturile sunt prezentate într-o gamă variată ce corespunde celor mai diverse gusturi şi nevoi nutriţionale. Brânzeturile de calitate superioară: caş, telemea, brânză de burduf, caşcaval şi multe alte asemenea sortimente.

 Scopuri si obiective

În condiţiile unei creşteri exponenţiale a pieţei româneşti în tot ce înseamnă o aliemntaţie sanatoasă şi a reglementărilor tot mai exigente în domeniu, întreaga activitate a societaţii comerciale este subordonată misiunii de fabricare şi comercializare a brâzeturilor de o calitate impusă de standardele europene în domeniu.

Principiile după care societatea comercială îşi doreşte să se ghideze sunt respectul şi încrederea, atât fată de angajaţi cât şi către clienţi. Principalul scop al firmei este acela de a satisface pe deplin exigenţele clienţilor şi de a reuşi atragerea unei clientele fidele.

Principalele obiective ale firmei sunt:

- produsul este destinat persoanelor de toate vârstele;

- creşterea numărului de clienţi de la un an la altul;

- obţinerea de profit şi recuperarea investiţiei într-un timp cât mai scurt;

- firma să fie recunoscută pe piaţă ca fiind o unitate care se distinge prin calitate şi seriozitate;

1.2 Descrierea societaţii

Societatea Comercială SC.Delactos.SRL, persoană juridică româna cu sediul în Iaşi, şos. Nicolina, nr.116, este înfiinţată în actuala formă juridică - societate cu răspundere limitată – şi sub actuala denumire la data de 20.05.2013.

Obiectul principal de activitate îl constituie “fabricarea şi comercializarea brânzeturilor„ conform codului CAEN 1071. Societatea a fost înmatriculată la Oficiul Registrului Comerţului din Iaşi sub nr. J 22/121/2013 şi are codul fiscal R 32145682. Numărul de telefon este 0332/455233.

Societatea Comercială dispune de un capital social în valoare de 400 000 Ron din surse proprii şi este împarţit în 2 parti sociale. Conducerea firmei este asigurată de:

- Manager general: Olariu Cristina, cu un aport de 280 000 RON

- Şef producţie Samuil Ionut, cu un aport de 120 000 Ron.

Societatea beneficiază în prezent de serviciile a 10 angajaţi, care dispun de o experienţa de cel puţin 3 ani în activitatea în care sunt încadraţi. Politica de salarizare va avea la bază o analiză a factorilor ce influenţează nivelul salariilor: cererea şi oferta de muncă, legislaţia (valoarea minimă a salariului), posibilităţile de plată ale firmei, salarii acordate de concurenţă. Planul de salarizare va prevedea şi adăugarea unor prime, stimulente, plăţi suplimentare. Pe lângă nivelul salariului, motivarea personalului se va realiza şi prin garantarea locului de muncă (contracte de 5 ani) şi în viitor, plăcerea de a lucra într-un laborator de marcă.

1.3 Descrierea produselor şi serviciilor

Produsele vor satisface cele mai rafinate gusturi ale celor mai pretenţioşi gurmanzi, sunt orientate spre satisfacerea nevoilor de zi cu zi, fie zi de lucru, fie zi de sărbătoare. Produsele diverse, proaspete şi de cea mai bună calitate vor fi puse la dispoziţia clienţilor într-un mod ireproşabil de către un personal bine instruit.

Principala materie primă folosită de către societate este laptele, însă se utilizează şi materii auxiliare cum ar fi nuci, măsline, trufe, piper, şuncă şi ciuperci, conferind produselor însuşiri gustative deosebite.

SC.Delactos.SRL produce o gamă largă de brânzeturi: brânză cu şuncă , brânză cu ciuperci, brânză cu măsline, brânză cu nuci, telemea etc. Produsele sunt echilibrate din punct de vedere caloric, al gradului de sărat şi al gradului de grăsos şi ele pot fi consumate atât de către adulţi, cât şi de către copii.

Din dorinţa de a veni în întâmpinarea cerinţelor consumatorilor, Delactos a asigurat noilor produse un ambalaj practic şi inovativ, închis prin termosudare, produsul fiind bine protejat, igienic ambalat.

Desfacerea produselor se face prin laţul de magazine proprii, prin lanţul de magazine Kaufland, Auchan, Carrefour precum si restaurantelor Bavaria, La Castel, Moara de Foc.

Societatea are încheiat un contract de parteneriat prin care este distribuită 40 % din producţia firmei prin hipermarketurile Carrefour.

Preview document

Fabricarea și Comercializarea Brânzeturilor - Pagina 1
Fabricarea și Comercializarea Brânzeturilor - Pagina 2
Fabricarea și Comercializarea Brânzeturilor - Pagina 3
Fabricarea și Comercializarea Brânzeturilor - Pagina 4
Fabricarea și Comercializarea Brânzeturilor - Pagina 5
Fabricarea și Comercializarea Brânzeturilor - Pagina 6
Fabricarea și Comercializarea Brânzeturilor - Pagina 7
Fabricarea și Comercializarea Brânzeturilor - Pagina 8
Fabricarea și Comercializarea Brânzeturilor - Pagina 9
Fabricarea și Comercializarea Brânzeturilor - Pagina 10
Fabricarea și Comercializarea Brânzeturilor - Pagina 11
Fabricarea și Comercializarea Brânzeturilor - Pagina 12
Fabricarea și Comercializarea Brânzeturilor - Pagina 13
Fabricarea și Comercializarea Brânzeturilor - Pagina 14
Fabricarea și Comercializarea Brânzeturilor - Pagina 15
Fabricarea și Comercializarea Brânzeturilor - Pagina 16
Fabricarea și Comercializarea Brânzeturilor - Pagina 17
Fabricarea și Comercializarea Brânzeturilor - Pagina 18
Fabricarea și Comercializarea Brânzeturilor - Pagina 19
Fabricarea și Comercializarea Brânzeturilor - Pagina 20
Fabricarea și Comercializarea Brânzeturilor - Pagina 21
Fabricarea și Comercializarea Brânzeturilor - Pagina 22

Conținut arhivă zip

  • Fabricarea si Comercializarea Branzeturilor.doc

Alții au mai descărcat și

Rezultatul Exercițiului

Elaborarea acestui proiect are ca scop sustinerea examenului de atestat,prin care se dovedeste nivelul elevat de cunostiinte acumulate în cei 4 ani...

Contabilitatea Subventiior Guvernamentale

Evaluarea este procesul prin care se determina valorile la care structurile situatiilor financiare vor fi recunoscute in bilant si in contul de...

Organizarea activității de decontare și evidență bancară

I.2. Reglementarea contabilitatii bancare Directia contabilitatii generale are urmatoarele obiective : - defineste politica Bancii în domeniul...

Te-ar putea interesa și

Analiza rentabilității - SC Lacta SA Giurgiu

1.Situatia economico – financiara si manageriala a SC Lacta SA 1.1. Prezentarea generala a SC Lacta SA Girugiu 1.1.1. Scurt istoric Societatea...

Analiza performanțelor economico-financiare ale societății SC Albalact SA pe baza bilanțului și a contului de profit și pierdere

Capitolul I: Prezentarea societăţii S.C. ALBALACT S.A. 1.1. Scurt istoric si amplasarea societatii Amplasarea SC Albalact SA Sediu: localitatea...

Evaluarea întreprinderii SC prodlacta SA

Capitolul 1: Descrierea obiectului și procesului evaluării, descrierea afacerii și a indicatorilor de activitate În scopul realizării unei...

Metode și Tehnici de Promovare a Produselor

CAPITOLUL 1 – DESCRIEREA SOCIETĂŢII 1.1. Date de identificare Denumirea firmei: S.C. NAPOLACT S.A. Forma juridică: societate pe acţiuni Adresă:...

Influenta-FINALA

CAPITOLUL I ANALIZA MICROMEDIULUI 1.1. Definirea micromediului Micromediul este reprezentat de participanţii la mediul cel mai apropiat al...

Proiect managerial de îmbunătățire a rezultatelor tehnico-economice de ansamblu la SC TC.3 Brazi SRL

INTRODUCERE Reforma economică din agricultură, la nivel micro- sau macrosocial, prezintă, pe lângă schimbarea fundamentală a formei de proprietate...

Obținerea cașcavalului în studiul practic făcut la SC Zadaprodcom SRL

CAP. I Definirea societăţii sau secţiei. Obiectul de activitate. Capacitate de producţie. Profil. Societatea SC Zada Prodcom SRL , poate fi...

Diagnosticul și Strategiile Firmei SC Bucovina SA Scheia

A. Întreprinderea – caracterizare strategică A1. Scurt istoric şi descrierea succintă a întreprinderii şi a sectorului de care aparţine 1.1 Date...

Ai nevoie de altceva?